Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar saçı boyalı olup da (kahve tonlarına) saçı da kuru olup da:) loreal platinium gibi iyi açıcılar ile saçına sık platin gibi açık sarı röfle yaptıran var mı?ve saçı böyle olup da yanmayan daha kötü olmayan?:)))
cnm paket ıcın yarın sabah gıdıcem eve cok perısan geldım uzulerek ıstedgım gıbı olmaddı dıe ustlerı koyu durdu kendı saclarım on planda gıbı durdu tamam gel dedı bı kac paket atıyım ustlere yanı rofle olmayan yerlere atıcak ama ben bos buldgun yerlerı doldr dıcem saten acılırda cnm sorun ettıgım kendı sac rengımı kırmadı cok saol cnm bnm darısı basına ya ıns ılk roflende senın ıyı ıs cıkarırlar begendınıze sevndım cnm...ayy cnm çok güzel molmuş bence ilk röfle için çok iyi :))) yaşasın çok şükür sanki benim yapılmış gibi sevindim şimdi bir kaç paket şimdi mi attıracaksın saçında yıpranma olmaz mı yani kuaför mü dedi gel birkaç paket daha atalım diye? canım ama renk güzel ve birkaç açılmadan sonra daha sarı olur tabi:))) hadi gözün aydın bacım darısı başımıza
ya aslında sacların ucun dıolar ama bıraz daha uzun olması ıcın ıyı olurdu ama ben yıne onları taktrcam yarın olesıne renk acık kumral olmus yıkadım ıyıce onları belkı acıklıklar kaırısrsa sorun olmayabılr yarın taksın ole gorelım onlarıda olede bı foto koyarım cnm..cnm boşver çıtçıtları yaa böyle kullan artık kısa ve sarı saçlar moda:))) çıtçıtlar fabrikada işlem görüyorlarmış o yuzden açılmıyor onlar onları sat ya da dursun:) belki ileride lazım olur
saol okypete cnm sarı tonları guzel canlı bı renk o konuda yınede ıcım rahat... aklımda bu arada rengının kırlmasında ıkı uc kere soledım dedı yok bole daha dogal ona gerek yok dıe onumde kahkulde var ama uzun yanlara ayırarak kullanıom krepe seklınde atıldı kahkullerde fena durmadı kalın attı orlara.. darısı mhrmhclk nın basınaa.s.röflen çok güzel olmuş. sarının tonlarına bayıldım. saçın da sağlıklı bir saçmış. ben çok beğendim. güle güle kullan. ...darısı mhrmhclk ın başına....inşallah mhrmhclk , canım, sende istediğin o güzel açık sarı tonlu röfleyi, saçını yıpratmadan yaptırırsın.......
canım, profiline baktım. bence kahveye boyatma. çok güzel durmuş. sarı sana çok yakışmış.
Canım benım saç kahverengı normalde,
loreal platınyum mu bılmıyorum ama lorealın röfle boyası var
kuaför hazırlıyo bı tabakta boya gıbı sonra sacı tutam tutam alıp paketlıyo paket paket
ama tabaktakı boya mavi renkte onu bılıyorum
ve adı röfle dıyor
yani platınyum demıyor içinde açıcısı var o yuzden sacımın dibine sürmüyor,
ben cok memnundum 2 yıldır
ama abım dedı kı cok soluk gosterıyorsun o yuzden kahveye geri boyatıcam yoksa rengınden memnundum ben,
gamyoncuiremsu
sık sık da yaptırıyorum paramı ayırabıldıkce boyatıyorum yani 3ayda bır yada bazen 5 ay oluyor sırnaşık şey sacımın uzunluguna göre canım ıstedıkce uygun oldukca gıdıyorum
normalı 3ayda bır tabı, ewde oturuyorum dıye bazen 5 ay oluyor ama,
sımdıde gıdıp kahveye boyatıcam sanırım abım tutturdu soluksun da soluksun dıye
dısarı cıkarken makyaj yapıp pespembe oluyorum dıyorum ınanmıyor coksekeriremsu
benım resmım profıl sayfamda var görunuyor orda resım cok dogal ama herkes begenıyor tatlicadiarzu
lorealinkı en pahalısı ondan kuaför almamıs olabılır loreal bıtkısel röfle yapan yere yap
sonra cila sürsün sonra balsam sürsün canım süper parlak da oluyor hem .
bayılıyorum bu kadına.ama sarışınlık daha çok yakışıyo sanırım sarı boyanın üzerine röfle attırmış ama mükemmel duruyo çok da doğal bencecoksekeriremsu
cameron dıazın sac rengını bende cok sevıom ozellıkle sıyahın yanındakı sac tonu cok gusel ve dogall ole bı rofle olsa ne mutlu bana:içelim: