Merhaba arkadaşlar. Yeni üye olarak hoş geldim inşallah :) Sizlere aslında uzun süredir içinden çıkamadığım bir konuyla ilgili içimi dökmek ve belki de tecrübeli arkadaşlarım ablalarım vardır diye yazmak istedim. 1 senelik evliyim, 9 yıldır da eşimle birlikteyiz. Görümcemle flört döneminde tanıştım ve o zamanlar ilişkimiz gayet iyiydi ya da ben öyle sanıyordum. Ne zaman isteme oldu ve iş ciddiye bindi, kız tamamen değişik tavırlar içine girdi. Açıkça anlatamam belki ama sürekli arkamdan konuşmalar, eşime karşı beni doldurmalar, benim gezdiğim yaptığım giydiğim bile sorun oluyor kıza. Ve defalarca alttan alarak ben zeytin dalı uzattım üstelik. Kına geceme gelmedi, düğünüme de son 1 saatte geldi öyle yani düşünün. 1 senedir görüşmüyorum, eşimle kendisi de görüşmüyor ama bayram dolayısıyla mecburen ortak noktalarda bulunacağımız için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sen büyüksün, sen görmüşsün, sen onun seviyesine inme alttan al laflarından bıktım ve içimden merhabalaşmak bile gelmiyor. Eşim ilişkime karışmıyor ama içten içe de iyi olalım istiyor bence, ben ne yapayım sizce ya?