Böyle anne olur mu? Yorumu olanları bekliyorum

kardelen200808

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
142
1
0
44
İstanbul
yaz tatilinde annem bize gelmişti hergece erken yatıyor geceleri başka bir adamla konuşmak için uykusunu alıyormuş megerse tesadüf bende gece lavoboya kalktım annemin odasından konuşma sesleri geliyordu hemde hopörleri açıktı tlfnun sesler gayet rahat birşekilde dışarıya kadar geliyordu odadan ben kapıda durdum dinledim bu erkek sesi babam deyildi konuştugu adamla megerse annem babamı aldatıyormuş annem 58yaşında konuştugu ses 35yaş civarında tahminim benim elim ayaklarım tirtir titriyordu annem bunu nasıl yapar babama benim evimde ben sabaha kadar dinledim konuşmalarını açık saçık ne varsa konuşuyorlardı bu ona o buna sürekli ilanı aşk teklif ediyorlardıgece 3te uyanmıştım konuşuyorlardı sabah 6da kapattılar tlfnu.şaşkındım tekrar birbaşka gece onlar konuştugu yerde içeri girdim tlfnu kapattı kimden konuşuyorsun dedim baban dedi ama ses babamın sesine benzemiyordu zaten ben odasından çıktım sabah babamı aradım.babam 5gündür annenle konuşmadık dedi.hergece dinledim ben bunları tlfumu yatagının yanına yakın yere koydum birsaat konuşmalarını tlf çektim neler konuşmuşlar neler karı kocadan ileri olmuşlar.beni memlekete götürmeye gelmişti şimdi bunları açıklayamamda vazgeçtim gitmekten diyememde eşime ablama herşeyi anlattım o sesini çıkarma buraya geldiginde birlikte karar veririz dedi.ben annemle gittim memlekete annemin evine ablamlarda geldi bizbirtürlücesaret edemedik konuşmaya derken annem geliniylede arası çok kötü biz gelini savunuyoruz diye bize bagırıp çagırınca bende dayanamadım hatayı birazda kendinde ara deyince sende benim için bittin dedi annem bana bende fırsat bu fırsat sen çok masum bir annemisin sanki sabahlara kadar elin adamıyla konuşuyorsun namehrem konuları bile konuşuyosun biz elin kızını haklı gördük diyemi beni bitiriyorsun asıl sen bittin dedim bana iftiramı atıyorsun sen ne biçim konuşuyorsun agzından çıkanı kulagın duyuyormu senin dedi bende tlfdaki seslerini dinlettim ozaman sesi dahi çıkmadı.kalktım valizimi topladım ablamlara gittik babamı aradım giderken baba biz annemle kavga ettik beni evden kovmaktan beter etti bana hakkını bile haram etti ben gidiyorum birdahada asla size gelmem dedim gittim ablamlara3gün sonra babam beni eve yemege davet etti zorla benim hakkım için gel deyince bende gittim annemlere benimle hiç konuşmadı ben bebegimi uyutmaya yatak odasına gittim ablam aradı bende gelmiycektim babam zorladı geldim annemin yüzünü dahi görmek istemiyorum dedim annem bizi dinlemiş içeri geldi sen kal babanla ben gidiyorum dedi hayır burası senin evin kal ben gidiyorum dedim aldım çocuklarımı.antepin agustos ayının saat 1i ben o sıcakta 500kilometre uzakta babannem var oraya kadar yürüdüm 3çocuklarla biri birbuçuk biri ikibuçuk büyügüm 8 yaşında kolumda agırbir çanta kucagımda çocuk o sıcakta yürüdüm dolmuş yok geçmiyo yolumuzun üstünde küçük ilçe.dogru otobüs terminaline bilet alıp aynı akşam evime istanbula dönmek için bilet yoktu 2gün sonra geldim evime aradan 3 aygeçti ben ameliyat olacam biray eve ve çocuklara bakacak durumda olamayacam diye eşim anneme tlf açtı kızın ameliyat olcak gel dedi gelmem dedi bıçak altına yatacak narkoz yicek sonuçta ne olur ne olmaz demiş yine gelmem dedi ve eşim beni kayınvalidem kırmaz gelir diye açıyo telefonu çünkü 2yıl 2tane 22yaşında ve 18yaşındaki kardeşlerim yanımızda kadılar eşim ben onun çocuklarına 2yıl kapımı açtım oda 1ay benim çocuklarıma bakar diyerek açtı tlf gelmemdeyince oda yıkıldı.üstelik amelyat olmazdan 5gün önce küçük ogluna gelmiş istanbula gaziantepten yani aramızda 15dakikalık yol var.gelmem deyince kayınvalidem geldi bana ve çocuklarıma bakmaya ve annem bir kere bile aramadı ameliyatımın üstünden 2ay geçti.sorarım size bu anneye kalbin dogrulurmu böyle anneyi affedermisiniz günlerdir aglıyorum çocuklarıma karşı çok asabi biri oldum çıktım içimden geçenleri paylaşamıyorumda eşimle.sebepsiz yere durupdurup aglıyorum niye aglıyosun dediklerinde agrım var diyorum stresten agrılarımda çogalıyo tabiki eşim hastaneye götürüyo igne yaptırıp geliyoruz.kayınvalidemde başıma kalkıp duruyo annem gellmedi diye benim oglum iki sene onun çocuklarını yatırdı yedirdi o benim oglumun yaptıklarını hiçe saydı deyip duruyor oda ayrı strest artık ömürboyu başıma kalkarlar.sizce böyle anne olurmu bana zaman ayırdıgınız derdime ortak oldugunuz için allah hepinizden razı olsun hepiniz alla emanet olun.

