Sanırım ne yazdığımı okuyup anlamadınız? Beğeni kasmak için yorum yapmayın. TeşekkürlerDurun telepati yoluyla röntgen çekeceğim
Hamile olma gibi bir durumunuz var mı?Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.
Dün işyerinden eve geldim gayet rahat şekilde uyumaya başladım. Aşırı ve kaşığımın tam ortasına bıçak sokuluyormuş gibi bi acıyla uyandım. Önce gaz sıkışması mı dedim ama pek benzemiyordu, adet zamanım da değil... Apandisit ağrısı da değil.
Bi 10 dakika sonra kasığımda hassasiyet bırakacak şekilde geçti.
Şimdi uyandığımda ise biraz kanamam gelmiş olduğunu gördüm.
Araştırdığımda kist patlaması na çok uyuyor.
Böyle bi durum yaşayan var mı? (Yarın işyerimde doktoruma gideceğim)
Hamile olma gibi bir durumunuz var mı?
Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.
Dün işyerinden eve geldim gayet rahat şekilde uyumaya başladım. Aşırı ve kaşığımın tam ortasına bıçak sokuluyormuş gibi bi acıyla uyandım. Önce gaz sıkışması mı dedim ama pek benzemiyordu, adet zamanım da değil... Apandisit ağrısı da değil.
Cok geçmiş olsun. Ablam geçen sene kist patlaması yaşadı bütün gece agri cekiyor doğum sancısı gibi agri kesici içip sabah doktora gitti acil ameliyata alındı sağ tüp alındı 3 ay caisamadi. Eğer öyle bir şüpheniz varsa hiç beklemeyin ne hos sizde sağlıklısınız zaten sonuçları bizden daha iyi bilirsinizArkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.
Rica ederim, ne demek. Hamileliğin ilk zamanlarında bu tarz ağrı, kanama vs çok yaşandığı için aklıma ilk gelen şey hamilelik oldu.Öncelikle ciddiye alıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi ben de sağlıkçıyım ve tüp bebekte çalışıyorum. Aşinayım ama başıma gelmedi. Korona dan dolayı da kendi hastanem dışında bi hastaneye girip çıkmak istemedim. Hastanemde pazarları doktor yok. Yatan hastamız kalmadığı için. Acil bekirtilerim yok. Öncelikle bunu açıklayayım. Yarını bekleyemeyip buradan sormak istedim bu belirtileri yaşayıp ne sonuç alındı diye.
Gebelik durumum, evliyim ama şu an için mümkün değil.
Çok teşekkür ederim. Yarın muayene olur olmaz buraya da yazacağımRica ederim, ne demek. Hamileliğin ilk zamanlarında bu tarz ağrı, kanama vs çok yaşandığı için aklıma ilk gelen şey hamilelik oldu.
İnşallah ciddi birşey değildir, geçmiş olsun.
Cok geçmiş olsun. Ablam geçen sene kist patlaması yaşadı bütün gece agri cekiyor doğum sancısı gibi agri kesici içip sabah doktora gitti acil ameliyata alındı sağ tüp alındı 3 ay caisamadi. Eğer öyle bir şüpheniz varsa hiç beklemeyin ne hos sizde sağlıklısınız zaten sonuçları bizden daha iyi bilirsiniz
Yumurtlama döneminde olabilir misiniz? Yumurtlama ağrısına benzettim.
Aynisini yasadim Benim reglim gecikmisti yanliz o agri bacagima kadar indi ama yogunluk kasiktaydi yurt disindayim doktor bana normal deyip geri yolladi persembe tekrar ultrason icin gun aldim cok merak ediyorum neydi ilk defa boyle birsey yasadim yuruyemedim bileArkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.
Geçmiş olsun,yumurtlama ya da yerleşme ağrısı gbi duruyor .
Aynisini yasadim Benim reglim gecikmisti yanliz o agri bacagima kadar indi ama yogunluk kasiktaydi yurt disindayim doktor bana normal deyip geri yolladi persembe tekrar ultrason icin gun aldim cok merak ediyorum neydi ilk defa boyle birsey yasadim yuruyemedim bile
Benim uzun surdu iki gun regl oldum tan sonra yavas yavas gecti benimki galiba kist insallah seninki hamileliktir hayirlisi olsunBurda aynı belirtileri yaşayan arkadaşlarım kist olsa çok daha belirgin ve uzun bi ağrı olduğunu söylüyolarlar. Gebelik olabilir diyorlar. Ben de meraktayım. Yarın hemen muayeneye
Siz de gebelik istiyorsanız inşallah nasip olurBenim uzun surdu iki gun regl oldum tan sonra yavas yavas gecti benimki galiba kist insallah seninki hamileliktir hayirlisi olsun
Konu içimi dökeyim rahatlyayım tarzı değil ki.Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?