Böyle bi zamanda isteksizlik normal mi?

Merve1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
27
10
27
Lafı uzatmadan dırek konuya giricem . Nerdeyse 6 aylık hamıleyım İlk aylarda korkudan yapmadık (cahıllık) sonrasında gayet keyıflı gecıyordu fakat ben enfeksiyon ve mantat sıkayetiyle doktoruma bildirdiğimde bana haftalık fitilve krem verdi bu süre zarfında beklemedık yinede prezervatifle birlikte oluyorduk. 1 haftanın sonunda mantarım tamamen gectı ve biz bitti diye sevındık tertemız cinsellik diye dusunduk ( bu arada mantarım cıddı derecedeydı ve benı bıle rahatsız edıyordu) aradan 3 hafta gectı ve ben tekrar mantar oldum bu sefer doktor farklı bır ılac yazmıs bir hafta boyunca kullandım o surede hıcbırlıkte olmadık ılacta ıse yaramadı daha sonra baska ılac derken 3 haftadır birlikte olmuyoruz normalde bızım ıcın uzun bır sure cunku 2 yıllık evlıyız en fazla 3 gun dururduk. Sımdi hergun esımın nabzını ölcüyorum ama tiksindiğini soyluyor baska ilac alalım gecınce yaparız dıyor sadece nasıl durabıldıgını anlamıyorum 1 ay gercekten evlı bı adam ıcın uzun bı sure yorucu bi işte calısıyor ama her sekılde buna fırsat bulurdu korkuyorum sımdı cocuktan sonra iyice uzaklasırsak varmı basına gelen ? Bazen ayrı yatmamızı soyluyor gebelikten solayı geceleri cok dönüyormuşum 😔

Adam napsın ıstıyorsun. Hamılesın, enfeksıyon rıskın var gebelıkten oturu + mantar olmussun? Adam sımdı yooo ben ısrarla bırlıkte olmak ıstıyorum deseydı o zamanda kocam cok anlayıssın hasts ve hamıle halımle bana acımadan bırlıkte olmak ıstıyor canım yanıyor dıye konu acacaktın? Evet cok normal her normal ve insani bir birey gibi birlikte olmaması seni sevdıgını gosterır yetmez mı?

Adam napsın ıstıyorsun. Hamılesın, enfeksıyon rıskın var gebelıkten oturu + mantar olmussun? Adam sımdı yooo ben ısrarla bırlıkte olmak ıstıyorum deseydı o zamanda kocam cok anlayıssın hasts ve hamıle halımle bana acımadan bırlıkte olmak ıstıyor canım yanıyor dıye konu acacaktın? Evet cok normal her normal ve insani bir birey gibi birlikte olmaması seni sevdıgını gosterır yetmez mı?
Benim bahsettiğim bu degıl cinsellik yasamıyoruz dıye bırbırımızdende uzaklastık aslında konu bu 🤷🏻‍♀️ Sarılıp uyuyamakta bi çeşit isteksizlik bunun yanında hiç dokunmaması tabıkıde beni üzüyor her oynasmanın sonu yatakta bıtmek zorunda deıl ki

Benim bahsettiğim bu degıl cinsellik yasamıyoruz dıye bırbırımızdende uzaklastık aslında konu bu 🤷🏻‍♀️ Sarılıp uyuyamakta bi çeşit isteksizlik bunun yanında hiç dokunmaması tabıkıde beni üzüyor her oynasmanın sonu yatakta bıtmek zorunda deıl ki
Bebege zarar vermekten korkuyor olabılır. Erkekler malesef eslerı hamıle kalınca eli eteği tümden cekıyorlar. Sanıyorlar ki öpüşüp koklaşınca iş oraya varacak illa ki. Yani eşinizin yaptıgı korkudan. Bir de mantarınız ıcın daha iyi bir dr gidin bebek için kontrol altına alınmayan enfeksıyon tehlıkelı. Ayrıca mantar tedavısı gorurken de ılıskıye gırmıssınız ne kadar yanlıs:KK12:

Ne ilgisi var cnm ya hamilesin mantar var enfeksiyon var eşiniz haklı bi süre ara vererek sizin sağlığınızı düşünüyor normal olanı yapıyor şuan için

Tesekkurler tavsiye ıcın ama neler neler denedım gunde 4 5 ic camasırı degıstırıyorum doktorum maalesef hamıleleık boyunca bunu cekenler olabılıyor dedı bende onlardanım bence
Canım hamileliğimin sonlarına doğru başıma gelen bir durum, travazol krem sanırım ismi yanlış bilmiyorsam kullanmanı tavsiye ediyorum birde doktorundan fitil isteyebilirsin, ayrıca eşine gelince hiç tasvir etmediğim kabaca bir davranış hele ki hamile bir bayana, neticede hastalıkta sağlıkta denilip bu yola çıkılıyor eğer bir gün kendisinde de erkeklere has bir sıkıntı çıkarsa sende aynısını ona de, tiksiniyorum bir süre uzak kalmak daha iyi olacak diye, hatta o günü bekleme iyileştiğindr kendisi ayağına kadar gelir merak etme sende o zaman reddet onu, çünkü erkeklere yüz verirsen astarını ister, en iyisi kısasa kısas, ondan eksik hiçbir yanın yok bu yüzden böyle yapman daha iyi olacak emin ol.

