• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı,Röflemi???

cnm sende boya yoksa çok şanslısın:) ben ümitsizim kendi açımdan ama bakalım hayırlısı olsun fotolarını bekliyoruzz:)

tamam cnm muakak koyarım bende fıkır ıstemıstım fıkır olur dusunenlerede ... asıl sansı cnm rofleden sora goruces olumsuz dusunmek ıstemıyorum umarım ıstedgım gıbı olur.. bu arada sneın avatandakı sac rengıde guselmıss ya:smiley-cool:

evet di mi gerçi avatarımdaki renk üstler altınsarısı gibi altlar daha açık ben sıcak tonlar pek istemiyorum ama beyaz gibi de durmasın tabi:) işte meral kaplan ın koyduğum fotolardaki saç renklerine yakın olabilir benim 3 arkadaşım da aynı kuaförde platin röfle yaptırdılar ve tam platin de değil yani öyle beyaz gibi değil ama çok güzel o fotolardaki renklere yakın açık sarı oldu saçalrı daha çok boya gibi duruyor çünkü sık atılmış ve kalın bir türlü o kuaförle konuşamadım en çok yanmasından korkuyorum kesilmek zorunda kalırsa saçlarım diye inşaAllah hayırlısı olur seninkiler de çok güzel olur inşaAllah cnm

kızlar saçı boyalı olup da (kahve tonlarına) saçı da kuru olup da:) loreal platinium gibi iyi açıcılar ile saçına sık platin gibi açık sarı röfle yaptıran var mı?ve saçı böyle olup da yanmayan daha kötü olmayan?:)))

yaptrdım nıhayet cnm renk konusunda problem yok rengı hosuma gıttı ama ıstedgım sıklıkta dıll bıde saclarıma rutus dıolar (cıla) atmadı kızllık verırse hos olmaz dıe bırazdaha kalın ve sarısın gıbı olabılrdı kendı sac rengım az olsaydı ıyı olurdu yarın yukarları bı kac paket attrmaya gıdıcem cnm resımde koyımm bakın...

71889620oq7.jpg

71889620oq7.4dfaa0403c.jpg

65098496qr5.jpg

65098496qr5.ff98f99468.jpg

52520849mf1.jpg

52520849mf1.baadd50b4b.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
:mymeka: cok buyuk cıkmıs resımler pardon kucuk olsaydı dhaa ıyı gorurdunuz baya yakından oldu butatlicadiarzu dedıgım gıbı kendı sac rengımı acıklı kumrallı tonlarında olsaydı rengı daha ıyı gosterırdı saclarımın yukarlarıı sık dıll boslukları kapatmaya gıdıcem yarın bakalım.. darısı basınıza arkdslar yaptranlar fotolarınızı beklıyoruz!!
mhrmhclk cnm daha kotusu cıtcıtlarım ıkı ton acıldı fazla acılmadı bırı ucları sarıya yakın oldu ama atılan bu rofleye hıc olmadı cok uzuldum bıde dıkat etmedı saclara krepe yapımm derken hafıf zarar verdı saclara cok uzuldum ya gıtıtm boya aldım loreal acık sarı 10 oda anca parlaklık verdı ıste bırazcık actı ama bu saclarım gıbı deıl ucları kahve kullu gıbı

ayy cnm çok güzel molmuş bence ilk röfle için çok iyi :))) yaşasın çok şükür sanki benim yapılmış gibi sevindim şimdi bir kaç paket şimdi mi attıracaksın saçında yıpranma olmaz mı yani kuaför mü dedi gel birkaç paket daha atalım diye? canım ama renk güzel ve birkaç açılmadan sonra daha sarı olur tabi:))) hadi gözün aydın bacım darısı başımıza

cnm boşver çıtçıtları yaa böyle kullan artık kısa ve sarı saçlar moda:))) çıtçıtlar fabrikada işlem görüyorlarmış o yuzden açılmıyor onlar onları sat ya da dursun:) belki ileride lazım olur

röflen çok güzel olmuş. sarının tonlarına bayıldım. saçın da sağlıklı bir saçmış. ben çok beğendim. güle güle kullan. ...darısı mhrmhclk ın başına....inşallah mhrmhclk , canım, sende istediğin o güzel açık sarı tonlu röfleyi, saçını yıpratmadan yaptırırsın.......

