canım benim, ben senin bu anlattıklarını 18 yaşında yaşadım acısını iyi bilirim...yıllarca Ona doğru yolu göstermeye çalıştık olmadı... bizde 2 kızkardeştik evde...sürekli içerdi,başını kadından kızdan kaldırmazdı,her türlü rezillik vardı , biz utanırdık onun yaptıklarından...annemizde aynı senin anneciğin gibi, o içerken öbür tarafta ağlardı...
derken bizim okullarımız bitti,elimiz ekmek tutmaya başladı, evi terketti baba müsfettesi(bu arada kardeşim okurken, ben hem okumuştum hem eve bakmıştım,bizi o okutmadı yanı ) bizi hep , evde , ezilecek böcekler gibi gördü... neler oldu neler yaşadım Allah şahit...
kızkardeşim benden önce evlendi, düğün salonunda inan çakmak çaksan tutuşacak gibi sarhoştu,kız babası guya rezil rüsva olduk..sonra ben evlenmeye kalktım,baktım olacak gibi değil...iyice çıktı zıvanadan...
gittim savcılığa şikayet ettim, ınan kadın oldugumuz için daha duyarlı davranıyorlar... bir bir anlattım olanları,çıkarttım savcılıktan eve yaklaşmama kararını, inan kapıya bile gelemedi, o astığım astık öldürürüm lan sizi diye tehdit eden adamı kuzu ettim.bu arada da annem boşanma davası açtı,o bende karı boşamak mezarda biter diyen adam, kuyruğunu kıstı, razı oldu boşanmaya...
diyeceğim şu ; senden 15 yaş büyüğüm,inanın zor değil, bi cesaret adım atın katlanmayın gözyaşına,annene ve kardeşine de sen sahip çık, 22 yaşındayım demişsin ama ınanıyorum sen yaşça daha olgunsun,sakın ola evi tek etmeyin , evlenmeye kalkmayın..az daha , sabret maddi imkanını eline al, sonra yavaş yavaş çıkın o evden,Allah korusun, cinnet anı nedir ıyı bilirim,kendinize koruyun.Allahım sabır versin size ....