Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı,Röflemi???

malesf cnm benm sacıma TONER ISLEMI YAPMADI bole daha dogal dıe pekı saclarımın sarısı aynımı kalıcak toner ıslemınde degısmesını ıstemem... yukarları paket atırrıken solıyım bu seferde olmasın derse sansımı zorlarım belkı bana dedı ıkı renk gıbı olur dınnce dıpten sacların cıkar bı ya sora gel tatıl donusu bıdaha yaparım aralara sarıları dhaa ıyı olur dedı:bbo:

canım cıla işlemi eğer rofleli saça yapılacaksa bıldığın kullu sarı boyayı bıraz suyla karıştırıp saçı boyama işlemidir. boylece koyu olanlar saçların çok az açılır rofleli yerlerınde bıraz daha kullu olur eğer çok çiğ bir sarı yada çok parlak bır sarı ortaya çıkmışşa.
ama o zamanda diplerin geldiğinde sorun yaşarsın yanı dıplerin kırılan saç renginden daha koyu çıkacağından.ama senin istediğin fotolarda hep cila işlemiyle ana renkle rofleli yerler bırbırıne yakın hale getiriilmiş. ve sen kendi doğal saçım hemen hemen hiç belli olmasın dıyorsun.

hepınızın kandılı mubarek olsun arkadaslar hersey gonlunuzce olsun... kandıl gunu saclarım rofle oldu bu mubarek gunde buda hayrlı bi iş oldu :roflol:

ewt yakın hale getırıldı gorunen o kı.. kendım saclarımdan zıyade kalın atılmıs olsaydı arka taraflarda bı kac yer kalın saclarım bıraz daha ana rengı seyrek hale gelırdı ama elıne saqlık kuaforun hakkını yıyemem bastan savma yapmadı... bırde cıla dıllde sacıma bşi surdu bu nıcın cılaya gerek yok dmeıstın dedım o sarıların cıglıgını alması ıcın sarılara yapılan bı ıslem bu ana renge dokunmuyorum dedı ana rengı kırmamasının bı avantajı dıplerden sorun yasamam olucakCADIARZU

cnm demek ıstedıgım yakın hale sarıların rengını daha ıyı ayarlayarak getrmesı kendı sac rengım hıc bı deısme yok bırde bazı roflelerı goruom gri sıyah gıbı uzaktan kullu yaptıkları ıcın belkıde yanı sarılar ne kadar canlı ve yuze gıdıcek bı tonda olursa rofle okadr gusellık kazanıo ..

canım saçına cıla yapılmış .ama cılanın ıçıne koyduğu peroksiti az tuttuğu için kendi rengin pek açılmamış.bence sen ilk dediğin gibi ustlerıne bıkaç paket daha attır. ne kadar çok işlem yaptırırsan o kadar uzaklaşırsın ıstedığın seyden.

cnm bu bı kac paketı kalın attırmayı dusnuyorum sacları mı topladgm zman saten ense kısımlarıda pek sarı yok orlarıda dusnuyorum hayrlısı cnm ya saol... sacımı bıle ozledım ınanırmısn ınsanın doal sacı gıbı yokmus bu deısklık verdı bana yınede...a.s.

daha dun boyattın değil mi ne cabuk özledin? canım zamanla renk ıyıce oturduktan sonra ve gelen tepkilerle bence saçından vazgeçemez hale geleceksin. röflede bagımlılık yapıyor:)başlayan bırakamıyor.

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:))) sağolun varolun
sık ve açık röfle hakikatten başka bir şey insana ayrı bir hava katıyor ama kişinin yüzü ile çok uyumlu olmuyor genel görünümde hava katıyor ama yüzü ön plana çıkarmıyor ,yazın da sarı saç çok iyi oluyor yaa :))) brn_a cığım peki sen platin röfle diye mi gittin?

kullumango cnm hanı ınsanın kendı sacı bı baska gorunum katıo ya rofleleı goren yadırgar belkı dıye dusundum bugun gıttım arkdslar bı kac paket bos kalan yerlere bırde sacımı topladgım zman ense kısmımdakı saclar bıraz koyu kalmıstı onların uzerınede attırdım toplayınca daha hos duruu altta kalan sacların acık yogunlugu gusel duruo guneste saclarımda bırbırlerıne acılarak uyum salıcaktr saten.....
mhrmhclk platınden canlı bı renk gıbı sankı bebek sarısına daha cok yakın tam olarak adınıda solemedıler platınle bebek sarısı arası bşi koyu dore bır rofle olmamıs yanı sukur:1no2: kuafore bole sarı sıyahta olmasın acık canlı bı renk rofle olduktan sora dedgım renk bebeg sarısı bu tonlar ıste dedıCADIARZU

selam arkadaslar bende sacımın acık sarı olmasını ıstıyorum su an roflelı ve dıpler 4. 5 cm kadar cıkmıs durumda ve dıpler koyu kumral. Tekrar rofle ılemı actırsam yoksa duz bır boyamamı yaptırsam bılemıyorum. Bu nkonuda ıyı bır fıkrı olan varmı

brn _a saçın çok güzel olmuş.alt rengi kendi saçınmı we röflen platin mi onu merak ettim.benim saçlarımda hiç boyanmamış we sarı istiyorum.seninki gibi ama korkuyorum yakışmaz filan diye.ne önerirsiniz yardım ederseniz sewinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…