Uzun zamandır içimize dert ettiğimiz konuyu buraya acmak istedim. Meslektas ,aynı bolumden mezun oldugumuz aynı zamanda uzaktan tanıdıgım, bıldıgım bir arkadasımın evliyken eşini aldattığını öğrendim. Nasıl öğrendin derseniz bunu yaptıgı kisi benimle aynı isyerinde calısan bır kız. Kendisinin evli oldugundan haberı yokmus (yani burası bence de süpheli ama bilemedim) ,anlatıp adını soyadını soyleyınce ben evlı oldugunu bıldıgım ıcın söyledim daha sonra o da arastırıp doğrulugunu teyit etti ve öğrenmıs oldu. Adamdakı rahatlıkta bana pes dedirtti.kendısı anlattı ve ben duyduklarım karsısında sok oldum. Adamı görseniz çevrede aşırı efendi toplumda çok saygın ailesinde işinde gücünde görünen bir profil. 2 yasında da bir cocugu varms. Bu kız adamın evli oldugunu öğrendikten sonra tabıkıde hemen ayrıldı yanı bana anlattıgı o sekılde ama bu sekılde yalan soylenmesı zoruna gittiği için kadına söylemek niyetinde , adam onun ilk olmadıgını daha önce de aldattıgını kıza itiraf etmiş. Adam bu arada öldürürüm de karım benden ayrılamaz diyen tipler gibi bu tarzda. Kız bu durumu adamdan öğrendiğinde eşine söylemesi gerektiğini yoksa kendısı söylemekle tehdit etmis , adam da öldürürüm de ayrılmam söylemem evliliğimi bitirmek istemiyorum benim çocugum var ,cocugum olmasa farklı olurdu demis.Yalnız kızın elinde kanıtlar var ve eşinin çalıştığı yere gidip söylemek istiyor. Evli olduğu kadını ben yine çevreden biliyorum kendi halinde iyi bir insan, böyle pırlanta gibi insanların basına nasıl böyle hayatlar geliyor hiç hak etmediği bir durum bu ayrı bir konu. Adam biraz asabiymiş , ona veya eşine bir zarar vermesinden de korkuyor . Ben Allaha havale etmesini ve bir daha asla muhattap olmayıp engellemesini söyledim ancak sürekli konusunu açıp sabahtan aksama kadar nasıl söylesem , böyle elini kolunu sallayarak rahatça nasıl gezer diyip had bildirme derdine düsmüs . Böyle bir durumu söylemeden durmak zor gercekten rahatsız edici ama adam bir manipülatör olabilir ve bu kızı sucu cıkarabılır. Ki eşini aldatan erkekler iş üstünde yakalansa bile bunu inkar edecek gurursuzlukta oldugunu dusunuyorum. Bu arada eşi ekonomik bagımsızlıgı olan bir kadın yani böyle bir durumu öğrense adamın yanına bırakacağını sanmıyorum,yine de o kdar yakından tanımıyorum işte. Muhtemelen adamın bosanmama sebebi ya eşini aldatsa da seviyor ya da konforunu ,toplumdakı saygınlıgını kaybetmek istemıyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız