• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı,Röflemi???

ben de ne rofle ne de sarı tum boya yaptr derım.ben daha ıkı gun once yaptrdım 150 ytl verdım.ben de tam sarı olsun ıstedım ama sacma kuafor ılla rofle olsun dedı.ıgrenc oldu saclarım.cok buyuk gosterdım.ne tek renk gıbı havalı oldu ne de koyu renk gıbı asıl.sacma kenar mahalle de yapılan boyalar gıbı oldu.utanmadn paramı da aldı.soygundu bıldıgın yanı.ben bır de bakrı kahve saclıydım.herkes rengın guzellıgını soruyordu sımdı rezıl oldu.cok kurudu saclarım kece gıbı.bende sac bakım urunu bakıım bı dedım kk dan..

resim083kw8.jpg
[/IMG] canım, şimdi çektim. fönsüz. saçım kendinden su dalgası olduğu için böyle duruyor. renk bu.

ncysars uzuldum ıstedıgın gıbı olmadıgına buda kuaforun hatasından pahalı yapmıs ve ıstedgın gıbı yapmamıs keske baska sekılde duzeltıp duzeltemıcegnı sorsaydın rofle dedıgımız zman aklıma tek renkmıs gıbı gosteren havalı ve dogal olması gelıo ama malesf heryerde bunu yapamıolar...

okypete cok guselmıs cnm sac rengın dalgalı olmasıda ayrı bı gusell rofleyı daha cok fon gosterır ama dalga seklınde gusel durmusa.s.

Canım saçlarının dibi kendi renginse o zaman boyama derim.Çünkü her ay dibi geldilçe boyaman gerekecek.Ama doğal saça iyi yapılmış bir röfle çok yakışır hem de 3 ya da 6 ayda bir dip röfle yaptırırsın.

bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)

Cnm bnm sacım röfle sarı profile girince görünüo resmim sapsarı oldu röfleli yıllardır
dibe deymıyo boya böylece sacın dibi korunuyo dıyebılırız, ama orealle acmıyo
loreal marka bıtkı lerden yapılan mavi renkte bı röfle kullanıyo bnm kuaför, normalden daha pahalıymıs da ucuz yapan yerler de var röfle yaptır loreal bitki özlü röfle boyası kullansın mavi renkte oldugunu sacına surerlerken görüceksın
normal boya 20 lıra röfle 50 cnm. oranı da bu cıvarda her kuaförde
boya 40sa röfle 100 ,

bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)

kımse cvp vermıo mu cnm :asigim: şey yap turuncu gıbı bı renk var ya herkes yaptırıo açık bakır kızılı, bence ondan yaptır açtır rengı

kımse cvp vermıo mu cnm :asigim: şey yap turuncu gıbı bı renk var ya herkes yaptırıo açık bakır kızılı, bence ondan yaptır açtır rengı

allaha şükürler olsun..ya rabbim kullarından biri cevap verdi bana :1rolleyes:
ben kızıla odaklanmıştım.buğday tene kızıl yakışmaz mı tonlarını kullanıcam 2 3 renk olarak?

çok çok teşekkürler canım :teselli:

canım bence altlarına kızıl yaptırabilirsin benimde senin gibi saçlarım ve kızıl balyaj var suan ve çok hoş duruyor tabi kızılda akan bir renk bunuda söliyim zamanla açılır yani..

canım bence altlarına kızıl yaptırabilirsin benimde senin gibi saçlarım ve kızıl balyaj var suan ve çok hoş duruyor tabi kızılda akan bir renk bunuda söliyim zamanla açılır yani..

canım çok çabuk akar mı?ayda bir tazeletmem gerekirmi?nasıl sana yakıştı mı?buğdaya kızıl gitmez diyorlar ya çok tereddüt ediyorum yakışmaz diye.Daha çok kahve tonlardan kızıl kahve tonlarına boyatmak (içinde kızıl ışıltılar olan) istiyorum a.s.

kızlar yazılarınızı okudum herkes bişeyler söylemiş ama benim önerim hiç saçını bozma avon yeni bi ürün çıkardı rengini açıyo doğal bi ürünmüş banyodan sonra sürüyosun.denemek isterdim ama benim saçımda kahve boya var diye deneyemedim bende saçı hiç boyanmamış bi arkadaşıma aldırdım şimdi saçındaki sarı ışıltılara bakarak ahh ahh diorum senağlama

ben de yıllar önce sarı saç diye tutturmuştum ve çeşitli kuaförlerde denemeler yapmıştım en son tonum çok güzeldi hepsi aynı tona ulaşmıştı ancak son zamanlarda saç düzleştiricisinin de katkılarıyla saçlarım banyodan sonra lastik gibi uzamaya kopmaya başlamıştı.o kadar üzülüodumki çok da seviyodum saç rengimi ama daha fazla yıpratmadan eski rengime boyattım (ne kadar eski rengim bilemiyorum çünkü hatırlayamıyorum bile asıl rengini) şuan sürekli bakım yapıyorum.yeni yeni düzelmeye başladı (eylülde boyamıştım düz renge) bence yazık etmeyin saçınıza.tamam çok güzel oluyo ama sonra inanılmaz yıpranıyo saç.