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar saçı boyalı olup da (kahve tonlarına) saçı da kuru olup da:) loreal platinium gibi iyi açıcılar ile saçına sık platin gibi açık sarı röfle yaptıran var mı?ve saçı böyle olup da yanmayan daha kötü olmayan?:)))

Canım benım saç kahverengı normalde,
loreal platınyum mu bılmıyorum ama lorealın röfle boyası var
kuaför hazırlıyo bı tabakta boya gıbı sonra sacı tutam tutam alıp paketlıyo paket paket
ama tabaktakı boya mavi renkte onu bılıyorum
ve adı röfle dıyor
yani platınyum demıyor içinde açıcısı var o yuzden sacımın dibine sürmüyor,
ben cok memnundum 2 yıldır
ama abım dedı kı cok soluk gosterıyorsun o yuzden kahveye geri boyatıcam yoksa rengınden memnundum ben,
gamyoncuiremsu
sık sık da yaptırıyorum paramı ayırabıldıkce boyatıyorum yani 3ayda bır yada bazen 5 ay oluyor sırnaşık şey sacımın uzunluguna göre canım ıstedıkce uygun oldukca gıdıyorum
normalı 3ayda bır tabı, ewde oturuyorum dıye bazen 5 ay oluyor ama,
sımdıde gıdıp kahveye boyatıcam sanırım abım tutturdu soluksun da soluksun dıye
dısarı cıkarken makyaj yapıp pespembe oluyorum dıyorum ınanmıyor coksekeriremsu
benım resmım profıl sayfamda var görunuyor orda resım cok dogal ama herkes begenıyor tatlicadiarzu
lorealinkı en pahalısı ondan kuaför almamıs olabılır loreal bıtkısel röfle yapan yere yap
sonra cila sürsün sonra balsam sürsün canım süper parlak da oluyor hem .

ayy cnm çok güzel molmuş bence ilk röfle için çok iyi :))) yaşasın çok şükür sanki benim yapılmış gibi sevindim şimdi bir kaç paket şimdi mi attıracaksın saçında yıpranma olmaz mı yani kuaför mü dedi gel birkaç paket daha atalım diye? canım ama renk güzel ve birkaç açılmadan sonra daha sarı olur tabi:))) hadi gözün aydın bacım darısı başımıza
cnm paket ıcın yarın sabah gıdıcem eve cok perısan geldım uzulerek ıstedgım gıbı olmaddı dıe ustlerı koyu durdu kendı saclarım on planda gıbı durdu tamam gel dedı bı kac paket atıyım ustlere yanı rofle olmayan yerlere atıcak ama ben bos buldgun yerlerı doldr dıcem saten acılırda cnm sorun ettıgım kendı sac rengımı kırmadı cok saol cnm bnm darısı basına ya ıns ılk roflende senın ıyı ıs cıkarırlar begendınıze sevndım cnm...

cnm boşver çıtçıtları yaa böyle kullan artık kısa ve sarı saçlar moda:))) çıtçıtlar fabrikada işlem görüyorlarmış o yuzden açılmıyor onlar onları sat ya da dursun:) belki ileride lazım olur
ya aslında sacların ucun dıolar ama bıraz daha uzun olması ıcın ıyı olurdu ama ben yıne onları taktrcam yarın olesıne renk acık kumral olmus yıkadım ıyıce onları belkı acıklıklar kaırısrsa sorun olmayabılr yarın taksın ole gorelım onlarıda olede bı foto koyarım cnm..

