• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı,Röflemi???

Haftasonu gidiyorum kuaföre, güzel olursa resmimi gönderirim kızlar:) Bu arada kuaför de önemli bir sorun. Daha önce çok pahalı bir yere gitmiştim röfle için. 500 almışlardı!!! Güzel olmuştu ama içim acımıştı. Şimdi Bağdat Caddesi tarafında kuaför arayışındayım. Gerçi ordaki kuaförler genelde iyiler

ben 1,5 ay önce röfle yaptırdım.çok sık attırdım platin rengi.
şimdi üstüne tek renk sarı yapmak istiyorum.acaba iyi olurmu? diplerden biraz kendi saçımda çıkmaya başladı.bence röfle biraz yaşlı gösteriyo.ama tüm sarı hoş duruyo. ben kuaföre gittiğimde ilk önce tüm sarı istedim.kuaför olmaz röfle yapmamız lazım dedi ve yaptı

okypete normal oryalle mi yapıldı röflen?yani açıcının markasını biliyor musun?ben de bu aralar çok özeniyorum platin yad a açık sarı sık röfleye bu aralar omuzlarda ve sarı saçlar moda benim de hoşuma gidiyor yaza çok yakışıyor ama cesaret edemiyorum yanar da kestirmek zorunda kalırım diye bir de çıtçıtlarım var o yuzden onları ne yapacağım diye düşünüyorum çıtçıtlar olmasa hemen yaptırırdım ama saçlarım kuru hem de çok kuru yağlı ya da normal saçlarda röfle çok zararlı olmuyor gibi çünkü oryal zaten kurutuyor ya saçı :(

ben 1,5 ay önce röfle yaptırdım.çok sık attırdım platin rengi.
şimdi üstüne tek renk sarı yapmak istiyorum.acaba iyi olurmu? diplerden biraz kendi saçımda çıkmaya başladı.bence röfle biraz yaşlı gösteriyo.ama tüm sarı hoş duruyo. ben kuaföre gittiğimde ilk önce tüm sarı istedim.kuaför olmaz röfle yapmamız lazım dedi ve yaptı

Tüm sarı bazı insanlara gerçekten çok yakışıyor. Ten rengi, yapılan sarının tonu bunda etken. İyi düşün derim canım çünkü bazen de çok çiğ durabiliyor

okypete normal oryalle mi yapıldı röflen?yani açıcının markasını biliyor musun?ben de bu aralar çok özeniyorum platin yad a açık sarı sık röfleye bu aralar omuzlarda ve sarı saçlar moda benim de hoşuma gidiyor yaza çok yakışıyor ama cesaret edemiyorum yanar da kestirmek zorunda kalırım diye bir de çıtçıtlarım var o yuzden onları ne yapacağım diye düşünüyorum çıtçıtlar olmasa hemen yaptırırdım ama saçlarım kuru hem de çok kuru yağlı ya da normal saçlarda röfle çok zararlı olmuyor gibi çünkü oryal zaten kurutuyor ya saçı :(
canım, keşke bilsem, dikkat etmedim .inan. ne sürdüğüne bakmadım. ama saçım gayet sağlıklı duruyor. ama hep şunu duymuşumdur. bu kadar açık bir tona varmak için, yani platine ,mutlaka oryal kullanılırmış. çünkü onun dışında bitkisel açıcılar bu kadar açamıyormuş.resimdeki saçıma dikkat edersen, fön yok.. yıkanmış çıkmış hali. sadece pantanenin kıvırcık saçlar için o şekillendiricisinden çok az sürmüştüm o kadar. yıpranmış saç öyle durmaz. ancak fönle biraz iyi görünür... önemli olan kendi saçına röfle attırmak. o zaman saç yıpranmıyor. işini bilen bir kuaför röflede şart. oryal bile kullansa, onu öyle bir ayarlıyorki, derecesini, saçı çok fazla yıpratmadan o tona getirebiliyor.tabii çıtçıtın koyuysa kullanamazsın.boyatmak ta ne derece doğru olur. çıtçıt bu. bozulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
meralkaplanyeni007ma0.jpg

meral kaplan ın saç rengi çok hoşuma gitti

daha çok fildişi.....platin değil. çok açık sarı, fildişine yakın. ama çok hoş bir renk................