Ben anlamadım..
Anneniz babanızı aldatıyor babanız hiç hissetmedi mi?
Yani sizin evdeyken telefonla görüşülürken yakalamışsınız,diğer zamanlar nasıl iletişim kuruyorlar ki?

Ben ilk okurken bir hikayeden alıntı sandım.Ama gerçekmiş.Aslına bakarsanız ilk okurken benim aklıma şu geldi.900 hatlarda kadınlar bunu iş olarak yapıyormuş diye okumuştum.Alınmayın ama ben öyle sandım.Birde annenize duyduğunuzu söylemiş.O zaman ne dedi.Ve diğerleri ne tepki verdi.Darılmayın ama bu durumu sanırım kardeşleriniz kabul etmiş gibi.Siz tek başınıza kalmışınız.
Böyle anne olmaz.Tamam da babanız bilmiyor mu?Babanıza anlatmadınız mı?Yada ablanız annenize sormadı mı?Sizin adınıza çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.Bu tam anlamıyla ahlaksızlık ne olursa olsun.

Allah ıslah etsin o anneyi.. elinden geldigince uzak dur ama babaya da yazık yahu.. cok zor bir durum
Allah yardımcın olsun

sorunuza cevap vereyım evet olur...boylede bı anne olur..
annemızı secme hakkımız malesef yok..
kotu bırı dıye boyle anne olamaz dıyemem hıc bı anneye..
annenızın babanızla sorunları olabılırmı sıze soylemedıklerı?..
madem kı annenızı yanlısım varsa duzeltın sevmıyosunuz sanırım..
sız neden evlatlarınıza annenızın sızın canınızı yaktıgı gıbı sızde agresıf davranıyosunuz..
annenıze kızıdınız annenızde bı ınsan ve hatası vardır zaten mukemmelıyetcı kımse yokdur..
sonucta anneız ne atabuılırsınız nede baska bısı ...
ama sıze tek dusen bu durumu aılenıze yansıtmamanız olur esınıze saglıgınıza ve cocugunuza..

annem erkekler yapınca iyide ben yapıncamı kötü dedi suçlu bile hissetmedi ve ben kötü birşey yapmadım dedi sadece yatıp kalkmakmı aldatmak bu da aldatma deyilmi o adam kocanla yatmıcaksın buda hayır diyodu babam nasıl hissetsin gececi çalışıyodu ozamanlar geceleri evde yok ken konuşuyorlardır herşeyi anlattıgım büyük ablamın teki arayıp sormuyo öbür ablam annmiz neyapalım diyo ama biz hazmedemiyoruz üstelik ablam büyük ablam bayramda gittiginde annemin telefonuna bakmış yine konuşuyorlarmış numarası varmış adamın arama kayıtlarında bunca olaydan sonra hala konuştukları için dahada kızmış eniştemin annem halası oldugu için gitmek zorunda kalmış

bu üç kızkardeş olarak aramızda sır kalacak babamda hertürlü hoşgörülü ona aşk lazımmış konuşmalarında işitmiştim aşkı ilk kez tadmış 58 yaşında adam evli annemin torunları varken ve bize geldiginde geceleri konuşmasalardı asla kimse bilmeyeceekti

Neler olmuyor ki,elbette böyle annelerde,babalarda var.Yaptığı ne kadar yanlışsa da..
Ama tek üzüldüğüm kişi baban canım bu adam hiç birşeyden habersiz yaşamına devam edicek mi? merak ediyorum CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…