- 24 Mart 2014
- 1.193
- 538
- 128
- Konu Sahibi cokricaetcem
-
Günlerdir burada bu boykotun saçmalık olduğunu, devlet İsraiil'le ticareti kesmedikçe bir şey olmayacağını sebepleriyle anlatıyoruz.
Öfkeden gözü dönmüşlerin gerçekle ilgisini kesip, bana ne ben boykot yapıp İsrail'den intikam alacağım diyen bilgisiz ve bilinçsizliği akıl alır gibi değil.
Bilgisizsiniz çok bilgisizsiniz. Bilgilenmek gibi bir çabanız da yok.
Şimdi de barkod vermiş birisi.
Tamam o halde buyrun Coca Cola'nın barkodu: 544 ile başlıyor.
Ne yapacaksınız şimdi? :26:
Bende bunu söylemeye çalıştım çok güzel yazmışsınız gerçekten. Ülke bu ürünleri ithal ettiği sürece sen bakkal amcandan 2 litrelik Coca Cola alsan ne olur almasan ne olur.
Birkaç ürün boykotuyla verilecek tepkinin yarar sağlayacağını düşünecek kadar hangi ütopyada yaşıyorsunuz merak ettim. Sağlam bir tepki vermek istiyorsanız hükümete İsrail ile olan silah ticareti anlaşmalarını iptal etmesi için baskı uygulayın. Ama yok birkaç ay sonra tekrar kullanacağınız ürünleri boykot etmek daha kolay.
Cahillik yapana cahil deyince de biz suçlu oluyoruz. Bir tek okuyan bir biz değilmişiz.
İşte okumadıkları ortada. Verdiği barkoda bak Colanın barkoduna bak.
Coca Cola'nın yanısıra verdikleri bir çok markanın İsrail'le yakından uzaktan ilgisi yok.
İki marka adı verip Allah İsrail'in belasını versin diye beddua ederek Filistin'deki ölümleri önleyebileceğini sanan bir zihniyet.
Anası babası çoluğu çocuğu hasta olsa diz çöküp yalvaracağı nerdeyse bütün ilaçlar İsrail kökenli haberi yok.
Biz böyle cahil olduğumuz, bu kadar ucuz gösterilere düşkün olduğumuz için bunlar bu coğrafyada yaşayan insanların başına geliyor demek ki diye düşünen yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?