• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle bi ağrı yaşayan var mı?

Konu içimi dökeyim rahatlyayım tarzı değil ki.
Gidin doktora.
Sağlık sorunları buralarda sorulmaz bunu en iyi siz bilmelisiniz

Yani demek istediğim şuydu; dün bi ağrı yaşadım. Sonraki belirtilerim acil durum barındıran şeyler değildi. Kusma, ateş, ishal, baş dönmesi, halsizlik vs bir sürü semptom var. bi tanesi bile oluşsa alarma geçecektim 🙈 ama baktım ki bilmediğim hastanelere girip çıkıp korona ihtimalini göze almaktansa bu acil olmayan durumu tolere edebilirim. Hastanemde çünkü genel hastalara bakılmadığı için, sadece tüp bebek işlemleri yapıldığı için "acaba korona mıyım" diyip hastanemize başvuran yok en azından. Yarın hemen kendi hastanemdeki doktoruma gideceğim 🌸 Burdaki insanlar da haklı, sağlık gibi bi konuda endişelenip hemen doktora git diyorlar 🌸🤗

Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.

Dün işyerinden eve geldim gayet rahat şekilde uyumaya başladım. Aşırı ve kaşığımın tam ortasına bıçak sokuluyormuş gibi bi acıyla uyandım. Önce gaz sıkışması mı dedim ama pek benzemiyordu, adet zamanım da değil... Apandisit ağrısı da değil.

Bi 10 dakika sonra kasığımda hassasiyet bırakacak şekilde geçti.

Şimdi uyandığımda ise biraz kanamam gelmiş olduğunu gördüm.

Araştırdığımda kist patlaması na çok uyuyor.
Böyle bi durum yaşayan var mı? (Yarın işyerimde doktoruma gideceğim) 🌸
Ben de kuyruk sokumundan sanki biri bıçak sokuyor gibi ağrı yaşarım ama sadece adet dönemlerinde olur. O ağrı bana çığlık attırır mesela ama normal zamanda olmadığı için hiç doktora sormadım.

Yani demek istediğim şuydu; dün bi ağrı yaşadım. Sonraki belirtilerim acil durum barındıran şeyler değildi. Kusma, ateş, ishal, baş dönmesi, halsizlik vs bir sürü semptom var. bi tanesi bile oluşsa alarma geçecektim 🙈 ama baktım ki bilmediğim hastanelere girip çıkıp korona ihtimalini göze almaktansa bu acil olmayan durumu tolere edebilirim. Hastanemde çünkü genel hastalara bakılmadığı için, sadece tüp bebek işlemleri yapıldığı için "acaba korona mıyım" diyip hastanemize başvuran yok en azından. Yarın hemen kendi hastanemdeki doktoruma gideceğim 🌸 Burdaki insanlar da haklı, sağlık gibi bi konuda endişelenip hemen doktora git diyorlar 🌸🤗
Çünkü bilinçsizce tavsiyeler verenler var bu konuda. Siz sağlıkçı olduğunuz için daha temkinli yaklaşabilirsiniz cevaplara. Ama o cevapları yeterli görenler de var
Geçen bir konuda korunma yöntemi söylüyor cevap olarak ertesi gün hapı veriliyor. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir ve ciddi zararları vardır.
İşte bu yüzden sağlık ile ilgili konularda direk doktora gidin diyorlar 💞

Günaydın benimde o şekilde yumurtlama ağrım olmuştu ve o ay hamile kalmıştım döllenme ağrısıymış yani. Sizinkide büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı. Eğer idrar yollarında sıkıntınız yoksa.

Çünkü bilinçsizce tavsiyeler verenler var bu konuda. Siz sağlıkçı olduğunuz için daha temkinli yaklaşabilirsiniz cevaplara. Ama o cevapları yeterli görenler de var
Geçen bir konuda korunma yöntemi söylüyor cevap olarak ertesi gün hapı veriliyor. Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir ve ciddi zararları vardır.
İşte bu yüzden sağlık ile ilgili konularda direk doktora gidin diyorlar 💞

Aaaa .. tabi ki. Ertesi gün hapı çok çok yanlış... Sadece ve sadece acil durumlarda alınabilir deniyor. Bastıra bastıra... Haklısınız

Günaydın benimde o şekilde yumurtlama ağrım olmuştu ve o ay hamile kalmıştım döllenme ağrısıymış yani. Sizinkide büyük ihtimalle yumurtlama ağrısı. Eğer idrar yollarında sıkıntınız yoksa.

Günaydınlar 💜 yaaa ... Dediğim gibi yarın buraya yazacağım artık 🤗 Çok teşekkür ederim. Sizin yeni mi yoksa doğum yaptınız mı? Hayırlı olsun

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun öncelikle.1 kere yaşadım dediginiz durumu acillikmuştum .aniden gelen bir gaz sıkışması gibi bir şey ama değil.dogum sancısı onun yanında halt etmiş. Elim ayağım biz gibi olmuştu.3 gün hastanede yattım.dr lar sebebini bulamamışlardı. Ilaclarla gecmisti.

Çok geçmiş olsun öncelikle.1 kere yaşadım dediginiz durumu acillikmuştum .aniden gelen bir gaz sıkışması gibi bir şey ama değil.dogum sancısı onun yanında halt etmiş. Elim ayağım biz gibi olmuştu.3 gün hastanede yattım.dr lar sebebini bulamamışlardı. Ilaclarla gecmisti.
Pardon şimdi hatırladım kanımda enfeksiyon çıkmıştı.

Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.

Dün işyerinden eve geldim gayet rahat şekilde uyumaya başladım. Aşırı ve kaşığımın tam ortasına bıçak sokuluyormuş gibi bi acıyla uyandım. Önce gaz sıkışması mı dedim ama pek benzemiyordu, adet zamanım da değil... Apandisit ağrısı da değil.

Bi 10 dakika sonra kasığımda hassasiyet bırakacak şekilde geçti.

Şimdi uyandığımda ise biraz kanamam gelmiş olduğunu gördüm.

Araştırdığımda kist patlaması na çok uyuyor.
Böyle bi durum yaşayan var mı? (Yarın işyerimde doktoruma gideceğim) 🌸
Benim de aklıma yumurtlama geldi.

İlişki yasadiysaniz gece bazen oluyor o ağrı. Bende de olmuştu ertesi gün baya ağrı yaşadım kipirdadigim an batıyordu .Ama kanama yoktu bende o yüzden aynısı olmayabilir.

yumurtlama olabilir mi? bana da arada yumurtlama döneminde ufak kanama olduğu oluyodu , ağrı da yapıyo , normalmiş.özellikle stresli ya da normalin dışında şeyler yaşadığım aylarda oluyo bu

bende gebeligin ilk belirtileriydi bunlar
ama 2 hafta once kuzenimin kistleri patladiginda oda aşırı bir kasik agrisiyla gitti 2 gun surdu o agrisi 2 gun sonra yuruyemez hale geldi ama kanama olmadi
hamile olma ihtimaliniz varmi ?

Back