boydak

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Istikbalde bellonada yada mondide calisan varsa benim yardima ihtiyacim var

Yatak baza baslik alicam 3 firmada ayni firmaya ait acaba bellonada istikbal kadar saglam mi yoksa istikbal mi en iyisi kizlar ?

ben yatak degilde köşe takımı aldım bellona dan memnum yatakda alıcak olsam yine bellonadan alırım daha modern ve güzeller....

Boydakdan uzak dur kardesim. hele yatak sakin alma. Benim tum esyam bellona sakin derim sadece
yatak icin git yatas dan al hadi bazaya bisey diyemem ama kesinlikle yatak yatas olmali. Adi ustunde adamlarin isi o.
soyle ornek vereyim. Bellonadan Salon takimi alip 1.5 yil kullandim minderleri harap. Yatas dan kose takimi aldim 3 yildir tepesindeyiz bana misin demedi. hem yatildi hem oturuldu. Bazanin yatagida bellona git kose takiminda yat daha rahat. Fark bu

Boydakdan uzak dur kardesim. hele yatak sakin alma. Benim tum esyam bellona sakin derim sadece
yatak icin git yatas dan al hadi bazaya bisey diyemem ama kesinlikle yatak yatas olmali. Adi ustunde adamlarin isi o.
soyle ornek vereyim. Bellonadan Salon takimi alip 1.5 yil kullandim minderleri harap. Yatas dan kose takimi aldim 3 yildir tepesindeyiz bana misin demedi. hem yatildi hem oturuldu. Bazanin yatagida bellona git kose takiminda yat daha rahat. Fark bu
bunu ögrendigim iyi oldu cevabınız için teşekkür ederim çok sagolun bazayı bellondan yatagı yataşdan alırım artık:KK60::KK60::KK60:

Bellonadan yatak aldık sabah her yerimiz ağrıyo kalkamıyoruz. Dedik galiba biz alışamadık, bi arkadaş çift onlarda aynısını yapmışlar aynı şikayet. aman uzak durun başka malları bilmem de yatak felaket

Bende boydak iyi diye duymuştum yatağı bilemem ama kumaşları iyi deniliyor bizim bir mobilyacımız istikbal mondi boydak kumaşları kullanıyor demişti

Kizlar yatagi yataştan almayi dusunuyorum... bazayla basligi istikbalden alayim dedim... sizce kampanyada olan ferro baza baslik cirkinmi ?
istikbal-ferro-baza-3-924x720.jpg

istikbal-mobilya-ferro-baza-1.jpg

Bu arada ferro baza başlik 759 tl 160x200 fiyati cok uygun gibi kizlar nasil sizce tipi flan ?

Selam kizlar..

Istikbalde bellonada yada mondide calisan varsa benim yardima ihtiyacim var

Yatak baza baslik alicam 3 firmada ayni firmaya ait acaba bellonada istikbal kadar saglam mi yoksa istikbal mi en iyisi kizlar ?

Benim de tüm mobilyalarım bellona gayet de memnunum. köşe takımım lavida iki tarafı da çeykat altı bazalı, hatta ben çok memnun kalınca görümcem de aldı aynı modelden. yatak odası victoria bazalı çok şık. yatak da gayet kaliteli ve rahat ben tavsiye edebilirim.

mondinin yatağını kullandım sonra değiştirdim akılsız kafam bazama uymadı diye o kadar pişmanım ki
mondiyi tavsiye ederim

benim bütün mobilyalarım bellona 8 yıllık evliyim 4 kere tasındım. hala esyalarım taş gibi ama yatagı baska yerden alabilirsin.

ben bellona ve istikbali tarz olarak pek sevmiyorum.
biraz da pahalı olması.
ama yıl önce tam ortopedik yatak aldım.
müthiş rahat ve şimdiye kadar hiç yorgun,ağrılı vs. uyanmadım.
deforme de olmadı hiç bir şekilde.
hala taş gibi.
ama mobilya vs hiç almayı düşünmem.

dayımız orda çalışmıştı hangisi iyi diye sorduğum da istikballe bellona aynı banttan çıkıyor mondi bi alt kalite demişti

