Yaa öyle mi gercektenGüzel fikir ve slogan :) Bence bu hediyenin gideri var...
Hoş bir hediye bence deKizlar herkese mutlu günler
Erkek arkadasimin dogum günü geldi çattı bende düşündüm düşündüm cakmak almaya karar verdim pahali bir markanin çakmagini begendim(tabiki bu onemli degil ama azicik ozel olsun istedim) neyse buna isyerinde atesin varmi diye surekli cakmak isteyenler oluyordu kac kere sahit oldum boyle muhabbet acmaya calisan kizlarda azicik kiskaniyordumneyse laf arasında kimseye ates yok bundan sonra dedim oda güldü cakmagin icine soyle bir not yazdim 'dedim ki kimseye 'ateş'yok :) baslangicimiz bu olsun,özel olsun :)
Not:Sana en guzel hediye umarim benimdir
Kizlar cok mu kötü komik mi gulumsetir mutlu eder mi bilemedim fikriniz onemli benim icin
Hahahah :) tamamdir :)Bu hediyeyi ben de almıştım bayılmıştı şu döndürüp açarken çıkan ses yüzünden elinden düşürmüyordu. Not da güzel olmuş bence yap :)
Zippo cakmaksa erkekler seviyor genelde guzel hediye
Ama biri bana alsa herhalde buna bu kadar para verilir mi diye anksiyete krizi geciririm
Ne kadar ki?Zippo cakmaksa erkekler seviyor genelde guzel hediye
Ama biri bana alsa herhalde buna bu kadar para verilir mi diye anksiyete krizi geciririm
Oy oy oy
Siz ne onerirsiniz peki :)Bence kötü bir hediye. Kanser olmasina yardim ediyor. Slogan ise kiskancliktan cikmis. Basimiz böyle olsun, hep gitsin felan. Kusura bakmada biraz kezbanca. "Hep kizlardan uzak dur, güzel iliski olsun" diyorsun yani.
Artik 60'li yillarda degiliz. Bu devirde cakmak hediye etmek, hele 300 liralik bana sacma geliyor.
Ben böyle bir çakmaktan sigara yakmak dışında olağanüstü yetenekler de beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?