- 29 Mayıs 2012
- 1.269
- 121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu ögrendigim iyi oldu cevabınız için teşekkür ederim çok sagolun bazayı bellondan yatagı yataşdan alırım artıkBoydakdan uzak dur kardesim. hele yatak sakin alma. Benim tum esyam bellona sakin derim sadece
yatak icin git yatas dan al hadi bazaya bisey diyemem ama kesinlikle yatak yatas olmali. Adi ustunde adamlarin isi o.
soyle ornek vereyim. Bellonadan Salon takimi alip 1.5 yil kullandim minderleri harap. Yatas dan kose takimi aldim 3 yildir tepesindeyiz bana misin demedi. hem yatildi hem oturuldu. Bazanin yatagida bellona git kose takiminda yat daha rahat. Fark bu
Selam kizlar..
Istikbalde bellonada yada mondide calisan varsa benim yardima ihtiyacim var
Yatak baza baslik alicam 3 firmada ayni firmaya ait acaba bellonada istikbal kadar saglam mi yoksa istikbal mi en iyisi kizlar ?
bazayı nereden alırsan baslıgı da oraadn al, onların vida yerlerını filan firmalar kendine göre ayarlıyor, gelen kişi bizimkiyle uyumsuz diyor takmıyor, başınız agrımasın bizimki gibi..bunu ögrendigim iyi oldu cevabınız için teşekkür ederim çok sagolun bazayı bellondan yatagı yataşdan alırım artık