• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir durumda tepkiniz ne olurdu?

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
13
Merhaba arkadaşlar eşim dün gece 29 Ekim kutlaması diye gece 12de bayrak asmak için işe çağrıldı. Ben duymadım çağrıldığını bana böyle söyledi kendisi belediye işçisi gece annesini getirdi yanıma çünkü 40ım çıkmadı. Ama sabah geldi eve 8e doğru sizin bu duruma tepkiniz ne olur o saate kadar bayrak asma işi sürer mi sizce?birde annesine sabah gelicem demiş bana da 2 saat durucam demişti

Merhaba arkadaşlar eşim dün gece 29 Ekim kutlaması diye gece 12de bayrak asmak için işe çağrıldı. Ben duymadım çağrıldığını bana böyle söyledi kendisi belediye işçisi gece annesini getirdi yanıma çünkü 40ım çıkmadı. Ama sabah geldi eve 8e doğru sizin bu duruma tepkiniz ne olur o saate kadar bayrak asma işi sürer mi sizce?birde annesine sabah gelicem demiş bana da 2 saat durucam demişti
Konu yanlış yerde. Annesi ne alaka? Ben istemezdim, gerek olmadığını söylerdim. Siz de kızmayın diye iki saat sonra geleceğim demiş ama baştan belliymiş işte işinin uzun süreceği.

Daha önce hiç gece işine gitti mi? Yani gittiyse demekki olabilirmiş. Gitmediyse ve bu ilk gece işiyse yinede yanlış yorumlama , belediye gündüz butarz işleri yapmak yerine başka işler yaptığı için bu bayrak asma işini de gece yapma kararı almış olabilir.
Adam seni yalnız bırakmak için de annesini getirmiş seni düşünüyor yani
Tamam bende yaşasam bu olayı başta sinir olurdum gece gece ne bayrağı diye ama bu konuyu eşinle konuşman en mantıklısı bence

Bence çok normal. Uzamış olabilir. Belediyeler yapıyor bu işi. Eğer taşeron değilse de mesai alır zaten. Eşinize neden güvenmiyorsunuz?

Daha önce hiç gece işine gitti mi? Yani gittiyse demekki olabilirmiş. Gitmediyse ve bu ilk gece işiyse yinede yanlış yorumlama , belediye gündüz butarz işleri yapmak yerine başka işler yaptığı için bu bayrak asma işini de gece yapma kararı almış olabilir.
Adam seni yalnız bırakmak için de annesini getirmiş seni düşünüyor yani
Tamam bende yaşasam bu olayı başta sinir olurdum gece gece ne bayrağı diye ama bu konuyu eşinle konuşman en mantıklısı bence
Yok annesini getirmesine bisi demedim hamilelikte de böyle yanliz birakirdi afedersiniz iliskiyede girmeyince uzun sure aklima neler neler geliyor

Benim kini de bazen mesai saatleri değişiyor bilgi verip çağırıyorlar. Kendi isin olmayınca normal böyle olabilmesi

Mesela yarın izin günü olacakmış normalde son dakika değişmez ise . Markette çalışıyor bu arada eşim. Ben çok yaşadım o vakit saat konusunu .

Back