bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)
kımse cvp vermıo mu cnm :asigim: şey yap turuncu gıbı bı renk var ya herkes yaptırıo açık bakır kızılı, bence ondan yaptır açtır rengı
bayanlar ben saçlarımı kızıla boyatmak istiyorum.şimdiki saç rengim koyu kahverengi-siyah arası.saçımı şimdiye kadar hiç boyatmadım.saçımın kendi rengini erkenden kaybetmemek içinde tamamen boyatmak istemiyorum.iki renk olması daha hoş gibi sanki.saç diplerimden itibaren değil,saçlarımın altlarına kızılın tonlarını attırmak istiyorum.ten rengim buğday,göz rengim koyu kahve.sizce bana kızıl yakışır mı?yoksa kahvenin tonlarını mı deneyim.hangi rengi ve tonlarını tavsiye edersiniz?teşekkürler bayanlar....(kimse bana cevap vermiyor :çok üzgünüm:)
canım bence altlarına kızıl yaptırabilirsin benimde senin gibi saçlarım ve kızıl balyaj var suan ve çok hoş duruyor tabi kızılda akan bir renk bunuda söliyim zamanla açılır yani..
teşekkür ederim.a.s.ben antalya da yaptırdım.... genelde sarıdan çok beyaz yani platin ağırlıklı renkler sevdiğim için genelde hep bu ton yaptırıyorum.röfleden sonra üstüne numuleks mi ,tam adını bilemiyorum, biraz küllü olsun diye onu sürmüştü kuaför. önce saçım, çok mu küllü oldu diye.düşündüm... hoş gören arkadaşlarım çok beğenmişti. sonra ilk yıkayışta o küllü ton ,bu renge döndü. tam istediğim gibi oldu.... hep istanbulda yaptırıyordum. gidip gelmek her zaman zordu.. ama buradada istediğim renk oldu..100 kusura yaptırdım. ve ben 3 ve 4 ayda bir gidiyorum. her ay gitmeye gerek yok. hatta yıkandıkça ve durdukça saçın rengi, daha bir oturuyor. 4 ay sonra bakıyorum saç dipten belli oluyor iste, o zaman dip röfle yaptırıyorum. her ay röfle yapılmaz. işte o zaman saç mahvolur. bir arkadaş, her ay gittiğini söylemiş. yıllardır röfle yaptırırım, ilk defa her ay röfle yapıldığını duydum.hatta biraz erken gittiğim de kuaförüm, saçımı yapmamış, daha bekleyeceğiz, diye geri çevirmiştir.okypete saçın çok güzel olmuş, hangi kuaföre gittin?a.s.
canım .hayır yaptırmıyorum. kendi saçımın üstüne 4 ay sonra röfle atılıyor. bende de beyazlar var ve ton platin olunca ,inan beyazlar platinle kaynaşıyor ve 4 aya yakın çok uzamadıkça hiç belli olmuyor.ama en önemli olay bu rengi bulmakta doğal saçının üstüne yapmak. boyalı saça yapınca veya dip boyasının üstüne röfle atınca renk bala dönüp kızıllaşıyor. ama ,saçın ,boyalıysa, üstüne röfle yaptır, ama bir kaç röfleden, sonra, kendi saçının üstüne yaptırmaya başla....zamanla bu tona ulaşırsın
saçın açıksa harika olur. benim açık değil.. koyu kahve . düşün bende bile güzel duruyorsa, sende muhteşem olur. önemli olan iyi röfle yapan bir kuaför bulmak. inşallah saçın güzel olur. yaptırınca çekersen resmini görürüz.a.s.Haklısın canım, bu haftasonu yaptırmak istiyorum. Benim doğal saç rengim orta kumral. Senin kendi rengin de açık galiba, ne güzel beyazlar arada kaynıyor. 4 ay dayanıp sonra kendi saçımın üstüne röfle yaptırmak için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?