- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Annem 3 kardeş. Teyzem çok baskın biri. Dedem vefat edeli 1 sene oldu. Anneannem hayatta. Dedemler evler ve tarlalar kaldı. Merkezde 3 katlı ev var. Bir katta teyzem ve anneannem, bir katta dayım, bir katta teyzemin kızı oturuyor.Teyzem 1.ci daireye dogalgaz yaptırmış.Orayı istiyor. 3.cü katın anneme kalacağını söylüyor. 3.kat içinde 50 60 bin TL verir, alırım evi ondan diyor.Teyze kızımın durumu da çok iyi.Annem memlekete konuşmaya gitti. Teyze kızımın o ev için lira vermesini söyleyecek.
Akrabalık baglarımız çok iyi degil. Baba tarafımla zaten görüşmüyorum, miras yüzünden anne tarafımla da görüşmeyecegim gibi.
Annem 60 yaşında kirada oturuyor. Kız kardeşimle yaşıyor. Kız kardeşim evlenmek üzereydi ayrıldı. Bunu duyan teyzem, iyi olmuş annesine az daha baksın demiş.
Annemi memleket dönüşü avukata götürmek istiyorum.En azından 4 e bölünsün miras. Siz olsanız ne yaparsınız?
Daha önce annemi avukata götürmek istedik gelmedi.Şimdi annemde sinir olmaya başladı.
Bu arada teyzem 3 ay evli kaldı.Hep dedemler le yaşadı.
Akrabalık baglarımız çok iyi degil. Baba tarafımla zaten görüşmüyorum, miras yüzünden anne tarafımla da görüşmeyecegim gibi.
Annem 60 yaşında kirada oturuyor. Kız kardeşimle yaşıyor. Kız kardeşim evlenmek üzereydi ayrıldı. Bunu duyan teyzem, iyi olmuş annesine az daha baksın demiş.
Annemi memleket dönüşü avukata götürmek istiyorum.En azından 4 e bölünsün miras. Siz olsanız ne yaparsınız?
Daha önce annemi avukata götürmek istedik gelmedi.Şimdi annemde sinir olmaya başladı.
Bu arada teyzem 3 ay evli kaldı.Hep dedemler le yaşadı.