ve ben aklım sıra çok dikkat ediyodum en iyi kuaförleri araştırıp onlara gidiyodum bide öle 3-4 ay fln kullanılmıyo her ay gidip tekrar üstüne röfle yaptırıyodum.nerden baksan ayda 100 ytl gidiodu.şimdi çok rahat masrafsızım :teytey:

illa sarı isterim ben diosan avonun saç rengi açıcısını araştır derim

kızlar bence röfle saç için hiçte saglıklı bir sey degil.kimyasal oldugu için sacı mahvediyor.bence hic yaptırmamak

okypete saçın çok güzel olmuş, hangi kuaföre gittin?a.s.
teşekkür ederim.a.s.ben antalya da yaptırdım.... genelde sarıdan çok beyaz yani platin ağırlıklı renkler sevdiğim için genelde hep bu ton yaptırıyorum.röfleden sonra üstüne numuleks mi ,tam adını bilemiyorum, biraz küllü olsun diye onu sürmüştü kuaför. önce saçım, çok mu küllü oldu diye.düşündüm... hoş gören arkadaşlarım çok beğenmişti. sonra ilk yıkayışta o küllü ton ,bu renge döndü. tam istediğim gibi oldu.... hep istanbulda yaptırıyordum. gidip gelmek her zaman zordu.. ama buradada istediğim renk oldu..100 kusura yaptırdım. ve ben 3 ve 4 ayda bir gidiyorum. her ay gitmeye gerek yok. hatta yıkandıkça ve durdukça saçın rengi, daha bir oturuyor. 4 ay sonra bakıyorum saç dipten belli oluyor iste, o zaman dip röfle yaptırıyorum. her ay röfle yapılmaz. işte o zaman saç mahvolur. bir arkadaş, her ay gittiğini söylemiş. yıllardır röfle yaptırırım, ilk defa her ay röfle yapıldığını duydum.hatta biraz erken gittiğim de kuaförüm, saçımı yapmamış, daha bekleyeceğiz, diye geri çevirmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete,
Peki ayrıca dip boya yapıyor musun her ay? Benim beyazlarım özellikle alın bölgesinde çok çıktı. Her ay dip boya yapmam gerekiyory. Şu an saçlarım altın kumral, röflenin ayrı bir havası var sadece cesaret sorunum var.

canım .hayır yaptırmıyorum. kendi saçımın üstüne 4 ay sonra röfle atılıyor. bende de beyazlar var ve ton platin olunca ,inan beyazlar platinle kaynaşıyor ve 4 aya yakın çok uzamadıkça hiç belli olmuyor.ama en önemli olay bu rengi bulmakta doğal saçının üstüne yapmak. boyalı saça yapınca veya dip boyasının üstüne röfle atınca renk bala dönüp kızıllaşıyor. ama ,saçın ,boyalıysa, üstüne röfle yaptır, ama bir kaç röfleden, sonra, kendi saçının üstüne yaptırmaya başla....zamanla bu tona ulaşırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
canım .hayır yaptırmıyorum. kendi saçımın üstüne 4 ay sonra röfle atılıyor. bende de beyazlar var ve ton platin olunca ,inan beyazlar platinle kaynaşıyor ve 4 aya yakın çok uzamadıkça hiç belli olmuyor.ama en önemli olay bu rengi bulmakta doğal saçının üstüne yapmak. boyalı saça yapınca veya dip boyasının üstüne röfle atınca renk bala dönüp kızıllaşıyor. ama ,saçın ,boyalıysa, üstüne röfle yaptır, ama bir kaç röfleden, sonra, kendi saçının üstüne yaptırmaya başla....zamanla bu tona ulaşırsın

Haklısın canım, bu haftasonu yaptırmak istiyorum. Benim doğal saç rengim orta kumral. Senin kendi rengin de açık galiba, ne güzel beyazlar arada kaynıyor. 4 ay dayanıp sonra kendi saçımın üstüne röfle yaptırmak için sabırsızlanıyorum

Haklısın canım, bu haftasonu yaptırmak istiyorum. Benim doğal saç rengim orta kumral. Senin kendi rengin de açık galiba, ne güzel beyazlar arada kaynıyor. 4 ay dayanıp sonra kendi saçımın üstüne röfle yaptırmak için sabırsızlanıyorum
saçın açıksa harika olur. benim açık değil.. koyu kahve . düşün bende bile güzel duruyorsa, sende muhteşem olur. önemli olan iyi röfle yapan bir kuaför bulmak. inşallah saçın güzel olur. yaptırınca çekersen resmini görürüz.a.s.

Back