- 10 Eylül 2023
- 330
- 614
- 18
- 28
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Çok normalsiniz öncelikle , sadece arkadaşınız çok gamsız . Hepimiz ölür gideriz o kadıncağız yaşar kafaya taktığı tek konu sizin hassasiyetleriniz. Hayatınızda büyük bir anlamı yoksa arkadaşınızın yavaş yavaş mesafe koymak akıl sağlığınız için iyi olacaktır.Bir arkadasım var samimiyiz işe girmeden önce sık sık gelip giderdik birbirimize huyumuzu suyumuzu biliriz birbirimizin ben bazi konularda takıntılıyım mesela cocugunun altinı acacak alt acma örtüsü olmazdi halının üzerinde acmaya kalkardi hemen alt acma örtüsü verirdim o da ayy kanka sen de hee der göz devirirdi.
Çocugunu diger odaya uyutmaya giderdi mesela çocugunu yatırsın diye koltuk acardim carsaf sererdim pike vs atardım vs cocuk geri uyaninca toplayayim derdine girmezdi hic lafıni etmedim topla demedim misafir sonuçta ama ben olsam toplar da bırakırım sevmiyorum öyle seyleri bir yere gidince elimde islak mendille dolasirım cocuk batırırsa dagıtırsa diye elimde degil gamsız olamıyorum.Fakat hoslanmadıgımı bir kez ima etmedim ama az cok yapımi biliyor.
Geçen yıl bu arkadaşıma akrabasınin düğününde giymesi icin elbise istemisti verdim gecen yildan beri getirmedi arkadas grubuyla toplaninca ortamda laf sokuyor unuttum elbiseyi getiririm diyor tamam önemli degil müsait olunca getirirsin diyorum sen takarsın böyle seyleri ama diyip gülüyor alt acma söz konusu olsun bana gülerek aman leylos iyi bilir hangi marka alt acma örtüsü almak gerektigini o cok kullanir halısı batmasin diye der mesela laf sokar ama aldırış etmem oysa ki normal olan budur kim ister halisının üzerinde kakali bez alınsın ? Sevmiyorum yani bile isteye kirletmeyi yensin icilsin leke olsun temizlenir ama ciş kaka necaset igrenilesi şeyler.Kendi cocuguma tuvalet egitimi verirken haliları kaldırmıs insanım.Aman aman hastalik derecesinde titiz olmasam da yaptıgi yenir yikadıgi giyilir biriyim.
Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim sadece o konusunu açınca olsun getirirsin diye söyledim bir de arkadas ortamindayken kisisel degil de genel olarak benim malim kimsede olmasin baskasinin malı da bende olmasin yapi geregi sevmem aldiysam ya da verdiysem isimi görüp vermeyi ya da almayi tercih ederim demiştim bunda yanlıs ne var ? Ben ne diyeyim simdi alırken ?