ben 1,5 ay önce röfle yaptırdım.çok sık attırdım platin rengi.
şimdi üstüne tek renk sarı yapmak istiyorum.acaba iyi olurmu? diplerden biraz kendi saçımda çıkmaya başladı.bence röfle biraz yaşlı gösteriyo.ama tüm sarı hoş duruyo. ben kuaföre gittiğimde ilk önce tüm sarı istedim.kuaför olmaz röfle yapmamız lazım dedi ve yaptı
canım, keşke bilsem, dikkat etmedim .inan. ne sürdüğüne bakmadım. ama saçım gayet sağlıklı duruyor. ama hep şunu duymuşumdur. bu kadar açık bir tona varmak için, yani platine ,mutlaka oryal kullanılırmış. çünkü onun dışında bitkisel açıcılar bu kadar açamıyormuş.resimdeki saçıma dikkat edersen, fön yok.. yıkanmış çıkmış hali. sadece pantanenin kıvırcık saçlar için o şekillendiricisinden çok az sürmüştüm o kadar. yıpranmış saç öyle durmaz. ancak fönle biraz iyi görünür... önemli olan kendi saçına röfle attırmak. o zaman saç yıpranmıyor. işini bilen bir kuaför röflede şart. oryal bile kullansa, onu öyle bir ayarlıyorki, derecesini, saçı çok fazla yıpratmadan o tona getirebiliyor.tabii çıtçıtın koyuysa kullanamazsın.boyatmak ta ne derece doğru olur. çıtçıt bu. bozulabilir.okypete normal oryalle mi yapıldı röflen?yani açıcının markasını biliyor musun?ben de bu aralar çok özeniyorum platin yad a açık sarı sık röfleye bu aralar omuzlarda ve sarı saçlar moda benim de hoşuma gidiyor yaza çok yakışıyor ama cesaret edemiyorum yanar da kestirmek zorunda kalırım diye bir de çıtçıtlarım var o yuzden onları ne yapacağım diye düşünüyorum çıtçıtlar olmasa hemen yaptırırdım ama saçlarım kuru hem de çok kuru yağlı ya da normal saçlarda röfle çok zararlı olmuyor gibi çünkü oryal zaten kurutuyor ya saçı
bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)
ya bayanlar neden bana bir fikir vermiyorsunuz?senağlama
arkadaslar konuya katılım oldugu ıcın cok sevındım... yaptıranlardan yaptrmak ısteyenlere ıyı fıkır oluoa.s. bende yarın ıcın kuaforde randevu aldımyerimseniben bakalım saclarım orta kumral ıns. ıyı bı rofle olur bırde sac duzlestırıcısıde kullanıom tatılde buyuk olasılıkla kullanırım cıtcıtlarımda saclarımla aynı renk boyada dıplerden cok kotu gorunebılıokenarlardan ozellıkle hosuma gıtmedı gorusunusu dun bı sıteyı ıncelıodum hadı ustten neysede sacları toplayınca kenarlar dıkkat cekıo gercekten.. resımdekı rofle cok gusel bıraz daha yukarılar sarı olsa tam benm ıstedgım renk..
mhrmhclk cnm benm saclarımda cok kuru kolay kolay yaglanmaz ve cıldımde aynı sekıldedır ama genelde gliss sıvı sac kremı kullanıom sprey seklınde sankı bıraz etkı edıyor yarın kuaforden sora resım gosterırm arkdslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?