böyle bi ağrı yaşayan var mı?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.074
10.876
248
Arkadaşlar merhaba. Buraya "ne yapmalıyım" diye sağlık gibi bi konuda öneri almak için yazmayacağım. Doktora gitmem gerektiğini de biliyorum (kendim de sağlıkçıyım) Sadece aynı şeyi yaşayan var mı ve nedeni "sizde neydi" diye sormak istiyorum.

Dün işyerinden eve geldim gayet rahat şekilde uyumaya başladım. Aşırı ve kaşığımın tam ortasına bıçak sokuluyormuş gibi bi acıyla uyandım. Önce gaz sıkışması mı dedim ama pek benzemiyordu, adet zamanım da değil... Apandisit ağrısı da değil.

Bi 10 dakika sonra kasığımda hassasiyet bırakacak şekilde geçti.

Şimdi uyandığımda ise biraz kanamam gelmiş olduğunu gördüm.

Araştırdığımda kist patlaması na çok uyuyor.
Böyle bi durum yaşayan var mı? (Yarın işyerimde doktoruma gideceğim)

Hamile olma gibi bir durumunuz var mı?

Hamile olma gibi bir durumunuz var mı?

Öncelikle ciddiye alıp cevapladığınız için teşekkür ederim. Belirttiğim gibi ben de sağlıkçıyım ve tüp bebekte çalışıyorum. Aşinayım ama başıma gelmedi. Korona dan dolayı da kendi hastanem dışında bi hastaneye girip çıkmak istemedim. Hastanemde pazarları doktor yok. Yatan hastamız kalmadığı için. Acil bekirtilerim yok. Öncelikle bunu açıklayayım. Yarını bekleyemeyip buradan sormak istedim bu belirtileri yaşayıp ne sonuç alındı diye.

Gebelik durumum, evliyim ama şu an için mümkün değil.

Okurken hamilelik mi acaba diye düşündüm
Kist patlaması için de şunu söyleyebilirim, bence o kadar kısa sürede geçmezdi o şiddetli ağrı. Ben iki kez yaşadım.
Birincisinde apandisit zannedilip acil ameliyata alınmıştım, açtıklarında fark etmişler esas sebebin kist patlaması olduğunu, ikincisinde de 13 saat acilde gözlemde kalmıştım ve doktor muayene ederken nerdeyse doktoru parçalayacaktım sancıdan. Allah razı olsun doktor çok iyiydi de bana hep sakin yaklaşmıştı.
İkisinde de çok dehşet sancılar çekmiştim ve kanama olmamıştı diye hatırlıyorum.
Ama herkeste farklı da olabilir tabi bilemem.
Çok geçmiş olsun, inşallah önemsiz bir şeydir ve tekrarlamaz.

Cok geçmiş olsun. Ablam geçen sene kist patlaması yaşadı bütün gece agri cekiyor doğum sancısı gibi agri kesici içip sabah doktora gitti acil ameliyata alındı sağ tüp alındı 3 ay caisamadi. Eğer öyle bir şüpheniz varsa hiç beklemeyin ne hos sizde sağlıklısınız zaten sonuçları bizden daha iyi bilirsiniz

Rica ederim, ne demek. Hamileliğin ilk zamanlarında bu tarz ağrı, kanama vs çok yaşandığı için aklıma ilk gelen şey hamilelik oldu.
İnşallah ciddi birşey değildir, geçmiş olsun.

Rica ederim, ne demek. Hamileliğin ilk zamanlarında bu tarz ağrı, kanama vs çok yaşandığı için aklıma ilk gelen şey hamilelik oldu.
İnşallah ciddi birşey değildir, geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Yarın muayene olur olmaz buraya da yazacağım

Çok teşekkür ederim bakalım yarın öğrenicem artık. Çok çok sağolun

Aynisini yasadim Benim reglim gecikmisti yanliz o agri bacagima kadar indi ama yogunluk kasiktaydi yurt disindayim doktor bana normal deyip geri yolladi persembe tekrar ultrason icin gun aldim cok merak ediyorum neydi ilk defa boyle birsey yasadim yuruyemedim bile

Burda aynı belirtileri yaşayan arkadaşlarım kist olsa çok daha belirgin ve uzun bi ağrı olduğunu söylüyolarlar. Gebelik olabilir diyorlar. Ben de meraktayım. Yarın hemen muayeneye

Burda aynı belirtileri yaşayan arkadaşlarım kist olsa çok daha belirgin ve uzun bi ağrı olduğunu söylüyolarlar. Gebelik olabilir diyorlar. Ben de meraktayım. Yarın hemen muayeneye
Benim uzun surdu iki gun regl oldum tan sonra yavas yavas gecti benimki galiba kist insallah seninki hamileliktir hayirlisi olsun

Geçmiş olsun. Yumurtlama döneminde olan birşeydir anlattığıniz...Belki de odur.

Konu içimi dökeyim rahatlyayım tarzı değil ki.
Gidin doktora.
Sağlık sorunları buralarda sorulmaz bunu en iyi siz bilmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…