Böyle bir görümceyle ilişki nasıl olmalı?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.875
2.283
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye olarak hoş geldim inşallah :) Sizlere aslında uzun süredir içinden çıkamadığım bir konuyla ilgili içimi dökmek ve belki de tecrübeli arkadaşlarım ablalarım vardır diye yazmak istedim. 1 senelik evliyim, 9 yıldır da eşimle birlikteyiz. Görümcemle flört döneminde tanıştım ve o zamanlar ilişkimiz gayet iyiydi ya da ben öyle sanıyordum. Ne zaman isteme oldu ve iş ciddiye bindi, kız tamamen değişik tavırlar içine girdi. Açıkça anlatamam belki ama sürekli arkamdan konuşmalar, eşime karşı beni doldurmalar, benim gezdiğim yaptığım giydiğim bile sorun oluyor kıza. Ve defalarca alttan alarak ben zeytin dalı uzattım üstelik. Kına geceme gelmedi, düğünüme de son 1 saatte geldi öyle yani düşünün. 1 senedir görüşmüyorum, eşimle kendisi de görüşmüyor ama bayram dolayısıyla mecburen ortak noktalarda bulunacağımız için nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sen büyüksün, sen görmüşsün, sen onun seviyesine inme alttan al laflarından bıktım ve içimden merhabalaşmak bile gelmiyor. Eşim ilişkime karışmıyor ama içten içe de iyi olalım istiyor bence, ben ne yapayım sizce ya?

Eşinizle de görüşmüyormuş , eşinizin öyle bir düşüncesi olsa size söylerdi belki de ... içinizden gelmiyorsa yapmayın hiçbirşey ..

Sizi bilmem de ben bir şeyi zorla yapıyorsam daha çok canım sıkılır ve daha çok belli ederim sıkıntımı ... alttan ala ala insan kevgire dönüyor

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Zorla bişey yapıyorsam o kadar belli olur ki, asla rol yapamam. Hele şimdi bin kere aynı olayları yaşayıp binbirinciyi yaşamak istemiyorum, zira o kevgir benim..

Hoşbulduk, teşekkür ederim :)
Eşimle de görüşmüyordu geçenlerde telefonda görüştüler sadece ve olaylar konuşuldu tabi yine. Eşim ne kadar kızsa da tamamen ipleri koparmamaktan yana, hatta bu sebepten bayrama giderken uğrarız bi tavrına bakarız dedi. O sebepten sanki öyle istiyor gibi düşündüm kendimce.
Bu görümceyle yapılacak en iyi şey yüzünü görmemektir aslında :) Samimi oldum gözüm oyuldu bir daha öyle bir hata yapmam inşallah...

Merhaba-merhaba yalandan bir iyi bayramlar bitti gitti. Neden canınızı sikasiniz ki? İyi olmak istese iyi davranırdı. Kendi bilir. Saçma davranışlar sergilersek sonucuna da katlanmaliyiz. Bildiğinizi okuyun. Sırf eşinizin kardeşi diye size kötü davranan birine katlanmak zorunda değilsiniz.

En doğru çözüm :)
Evleniyorsan illaki biri sorunlu çıkacak çünkü, ha evlenecem diyorsan da illaki 30 dan sonra evlen bacım :)

30'dan sonra ne olacak bu saydığımız kişiler yok mu olacak sanki :) ama en azından daha az çekmiş olurum kendilerini sizde haklısınız

Yok olmaz aksine çoğalır ama 30 dan sonra insanları tanıyıp tavır almanız daha kolay oluyor :) ya da ailesi olmayan biriyle de evlenebilirsiniz :))

Yok olmaz aksine çoğalır ama 30 dan sonra insanları tanıyıp tavır almanız daha kolay oluyor :) ya da ailesi olmayan biriyle de evlenebilirsiniz :))

Hayatımda biri var ve o saydığım insanlarında hepsi var ailesinde :) ama ben bu tür şeyleri hiç sevmiyorum ya birde, yok eltiymiş kaynanaymış görümceymiş onların verdiği huzursuzlukmuş çekemem gerçekten. Bazen burada okuduğum konularda eşin ailesinden çekenlere de çok üzülüyorum. Ne hayatlar var diyorum.. Nasıl sabrediyorlar anlamıyorum gerçekten. Ben katlanamazdım. Kısacası; sonuna kadar evliliğe direniyorum, direneceğim de... gerçekten dertsiz başa dert almak bu

Enseyi karartmadan koca kişisinin duruşu önemlidir diyorum. Ben hep hümanist yaşayalım bünyesinde bir insan olduğumdan böyle oluyor biraz da. Eğer eş aman anamı ara, anam ne derse he de mantığındaysa koşarak uzaklaşmak elzemdir :)

Herkes soylemis zaten. Saygi cercevesinde merhaba merhaba. Sinirinizi cizin bosverin. Oyle yok sen buyuksun yok sen alttan al laflarina da kanmayin bence. Tekrar ayni derede yikanmayin...

Görümce görmeyim ömrümce
Gözümce gözyaşı gördüğğn yerde bastaşı

Mesafeli ve net bir şekilde durun hep.
Selamdi bayram kutlamasiydi yapın uzaklasin.

Yakın bile durmayın bence.
Tekrar aynı sürece dönmemek için mesafenizi koruyun.

Esiniz de ses edemez haklı olan sizsiniz bu konunuzda.

Belki ileride düzelir o zaman da genelde kalın koz vermeyin kimsenin eline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…