malesf cnm benm sacıma TONER ISLEMI YAPMADI bole daha dogal dıe pekı saclarımın sarısı aynımı kalıcak toner ıslemınde degısmesını ıstemem... yukarları paket atırrıken solıyım bu seferde olmasın derse sansımı zorlarım belkı bana dedı ıkı renk gıbı olur dınnce dıpten sacların cıkar bı ya sora gel tatıl donusu bıdaha yaparım aralara sarıları dhaa ıyı olur dedı:bbo:canım kuaforune gittiğinde ustleri paketledikten sonra bırde cıla atsın saçına. hanı toner vs... denilmiş ya o ciladır aslında. kendi saç rengini kırar ve roflelli yerlerle uyum saglar.cila kızıllık yapmaz. aksine istenilmeyen kızıllığı almak için rofleden sonra cila yaparlar saça.hem rofleli olan yerlerın de parlaklık kazanmış olur. belkide yapmıtşrı kuaofrun rofleden sonra? yapt mı canım rofleden sonra saçına cila işlemi.?belki ben yanlış anladım okuduklarımı
malesf cnm benm sacıma TONER ISLEMI YAPMADI bole daha dogal dıe pekı saclarımın sarısı aynımı kalıcak toner ıslemınde degısmesını ıstemem... yukarları paket atırrıken solıyım bu seferde olmasın derse sansımı zorlarım belkı bana dedı ıkı renk gıbı olur dınnce dıpten sacların cıkar bı ya sora gel tatıl donusu bıdaha yaparım aralara sarıları dhaa ıyı olur dedı:bbo:
ewt yakın hale getırıldı gorunen o kı.. kendım saclarımdan zıyade kalın atılmıs olsaydı arka taraflarda bı kac yer kalın saclarım bıraz daha ana rengı seyrek hale gelırdı ama elıne saqlık kuaforun hakkını yıyemem bastan savma yapmadı... bırde cıla dıllde sacıma bşi surdu bu nıcın cılaya gerek yok dmeıstın dedım o sarıların cıglıgını alması ıcın sarılara yapılan bı ıslem bu ana renge dokunmuyorum dedı ana rengı kırmamasının bı avantajı dıplerden sorun yasamam olucakCADIARZUcanım cıla işlemi eğer rofleli saça yapılacaksa bıldığın kullu sarı boyayı bıraz suyla karıştırıp saçı boyama işlemidir. boylece koyu olanlar saçların çok az açılır rofleli yerlerınde bıraz daha kullu olur eğer çok çiğ bir sarı yada çok parlak bır sarı ortaya çıkmışşa.
ama o zamanda diplerin geldiğinde sorun yaşarsın yanı dıplerin kırılan saç renginden daha koyu çıkacağından.ama senin istediğin fotolarda hep cila işlemiyle ana renkle rofleli yerler bırbırıne yakın hale getiriilmiş. ve sen kendi doğal saçım hemen hemen hiç belli olmasın dıyorsun.
cnm demek ıstedıgım yakın hale sarıların rengını daha ıyı ayarlayarak getrmesı kendı sac rengım hıc bı deısme yok bırde bazı roflelerı goruom gri sıyah gıbı uzaktan kullu yaptıkları ıcın belkıde yanı sarılar ne kadar canlı ve yuze gıdıcek bı tonda olursa rofle okadr gusellık kazanıo ..
cnm bu bı kac paketı kalın attırmayı dusnuyorum sacları mı topladgm zman saten ense kısımlarıda pek sarı yok orlarıda dusnuyorum hayrlısı cnm ya saol... sacımı bıle ozledım ınanırmısn ınsanın doal sacı gıbı yokmus bu deısklık verdı bana yınede...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?