Böyle bir arkadaşa bozulur musunuz ?

Çok normalsiniz öncelikle , sadece arkadaşınız çok gamsız . Hepimiz ölür gideriz o kadıncağız yaşar kafaya taktığı tek konu sizin hassasiyetleriniz. Hayatınızda büyük bir anlamı yoksa arkadaşınızın yavaş yavaş mesafe koymak akıl sağlığınız için iyi olacaktır.

Elbiseyle alakasız genel olarak, birine verdiği sözü tutan, aldığı borcu ödeyen, ödünç aldığı eşyayı geri getiren insanlar sözünün eridir. Diğerleri gevşek ve kaypaktır. Böyle birini arkadaş olarak seçtiyseniz ve görüşmeye devam ediyorsanız buna katlanacaksınız ya da arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Ödünç almak geri vereceğim demektir. Sözünde durmayan biri olduğunu bu küçücük örnekte belli etmiş zaten.

Hijyen konusunda da çok farklı tutumda iki insansınız.

Siz ona göre iticisinizdir, kim bilir o ne açıdan bakıp da kendini ne derecede haklı görüyor. O da bu davranışlarıyla size itici.

Bu arkadaşlık 1/10

Söyleyebilirseniz yüzüne söyleyin, yoksa mesajla yazın. Benim hakkımdaki düşüncen buydu demek. Malım kıymetli olsa vermezdim. Satacağım için gerekti vs derseniz belki utanır. Sonrasında sizle bağını koparması muhtemel. Ben umursamazdım bağını koparmasını ama sizi bilemem.

Gerçekten de o kıyafet kıymetli değilse beni tanıyamadoğı veya yanlış yanlış tanıdığı için üzülürdüm. Eskisi gibi olamazdım büyük ihtimalle. Soğuyunca siliyorum da hemen

Sen normalsin arkadaşın bir garip.
Bu zamana kadar belki unutursun diye bilincli getirmemiş belliki. Literatürde ismi hırsız aslında. Bence arana mesafe koy.

Hadi elbiseyi gectim benim evimdeki titizligime de.laf geliyor attigi mesajjdan sonra sarteller atti bende.deli olmusum alamadim diye ben olsam mahcup alirim canim.veremedim sana kusura bakma diye

Kendimi okudum sanki.
Böyle bi tiple arkadaşlığımı devam ettirmezdim siz haklısınız ayrıca yaptığınız şeyler normal olması gereken şeyler

“Ben takıntılı değili bebeğim sen fazla rahatsın bence” diyip alırdım.
Bir daha da aramam sormam. O ararsa da mesafe mesafe….

Benim takıldığım elbise alışverişi alt alma bezi falan da değil, arkadaşlarım biraz pasaklıdır ama o iğneleyici laf sokma durumları falan tepelerim o neymiş öyle.
Ya inan mesele.o degil herkesin kendince dogrulari var ben bunun yargilanmasini sevmiyorum nasil ki evinde.hali uzerinde alt aliyor ben laf etmiyorsam benim evimde öyle davranilmamasina laf etmeyecek

böyle bi insanlar asla arkadaş kalamam olmam aynı ortamda bulunmak dahi istemem

Cok degisik insanlar var gercekten hani boyle konusunca dedikodu gibi oluyor ama o tavirdan sonra kendimi sorguladim yani ben

Yok is cikisi gidip alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…