- 10 Eylül 2023
- 330
- 614
- 18
- 28
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çok normalsiniz öncelikle , sadece arkadaşınız çok gamsız . Hepimiz ölür gideriz o kadıncağız yaşarBir arkadasım var samimiyiz işe girmeden önce sık sık gelip giderdik birbirimize huyumuzu suyumuzu biliriz birbirimizin ben bazi konularda takıntılıyım mesela cocugunun altinı acacak alt acma örtüsü olmazdi halının üzerinde acmaya kalkardi hemen alt acma örtüsü verirdim o da ayy kanka sen de hee der göz devirirdi.
Çocugunu diger odaya uyutmaya giderdi mesela çocugunu yatırsın diye koltuk acardim carsaf sererdim pike vs atardım vs cocuk geri uyaninca toplayayim derdine girmezdi hic lafıni etmedim topla demedim misafir sonuçta ama ben olsam toplar da bırakırım sevmiyorum öyle seyleri bir yere gidince elimde islak mendille dolasirım cocuk batırırsa dagıtırsa diye elimde degil gamsız olamıyorum.Fakat hoslanmadıgımı bir kez ima etmedim ama az cok yapımi biliyor.
Geçen yıl bu arkadaşıma akrabasınin düğününde giymesi icin elbise istemisti verdim gecen yildan beri getirmedi arkadas grubuyla toplaninca ortamda laf sokuyor unuttum elbiseyi getiririm diyor tamam önemli degil müsait olunca getirirsin diyorum sen takarsın böyle seyleri ama diyip gülüyor alt acma söz konusu olsun bana gülerek aman leylos iyi bilir hangi marka alt acma örtüsü almak gerektigini o cok kullanir halısı batmasin diye der mesela laf sokar ama aldırış etmem oysa ki normal olan budur kim ister halisının üzerinde kakali bez alınsın ? Sevmiyorum yani bile isteye kirletmeyi yensin icilsin leke olsun temizlenir ama ciş kaka necaset igrenilesi şeyler.Kendi cocuguma tuvalet egitimi verirken haliları kaldırmıs insanım.Aman aman hastalik derecesinde titiz olmasam da yaptıgi yenir yikadıgi giyilir biriyim.
Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim sadece o konusunu açınca olsun getirirsin diye söyledim bir de arkadas ortamindayken kisisel degil de genel olarak benim malim kimsede olmasin baskasinin malı da bende olmasin yapi geregi sevmem aldiysam ya da verdiysem isimi görüp vermeyi ya da almayi tercih ederim demiştim bunda yanlıs ne var ? Ben ne diyeyim simdi alırken ?
Sen normalsin arkadaşın bir garip.Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim
Mesele elbise de değil en sonki attigi mesaj kahkahali alamadim diye deli olmusum insan mahcup olacaginaSen normalsin arkadaşın bir garip.
Bu zamana kadar belki unutursun diye bilincli getirmemiş belliki. Literatürde ismi hırsız aslında. Bence arana mesafe koy.
Öyleymis gercekten benim cok arkadasim yoktur zaten ama arada böyle cürük elmalar cikiyor isteAz insan çok huzur, insan gerekirse yalnız kalsın ama hayatında böyle insanlar olmasın.
Nee ciddi misinBenim de arkadasim da nisan kiyafetim kalmisti, gideyim de isteyemeyim bari eskidi zaten.
Genel olarak haklısın zaten. Bazı insanlarda arsız oluyor.Mesele elbise de değil en sonki attigi mesaj kahkahali alamadim diye deli olmusum insan mahcup olacagina
Yok gelmemistir koymus posete is cikisi ugra vereyim dedi resmini attiElbise 1 yıla yakındır ondaysa sen istediğin lafı söylemekte özgürsün acaba başına birşey mi geldi elbiseninde vermedi mesela
Hadi elbiseyi gectim benim evimdeki titizligime de.laf geliyor attigi mesajjdan sonra sarteller atti bende.deli olmusum alamadim diye ben olsam mahcup alirim canim.veremedim sana kusura bakma diyeKimsenin elbisesini alıp giymem ve vermek istemem de,her bütçeye uygun çok güzel elbiseler var.Herkes gönlüne göre güzel elbiseler bulabilir.Elbiseden bağımsız,çok lakayıt bir arkadaşınız var ve arkadaşlığınızı devam ettirip ettirmemeyi gözden geçirin derim.
Benim acimdan mi arkadasimin acisindan mi düsündünüzBozulmak değil de direk mesafeyi koyarım
Ya inan mesele.o degil herkesin kendince dogrulari var ben bunun yargilanmasini sevmiyorum nasil ki evinde.hali uzerinde alt aliyor ben laf etmiyorsam benim evimde öyle davranilmamasina laf etmeyecekBenim takıldığım elbise alışverişi alt alma bezi falan da değil, arkadaşlarım biraz pasaklıdır ama o iğneleyici laf sokma durumları falan tepelerim o neymiş öyle.