röflen çok güzel olmuş. sarının tonlarına bayıldım. saçın da sağlıklı bir saçmış. ben çok beğendim. güle güle kullan. ...darısı mhrmhclk ın başına....inşallah mhrmhclk , canım, sende istediğin o güzel açık sarı tonlu röfleyi, saçını yıpratmadan yaptırırsın.......
saol okypete cnm sarı tonları guzel canlı bı renk o konuda yınede ıcım rahat... aklımda bu arada rengının kırlmasında ıkı uc kere soledım dedı yok bole daha dogal ona gerek yok dıe onumde kahkulde var ama uzun yanlara ayırarak kullanıom krepe seklınde atıldı kahkullerde fena durmadı kalın attı orlara.. darısı mhrmhclk nın basınaa.s.

Canım benım saç kahverengı normalde,
loreal platınyum mu bılmıyorum ama lorealın röfle boyası var
kuaför hazırlıyo bı tabakta boya gıbı sonra sacı tutam tutam alıp paketlıyo paket paket
ama tabaktakı boya mavi renkte onu bılıyorum
ve adı röfle dıyor
yani platınyum demıyor içinde açıcısı var o yuzden sacımın dibine sürmüyor,
ben cok memnundum 2 yıldır
ama abım dedı kı cok soluk gosterıyorsun o yuzden kahveye geri boyatıcam yoksa rengınden memnundum ben,
gamyoncuiremsu
sık sık da yaptırıyorum paramı ayırabıldıkce boyatıyorum yani 3ayda bır yada bazen 5 ay oluyor sırnaşık şey sacımın uzunluguna göre canım ıstedıkce uygun oldukca gıdıyorum
normalı 3ayda bır tabı, ewde oturuyorum dıye bazen 5 ay oluyor ama,
sımdıde gıdıp kahveye boyatıcam sanırım abım tutturdu soluksun da soluksun dıye
dısarı cıkarken makyaj yapıp pespembe oluyorum dıyorum ınanmıyor coksekeriremsu
benım resmım profıl sayfamda var görunuyor orda resım cok dogal ama herkes begenıyor tatlicadiarzu
lorealinkı en pahalısı ondan kuaför almamıs olabılır loreal bıtkısel röfle yapan yere yap
sonra cila sürsün sonra balsam sürsün canım süper parlak da oluyor hem .
canım, profiline baktım. bence kahveye boyatma. çok güzel durmuş. sarı sana çok yakışmış.

benim sacimin rengi 1. resimdekinin aynisi...once golge yaptirdim..saclarimi yikadiktan sonra da toner yaptilar (sampuan gibi saclara suruyorlar) boylelikle koyu olan renkler acik olan renklere yakin tonlar oluyor :icecream:

bayılıyorum bu kadına.ama sarışınlık daha çok yakışıyo sanırım sarı boyanın üzerine röfle attırmış ama mükemmel duruyo çok da doğal bencecoksekeriremsu

bencede gayet ıı duruyorsun sarı saçla. bencede kahverengiye boyatma. çünkü boyadıktan bı kaç ay sonra yıne sarısın olmak ısteyeceksın ve hem saçına hemde parana yazık olcak geri çevirmek için.saçının yıprandığıyla kalırsın canım

cameron dıazın sac rengını bende cok sevıom ozellıkle sıyahın yanındakı sac tonu cok gusel ve dogall ole bı rofle olsa ne mutlu bana:içelim:

canım kuaforune gittiğinde ustleri paketledikten sonra bırde cıla atsın saçına. hanı toner vs... denilmiş ya o ciladır aslında. kendi saç rengini kırar ve roflelli yerlerle uyum saglar.cila kızıllık yapmaz. aksine istenilmeyen kızıllığı almak için rofleden sonra cila yaparlar saça.hem rofleli olan yerlerın de parlaklık kazanmış olur. belkide yapmıtşrı kuaofrun rofleden sonra? yapt mı canım rofleden sonra saçına cila işlemi.?belki ben yanlış anladım okuduklarımı

Back