Bir de uzun süreli geçmeyen mantarlarda eşli tedavi uygulanıyor, çünkü siz iyileşseniz bile eşinizden cinsel yolla size tekrar geçebiliyor. Bazen eşin de basit bir ilaç kullanması tüm sorunu çözebiliyor.

Ben de 2 gun sonra 4 aylıgım hiç ilişkiye girmedik ne olabilir ki dogum dan sonra istediğiniz gibi takılırsınız soguma olmaz merak etmeyin.

Mantar diyorsunuz, kokar bulaşır bir şey. Tiksinmesi normal değil mi? Asıl mantar varken sevişmek soğutur insanı bence.

Lafı uzatmadan dırek konuya giricem . Nerdeyse 6 aylık hamıleyım İlk aylarda korkudan yapmadık (cahıllık) sonrasında gayet keyıflı gecıyordu fakat ben enfeksiyon ve mantat sıkayetiyle doktoruma bildirdiğimde bana haftalık fitilve krem verdi bu süre zarfında beklemedık yinede prezervatifle birlikte oluyorduk. 1 haftanın sonunda mantarım tamamen gectı ve biz bitti diye sevındık tertemız cinsellik diye dusunduk ( bu arada mantarım cıddı derecedeydı ve benı bıle rahatsız edıyordu) aradan 3 hafta gectı ve ben tekrar mantar oldum bu sefer doktor farklı bır ılac yazmıs bir hafta boyunca kullandım o surede hıcbırlıkte olmadık ılacta ıse yaramadı daha sonra baska ılac derken 3 haftadır birlikte olmuyoruz normalde bızım ıcın uzun bır sure cunku 2 yıllık evlıyız en fazla 3 gun dururduk. Sımdi hergun esımın nabzını ölcüyorum ama tiksindiğini soyluyor baska ilac alalım gecınce yaparız dıyor sadece nasıl durabıldıgını anlamıyorum 1 ay gercekten evlı bı adam ıcın uzun bı sure yorucu bi işte calısıyor ama her sekılde buna fırsat bulurdu korkuyorum sımdı cocuktan sonra iyice uzaklasırsak varmı basına gelen ? Bazen ayrı yatmamızı soyluyor gebelikten solayı geceleri cok dönüyormuşum 😔
Biz 1 yıl bir ay yapmadık bir şeyde olmadı korkma. Zaten böyle bir durumda başka yöne gidecekse yüzünü görmüş olursun. Tüp bebek ile hamile kaldım. 8. Haftada pıhtı attım kanama oldu. Birleşme dışında her şeyi yaşadık. Doğum sonrası 5 ay geçti. İkiz bebek olunca eşim iş için evde kaldı ben şehirdışına çıktım. Bunu stres etmeyin.

Tesekkurler tavsiye ıcın ama neler neler denedım gunde 4 5 ic camasırı degıstırıyorum doktorum maalesef hamıleleık boyunca bunu cekenler olabılıyor dedı bende onlardanım bence
Ben hayatımda ilk kez lanet antibiyotik yüzünden mantar oldum üst üste iki kez. Ne yapsam geçmiyordu. Kekik suyu ile geçirdim. İki gün günde bir bardak içtim, aynı zamanda suyunu vajinal duş olarak kullandım. Bir de kefir içtim esamesi kalmadı 2 günde geçti. Şiddetle tavsiye ediyorum ama hamilelikte kullanımını yine de araştırin. Vajinal duşun bir zararı olmaz sanırım iç dudaklara dökün sadece yetiyor

Erkekler esler hamile olunca uzaklasabiliyor nasil duruyor ne demek neden duramasin azgin bogami bu adam :) hamileleik hastaliklar soğutmuş olabilir ama dogumdan sonra zamanla hersey duzelir kafaya takicak bisey yok bence israr etmeyin

Bisey olmaz bacım hamilesin üzülme, bi an önce iyileşmeye bak . Illa sevişmek değil şuan öncelik napalim yani adamnapsın. Soğumaz senden korkma, başka şekilde tatmin et esini illa birleşme olmasına gerek yok

X