- 2 Temmuz 2023
- 9.641
- 27.465
- 468
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ciddiyim sen yazinca aklima geldi ajsjsjsj, ilk 1 yil ben de cok umitliydim geleceginden. O gelmedi, ben bekledim, sonra umudum kirildi iste. :)Nee ciddi misin
Yani beni tanisaniz saf mı bu kadin dersiniz inan iyi niyetimden kaybediyorum hepNe kadar toksik biri gercekten. Alt acması olmadan bez mi açılır birden işese ne olacak bebek sonucta biraz buyukse dönüp kalkmaya calisiyolar ben artik alt alirken cebellesiyorum kalkacak diye millet ne rahat gercekten. Ayrica elbisenizi bunca zaman vermemesi yüzsüzlük birinin eşyasini kullandigin zaman yikar ütüler posetine koyar verirsin bu kadar yani. Görgüsüz biri heralde arkadaslik etmeyin aklincada sizi mali kıymetli böyle geçimi zor biri gibi göstermeye çalismiş
Siz tepeden tırnağa haklısınız zaten.Ya inan mesele.o degil herkesin kendince dogrulari var ben bunun yargilanmasini sevmiyorum nasil ki evinde.hali uzerinde alt aliyor ben laf etmiyorsam benim evimde öyle davranilmamasina laf etmeyecek
Almaya gittiğinizde lütfen üzgün kırgın kızgın sinirli artık hangi ruh durumundaysanız onu bir kenara bırakıp bir maske takıp iyi yattın üstüne sende elbisenin deyip, onun pis emojisi gibi bir kahkaha atın takmış gibi yapmayın ve sonra da yol verin gitsin zaten.Ben bir sey yazmadim posete koymus resmini cekmis is cikisi bana kahveye ugrar da alirsin diye
İşte asıl mesele bunu hak edene yapmak yoksa hep kullanılıyor insanYani beni tanisaniz saf mı bu kadin dersiniz inan iyi niyetimden kaybediyorum hep
Sizin açınızdan. sizlik bir şey yok çünkü direk mesafeyi koyunBenim acimdan mi arkadasimin acisindan mi düsündünüz
Ay çok sinir bozucu bir durum. Siz gayet normal davranıyorsunuz ama arkadaşınız anormal davranıyor. Ben de olsam sizin gibi yaparım dikkat ederim ama insanlardaki rahatlığı anlamıyorum. Bu yaptıklarından dolayı böyle insanlarla arama mesafe koyuyorum. Bu tiplerle uğraşılmaz.Bir arkadasım var samimiyiz işe girmeden önce sık sık gelip giderdik birbirimize huyumuzu suyumuzu biliriz birbirimizin ben bazi konularda takıntılıyım mesela cocugunun altinı acacak alt acma örtüsü olmazdi halının üzerinde acmaya kalkardi hemen alt acma örtüsü verirdim o da ayy kanka sen de hee der göz devirirdi.
Çocugunu diger odaya uyutmaya giderdi mesela çocugunu yatırsın diye koltuk acardim carsaf sererdim pike vs atardım vs cocuk geri uyaninca toplayayim derdine girmezdi hic lafıni etmedim topla demedim misafir sonuçta ama ben olsam toplar da bırakırım sevmiyorum öyle seyleri bir yere gidince elimde islak mendille dolasirım cocuk batırırsa dagıtırsa diye elimde degil gamsız olamıyorum.Fakat hoslanmadıgımı bir kez ima etmedim ama az cok yapımi biliyor.
Geçen yıl bu arkadaşıma akrabasınin düğününde giymesi icin elbise istemisti verdim gecen yildan beri getirmedi arkadas grubuyla toplaninca ortamda laf sokuyor unuttum elbiseyi getiririm diyor tamam önemli degil müsait olunca getirirsin diyorum sen takarsın böyle seyleri ama diyip gülüyor alt acma söz konusu olsun bana gülerek aman leylos iyi bilir hangi marka alt acma örtüsü almak gerektigini o cok kullanir halısı batmasin diye der mesela laf sokar ama aldırış etmem oysa ki normal olan budur kim ister halisının üzerinde kakali bez alınsın ? Sevmiyorum yani bile isteye kirletmeyi yensin icilsin leke olsun temizlenir ama ciş kaka necaset igrenilesi şeyler.Kendi cocuguma tuvalet egitimi verirken haliları kaldırmıs insanım.Aman aman hastalik derecesinde titiz olmasam da yaptıgi yenir yikadıgi giyilir biriyim.
Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim sadece o konusunu açınca olsun getirirsin diye söyledim bir de arkadas ortamindayken kisisel degil de genel olarak benim malim kimsede olmasin baskasinin malı da bende olmasin yapi geregi sevmem aldiysam ya da verdiysem isimi görüp vermeyi ya da almayi tercih ederim demiştim bunda yanlıs ne var ? Ben ne diyeyim simdi alırken ?