merhaba gençler. foruma yeni geldim, sadece mobilya konusu için. 1 aylık evliyim ve evlenmeden 1buçuk ay önce aldığım, teslimatta sorun olmayacak elimizde var denilen mobilyadan elimde hala eksikler var. hangi marka derseniz mondi. ben evlenmeden önce çok araştırdım. yapılan yorumların tarihine bakmadım. o yüzden birisi görsün de başı yanmasın diye yazıyorum. yapılan bazı olumlu yorumlardan etkilenip satın aldım ucuz diye saçmaladım. erkek tarafının durumu yok diye salonu mondiden aldık. annem mondiye güvenmediği için istikbal aldı, iyi ki de öyle yapmış. ben boydak gruba ait olduğu için istikbal bellona mondi aynı sanıyordum, alakası yokmuş. mondiyi de gelip istikbal kurdu ama kalitesi alakasız. mondi mobilya direk sunta. çekyatı açmak istediğimde altı da birlikte komple geliyor. nasıl hafifse altı artık. 2 buçuk ay kadar önce sipariş ettik mobilyayı, elimizde var dendi. düğünden önce 1 kırlent 5 sandalye eksik geldi. 5 tane başka sandalye getirmişler kullanılmış işimizi görsün diye güya. evimizi depo ettiler toz içinde evimi kirletiyorlar. onların başına bişey gelirse parası kesilir diye tehdit de edildik bir de peşin peşin. 1 aylık evliyim hala daha sandalyem eksik. şimdi 4 tane daha gelecekmiş 1 i eksik kalacakmış. adama neden kardeşim sipariş etmediniz mi dedim. ettim benle alakası yok diyor ne var bir tane eksik olsa arkadaş diyor bir de. annem hep istikbalden alır böyle muamele görmedik. başınızı yakmayın. istikbalde de aynı fiyata mobilya var, modeli mükemmel olmasın ama en azından eski kullanılmış kirli sandalyeleri salonunuzda depo yerine taşımayın. bence.

merhaba gençler. foruma yeni geldim, sadece mobilya konusu için. 1 aylık evliyim ve evlenmeden 1buçuk ay önce aldığım, teslimatta sorun olmayacak elimizde var denilen mobilyadan elimde hala eksikler var. hangi marka derseniz mondi. ben evlenmeden önce çok araştırdım. yapılan yorumların tarihine bakmadım. o yüzden birisi görsün de başı yanmasın diye yazıyorum. yapılan bazı olumlu yorumlardan etkilenip satın aldım ucuz diye saçmaladım. erkek tarafının durumu yok diye salonu mondiden aldık. annem mondiye güvenmediği için istikbal aldı, iyi ki de öyle yapmış. ben boydak gruba ait olduğu için istikbal bellona mondi aynı sanıyordum, alakası yokmuş. mondiyi de gelip istikbal kurdu ama kalitesi alakasız. mondi mobilya direk sunta. çekyatı açmak istediğimde altı da birlikte komple geliyor. nasıl hafifse altı artık. 2 buçuk ay kadar önce sipariş ettik mobilyayı, elimizde var dendi. düğünden önce 1 kırlent 5 sandalye eksik geldi. 5 tane başka sandalye getirmişler kullanılmış işimizi görsün diye güya. evimizi depo ettiler toz içinde evimi kirletiyorlar. onların başına bişey gelirse parası kesilir diye tehdit de edildik bir de peşin peşin. 1 aylık evliyim hala daha sandalyem eksik. şimdi 4 tane daha gelecekmiş 1 i eksik kalacakmış. adama neden kardeşim sipariş etmediniz mi dedim. ettim benle alakası yok diyor ne var bir tane eksik olsa arkadaş diyor bir de. annem hep istikbalden alır böyle muamele görmedik. başınızı yakmayın. istikbalde de aynı fiyata mobilya var, modeli mükemmel olmasın ama en azından eski kullanılmış kirli sandalyeleri salonunuzda depo yerine taşımayın. bence.

bir tane istikbalden bir tane de bellonadan koltuk takımı aldık (gercı takım degıl berjer almadık ... neyse) istikbal devamlı oturunca sünger içeri çöküyor rahatsız ediyor yani ilk şekilde oturman gerekiyor yoksa belin yamuluyor mondiyi de bir iki kere açtık, açıp kapama mekanizması şimdiden teklemeye başladı, istikbal koltukları geçen yıl tanesi 1800 verdim o paraya koltuk takımı alınırdı bile ama iyisi olsun dedik, yazık oldu 1800*2 + 800 e bir tane berjer almıstım 4500!! ben kesinlikle uzak dur derim! yatak odası istikbalden, onda sorun cıkmadı sukur, yatagımı yatastan aldım, cok memnunum, gorumcem yatak alacaktı direk seninkinden alacagım dedı gitti aldı

bunu ögrendigim iyi oldu cevabınız için teşekkür ederim çok sagolun bazayı bellondan yatagı yataşdan alırım artık:KK60::KK60::KK60:
bazayı nereden alırsan baslıgı da oraadn al, onların vida yerlerını filan firmalar kendine göre ayarlıyor, gelen kişi bizimkiyle uyumsuz diyor takmıyor, başınız agrımasın bizimki gibi..

X