haklısın cnm kuaför önemli ama benim saçımda boya var o yuzden kuaföre soracağım onay verirse düşünüyorum ama yıpranmış durur benim saçım kendi haliyle röfle olursa:( ben de yağ krem mavi su herşeyi sürerim uçlara artık tabi yapılırsa meral kaplan ın ve melike öcalan ın saç renkleri çok hoşuma gitti okypete ciğim seninki de

arkadaslar konuya katılım oldugu ıcın cok sevındım... yaptıranlardan yaptrmak ısteyenlere ıyı fıkır oluoa.s. bende yarın ıcın kuaforde randevu aldımyerimseniben bakalım saclarım orta kumral ıns. ıyı bı rofle olur bırde sac duzlestırıcısıde kullanıom tatılde buyuk olasılıkla kullanırım cıtcıtlarımda saclarımla aynı renk boyada dıplerden cok kotu gorunebılıokenarlardan ozellıkle hosuma gıtmedı gorusunusu dun bı sıteyı ıncelıodum hadı ustten neysede sacları toplayınca kenarlar dıkkat cekıo gercekten.. resımdekı rofle cok gusel bıraz daha yukarılar sarı olsa tam benm ıstedgım renk..
mhrmhclk cnm benm saclarımda cok kuru kolay kolay yaglanmaz ve cıldımde aynı sekıldedır ama genelde gliss sıvı sac kremı kullanıom sprey seklınde sankı bıraz etkı edıyor yarın kuaforden sora resım gosterırm arkdslar...

cıtcıt'a boya olabılıo sanırım acık kumral vs... renklere sarı gıbı cok acmamak sartıyla, sıyahsa cok zor tutar ama rofle olurmu nederece olur bılemıom o nedenle endıselıyım bende,bırde yanar koparsa cok uzulurum ben bırde hep soyle dusunmusumdur saclarımız kokten beslenıo oryal dozunda kullanılırsa saglıklı sac guclu oluo ama elımızdekı cıtcıtlar ıse olu sac kolay gıdebılır senağlama

bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)

ya bayanlar neden bana bir fikir vermiyorsunuz?senağlama

Saç rengin kumral gibiyse eğer direk kendi rengin üstüne röfle yaptir daha havali ve doğal duruyo canim
ama baya bi sarişin olmak istiyosan ozaman olmaz sadece röfle

ya bayanlar neden bana bir fikir vermiyorsunuz?senağlama

cnm buğday tenli isen karamel kahvenin tonlarını da deneyebilirsin tam oalrak nasıl yapıldığını bilmioyrum küllü platin sarı gibi bir renk ile sadece uçlarına balyaj gibi uygularsan karamel gibi bir renk olur uçlar bence yakışır cnm ama başka kişilere de sor hadi kolay gelsin inşaALLAH istediğin gibi olur:teytey:a.s

arkadaslar konuya katılım oldugu ıcın cok sevındım... yaptıranlardan yaptrmak ısteyenlere ıyı fıkır oluoa.s. bende yarın ıcın kuaforde randevu aldımyerimseniben bakalım saclarım orta kumral ıns. ıyı bı rofle olur bırde sac duzlestırıcısıde kullanıom tatılde buyuk olasılıkla kullanırım cıtcıtlarımda saclarımla aynı renk boyada dıplerden cok kotu gorunebılıokenarlardan ozellıkle hosuma gıtmedı gorusunusu dun bı sıteyı ıncelıodum hadı ustten neysede sacları toplayınca kenarlar dıkkat cekıo gercekten.. resımdekı rofle cok gusel bıraz daha yukarılar sarı olsa tam benm ıstedgım renk..
mhrmhclk cnm benm saclarımda cok kuru kolay kolay yaglanmaz ve cıldımde aynı sekıldedır ama genelde gliss sıvı sac kremı kullanıom sprey seklınde sankı bıraz etkı edıyor yarın kuaforden sora resım gosterırm arkdslar...

berna cığım senin saçında boya var mı?benim boya var ve çok kuru yağ sürüyorum uçlarına o derece çok kararsız kaldım bu konuda a.s
inşaALLAH istediğin gibi çok güzel olur a.s:dance:

saol mhrmhclk cnm ıns ıstedgımız gıbı olur dusunuyorsan karalıysan deneyebılırsın ... benm saclarım boyasız cnm hıc boya kullanmadım ben ama yınede kuru cıldımden kaynaklanan bı durum bu ..
nıl88 cnm kızıl tonları yazın akar ve bıgun baska renk bıgun baska renk gıtgıde acılır bence soyle bşi yaptr buda cok gusel dogal bı sac

cameron dıazın sac rengını bende cok sevıom ozellıkle sıyahın yanındakı sac tonu cok gusel ve dogall ole bı rofle olsa ne mutlu bana:içelim:

Back