Ben de ayni sizin gibiyim vermek zorunda kaldığım zamanlar çok oldu ama almam istemem de. Kitap verdiğim zaman zamanında gelecek o bana. Ben de buna takığımdir. Uykularim kaçar sinir olurum. Sizin yaptığınız şeyler gayet normal zaten. Bende WC eğitiminde halıları kaldırırım normali bu değil mi arkadaşınız çok rahat benceBir arkadasım var samimiyiz işe girmeden önce sık sık gelip giderdik birbirimize huyumuzu suyumuzu biliriz birbirimizin ben bazi konularda takıntılıyım mesela cocugunun altinı acacak alt acma örtüsü olmazdi halının üzerinde acmaya kalkardi hemen alt acma örtüsü verirdim o da ayy kanka sen de hee der göz devirirdi.
Çocugunu diger odaya uyutmaya giderdi mesela çocugunu yatırsın diye koltuk acardim carsaf sererdim pike vs atardım vs cocuk geri uyaninca toplayayim derdine girmezdi hic lafıni etmedim topla demedim misafir sonuçta ama ben olsam toplar da bırakırım sevmiyorum öyle seyleri bir yere gidince elimde islak mendille dolasirım cocuk batırırsa dagıtırsa diye elimde degil gamsız olamıyorum.Fakat hoslanmadıgımı bir kez ima etmedim ama az cok yapımi biliyor.
Geçen yıl bu arkadaşıma akrabasınin düğününde giymesi icin elbise istemisti verdim gecen yildan beri getirmedi arkadas grubuyla toplaninca ortamda laf sokuyor unuttum elbiseyi getiririm diyor tamam önemli degil müsait olunca getirirsin diyorum sen takarsın böyle seyleri ama diyip gülüyor alt acma söz konusu olsun bana gülerek aman leylos iyi bilir hangi marka alt acma örtüsü almak gerektigini o cok kullanir halısı batmasin diye der mesela laf sokar ama aldırış etmem oysa ki normal olan budur kim ister halisının üzerinde kakali bez alınsın ? Sevmiyorum yani bile isteye kirletmeyi yensin icilsin leke olsun temizlenir ama ciş kaka necaset igrenilesi şeyler.Kendi cocuguma tuvalet egitimi verirken haliları kaldırmıs insanım.Aman aman hastalik derecesinde titiz olmasam da yaptıgi yenir yikadıgi giyilir biriyim.
Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim sadece o konusunu açınca olsun getirirsin diye söyledim bir de arkadas ortamindayken kisisel degil de genel olarak benim malim kimsede olmasin baskasinin malı da bende olmasin yapi geregi sevmem aldiysam ya da verdiysem isimi görüp vermeyi ya da almayi tercih ederim demiştim bunda yanlıs ne var ? Ben ne diyeyim simdi alırken ?
Sağlık olsun bundan sonra hakkınızı yedirmeyin susmayın bence, zaten sizin ittirmenizle devam eden srkadaslik olduğunu düşünüyorum bı gün ters tepseniz alttan alacağını düşünmüyorum ben ama umarım yanılıyorumdurBen bu huyunu yeni farkettim desem
Ay birde ayağına gidip almanızı mı bekliyor. Şaka gibi insanlar. Bunlar aileden de yol, yordam görmüyor mu hiç acaba? Nasıl bir ailede yetişiyorlar çok merak ediyorum. Ödünç alınan eşya geri verilir, borç alınan para ödenir, kakalı bez halıya koyulmaz vs. falan.Yok gelmemistir koymus posete is cikisi ugra vereyim dedi resmini atti
Hangimiz normaliz su canina yandığımin dünyasında be bacı ?senin her konun , kendin , arkadaşların hepiniz birbrinziden daha tuhafsiniz
Aldim neyse ki dün aksam mesafe de koydum yakin davranmayacağımAy birde ayağına gidip almanızı mı bekliyor. Şaka gibi insanlar. Bunlar aileden de yol, yordam görmüyor mu hiç acaba? Nasıl bir ailede yetişiyorlar çok merak ediyorum. Ödünç alınan eşya geri verilir, borç alınan para ödenir, kakalı bez halıya koyulmaz vs. falan.
Bu insanlar arkadaş falan olunmaz, varlığı fayda değil ki yokluğu zarar olsun.
Böyle incelik yapsa kurban olayım önemli degil derim gecerim bir de malin kıymetliye getirilmesi cok itici malim kıymetli o ayri mesele ama bak o tavıra takıldımMerhaba , Arkadaşlarınızın yanında sürekli sizi iğneleyici şekilde konuşması hiç hoş değil. Kaldı ki yerde göğe kadar haklısınız. İnsanlar inanılmaz pişkin biri benden eşyasını istemeden veririm. Geciktirdiysem mahcup olurum . Defalarca arkadaşlarımdan ödünç elbise aldım. Verirken kuru temizleme gerekene yaptırdım. Gerekmeyene içine küçükte olsa bi çikolata bırakıp verdim. Bence bu insan sizi arkadaş olarak görmüyor. Aranıza mesafe koymanızı öneririm. Ayrıca bir şey söylediğinde cevap verin bence haksız kadar haklının da sesi çıkmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?