• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar boyatsam mı _??

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Nasıl okul bu ? Özel okulda bile yasak saç boyatmak.Öğrenci-öğretmen artık karışacak anlaşılan.:28:

bence çok erken
sarı istersen bikaç ton açığını uçlarına bikaç tane attır derdim ama siyah bütün saçını boyuyacaksın bi de
ahh bu gençler ne rockçı oldular :)

Canim bence gerek yok. Bosver sen o kizlari. Sen farkli ol onlardan.
Hele siyaha hic boyatma, kurtulusu cok zor. Ben güzelim acik kumral saclarimi boyadim siyaha, bin pisman oldum. :19:
Eger cok istiyorsan uclarina kizil attir, koyu sacta harika duruyor. :128: Sari da olabilir. Siyah seni sert ve oldugundan büyük gösterir. Zaten akne tedavisi de görüyormussun. Birak insanlar sendeki o degisikligi fark etsinler.

Slania'ya katılıyorum okuldaki kızların saçları boyalı demişsin, bırak sen doğal saçlarınla göz önünde ol, ve lise sona gelmeden boyatmayı falan düşünme. Tecrübe konuşuyor burada şekerim.:82:

Doğal saçlarını beğenmeyip boyatınca, ne renk olursa olsun kendi saçın gibi olmuyor ve uzamasını beklemek çok can sıkıcı. Ben de altı yıl önce lise hazırlık iken boyamayı düşünüp ertesi yıl boyamıştım, yaz geldi hevesim gitti lise bitene kadar o saçları uzattım.

Herkes boyatmıs diye boyatma, cnaın gercekten bunu istiyorsa yap, bence yasın cok küçük şimdiden saclarını kimyasallarla mahfetme.

Back