• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar boyatsam mı _??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
116
İstanbul
henüz 14 yaşımdayım lise 1 deyim yani çömüm. okuldaki hemen hemen bütün kızların saçı boyalı saçlarım koyu kahve sizce siyaha boyatsam mı . sivilcelerimde var ama akne tedavisi görüyorum 2 ay sonra biticek. 2. döneme yeni bi stille başlamak istiyorum ne dersiniz boyatim mi__??*

daha 14yaşındasn bende senn yaşında öyle düşünüodm ama üniversiteye gidince denedm siyahı ondan da dönmek 5 yılımı aldı

mavi siyah yapıyorlar genelde siyah düşünürken... deneyebilirsin eğer ki ilerde açık bir renk düşünmüyorsan

cnm boyayla falan uğraşma hele siyah kesinlikle yapma dönüşü çok zor git kuaföre havalı bir model kestir işte sana yeni stil..:34:

tatlım yeni bir stil istiyorsan simsiyah yapacağına doğal yöntemlerle rengini açman daha iyi olur, hem daha sonra eski rengine dönebilirsin ve saçların yıpranmaz. siyah boyalı saçlar sertleşiyor ayrıca.

henüz 14 yaşımdayım lise 1 deyim yani çömüm. okuldaki hemen hemen bütün kızların saçı boyalı saçlarım koyu kahve sizce siyaha boyatsam mı . sivilcelerimde var ama akne tedavisi görüyorum 2 ay sonra biticek. 2. döneme yeni bi stille başlamak istiyorum ne dersiniz boyatim mi__??*

boyatma, üniversite sınavına çalış bence.

saçlarım erkenden dökülsün erkenden beyazlasın yıpransın diyorsan evet boyat...tecrübeli biri olarak aslaaaaaaa boyatma.yaşın çok genç şimdiden yıpratma güzelim saçlarını sonra çok pişman olursun.benden söylemesi.bikere boyattın mı devamı geliyor kendini tutamıyorsun boyadıkçada yıpratıtor döküyor.. :20::20:

Back