Ben yeni yeni farkediyorum bu huyunuAyyy ne kadar itici biri iğrenç. Arkadaş bile demem. Aynısını yaşadım sildim attım. Çok ciddi olup tavır aldım kaş çattım lafımı soktum sildim gitti. Elin delisiyle görgüsüzuyle ne uğraşıyorsun
Ben bir sey yazmadim posete koymus resmini cekmis is cikisi bana kahveye ugrar da alirsin diyeBoş yapma getir! Yaz hemen. Bak sinir oldum lütfen yazzzzz
böyle bi insanlar asla arkadaş kalamam olmam aynı ortamda bulunmak dahi istememBir arkadasım var samimiyiz işe girmeden önce sık sık gelip giderdik birbirimize huyumuzu suyumuzu biliriz birbirimizin ben bazi konularda takıntılıyım mesela cocugunun altinı acacak alt acma örtüsü olmazdi halının üzerinde acmaya kalkardi hemen alt acma örtüsü verirdim o da ayy kanka sen de hee der göz devirirdi.
Çocugunu diger odaya uyutmaya giderdi mesela çocugunu yatırsın diye koltuk acardim carsaf sererdim pike vs atardım vs cocuk geri uyaninca toplayayim derdine girmezdi hic lafıni etmedim topla demedim misafir sonuçta ama ben olsam toplar da bırakırım sevmiyorum öyle seyleri bir yere gidince elimde islak mendille dolasirım cocuk batırırsa dagıtırsa diye elimde degil gamsız olamıyorum.Fakat hoslanmadıgımı bir kez ima etmedim ama az cok yapımi biliyor.
Geçen yıl bu arkadaşıma akrabasınin düğününde giymesi icin elbise istemisti verdim gecen yildan beri getirmedi arkadas grubuyla toplaninca ortamda laf sokuyor unuttum elbiseyi getiririm diyor tamam önemli degil müsait olunca getirirsin diyorum sen takarsın böyle seyleri ama diyip gülüyor alt acma söz konusu olsun bana gülerek aman leylos iyi bilir hangi marka alt acma örtüsü almak gerektigini o cok kullanir halısı batmasin diye der mesela laf sokar ama aldırış etmem oysa ki normal olan budur kim ister halisının üzerinde kakali bez alınsın ? Sevmiyorum yani bile isteye kirletmeyi yensin icilsin leke olsun temizlenir ama ciş kaka necaset igrenilesi şeyler.Kendi cocuguma tuvalet egitimi verirken haliları kaldırmıs insanım.Aman aman hastalik derecesinde titiz olmasam da yaptıgi yenir yikadıgi giyilir biriyim.
Dün dolaba esya yükledim giymediklerimi o bahsettiğim elbisemi de yükledim satın almak isteyen oldu arkadaşa mesaj attım elbisemi getirir misin diye tamam arkadasım alamadın diye deli oldun getiririm yazıp kahkaha atan emoji koymuş ben cok mu iticiyim sadece o konusunu açınca olsun getirirsin diye söyledim bir de arkadas ortamindayken kisisel degil de genel olarak benim malim kimsede olmasin baskasinin malı da bende olmasin yapi geregi sevmem aldiysam ya da verdiysem isimi görüp vermeyi ya da almayi tercih ederim demiştim bunda yanlıs ne var ? Ben ne diyeyim simdi alırken ?
Yeni farkediyorum maalesefsiz itici değilsiniz arkadaşınız çok gevşekkk.
Ben bu huyunu yeni farkettim desemÇok zıtsınız, nasıl anlaştınız bugüne kadar? Allah size sabır vermiş bence
Cok degisik insanlar var gercekten hani boyle konusunca dedikodu gibi oluyor ama o tavirdan sonra kendimi sorguladim yani benBenim yazacağım mesaj şu olurdu: evet deli oldum, yarın mutlaka istiyorum elbisemi canım öptüm. Aklısıra sana malın kıymetli demeye getiriyor ama kıymetliyse bile kendisini ilgilendirmez, herkes işine baksın. Bir daha da ona ödünç bir şey verme. çocuğunu yatıracaksa pikesini battaniyesini kendisi getirsin hatta. Ben misafirliğe giderken yanımda götürürdüm, çünkü ev sahibine dolap döktürmeye ne gerek var ben zaten her gün kullanıyorum kendiminki elimin altında
Yok is cikisi gidip alacagimElbise geri geldi mi peki
Bu arada o arkadaşınızıda çıkarın hayatınızdan artık seninle görüşmek istemiyorum diyin olaarı söeyin kestirip atın ama elbise geldikten sonraBu arkadaşınız diğer türlü elbisenin üstüne yatar belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?