Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı,Röflemi???

Unicornbe

Golden Dragon✨🐉
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
2.994
1.896
658
arkadaslar saçlarımı sarı renk istiyorum canlı duracak bişeyler yalnız boyamı roflemı hıc karar veremedım bu carsamba kuafore gıdıcem bu hafta sonuda tatıle... yardımcı olurmusunuz boyasam dıplerden cok sorun yasarmıyım yada rofle yaptrsam cok sık ve kalın attrsam saclarımdan hıc eser kalmasın ıstıyorum hangısı daha ıyı olur?? boyasız dogal renk saçlarım orta kumral boya yada rofle dıyenler kullananlar yada tercıh edenler fıkırlerınızı beklıyorum:sm_confused: :1hug:

illaki boyatacaksan boya derim ben. röfleyı surduğune binpişman olursun.çünkü saçlıktan çıkarıyor. boyada zarar verıyor ancak rofle kadar değil.lütfen ama lutfen röfle surdurme saçına.
kuaforun rofle atalım dıcektır çünkü parasal yonden daha çok kazandırır ona.

o halde ben bi soru sorayım.. kuaförde röfle ve boya fiyatları nedir. illaki kuaförüne ve yerie göre değisir ama ortalama fiyatlar nedira.s.

canım aslında ikiside zararlı ama,röfle saç diplerine değmiyor,boyaysa tüm saça uygulanıyor,ikiside mahvediyor saçı ama :sm_confused: bu arada fiyat kuaföre,uygulanan boyanın veya açıcının kalitesine göre değişir

zaten saçı sarıya çevirmek için hem röflede hemde boya da açıcı ,oryal kullanılıyor. her ikiside saçı yıpratıyor. ama sarıda tek rengi ben sevmiyorum. bilhassa dipler sapsarı olunca güzel durmuyor. röfle bence görüntü olarak daha doğal bir hava veriyor.

arkadaslar cok sagolun:1hug: sarısın olmak gıbı bı nıyetım var roflenın dogal durcagını soyluolar cunkı saclarımda boyasız bırden sarıya boyamak yadırganabılr dıolar fakat ben rofleyıde sık ıstıyorum kendı saclarım rengını gostermesını ıstemıyorum fıyata gelcek olursak ben askerıye kuofore yaptırıyorum rofle 30 en fazla saclarım cok uzun... boyada 25_30 en fazla arkdslar dıp sorunundan korkuom roflede belkı dıpler okadr goze carpmayabılr cok kararsızımfisfisfis

Canım röfle yaptır derim. ama kaliteli bir yere yaptır. saç açılacağından zarar görüyor. en az 4-5 yaptırmazsın. izmir deysen sana iyi bir yer tavsiye ederim. çünkü her ikisinde de yalnış boyamada saç kopuyor. çok dikkatli ol. bunun geri dönüşümü yok.

illa ki rifle yaptıracakksan ve doğal durmasını ıstıtyorsan krepe yontemiyle yapılan röfleden yaptır bence

boyada aklıma takılan dip sorunuu ustelık rofleyı ıyı yapabılmelerı onemlı bundanda pek emın dıyılım begenmedıgım bşey olursa donusu olmayacaktrsenağlama

boyada aklıma takılan dip sorunuu ustelık rofleyı ıyı yapabılmelerı onemlı bundanda pek emın dıyılım begenmedıgım bşey olursa donusu olmayacaktrsenağlama

Canım boyada diplerini daha sık yatırmak zorunda kalırsın. röflede kendi saçının üzerine yaptırdığın için uzayınca kötü durmuyor. en az 2-3 ay yaptırmazsın. Şimdi tüm röfle yaptırırsın sonra dip yaptırırsın. yerimseniben

Yıllardır boya idi saçlarım son bir yıldır röfle yaptırdım.
Arkadaşımın ısrarıyla keşke daha evvel yaptırsaymışım diyorum çok çok memnunum.
yıpranma meselesine gelirsek boyada yıpratır röflede.
110 ytl yaptırdım ilk röflemi sonrasında 3-4 ayda bir dip boyası yaptırıyorum 40-50 ytl falan
ama değer.Avatarımdan saçımı azda olsa farkedersinyerimseniben

rofleyı ıyı yapamazlarsa sonuc kotu olabılır hafta sonu tatıle gıdıyorum yarın yaptrıcam... saclarıma sık ve kalın atılmasını ıstıyorum boya gıbı olsun yanı ama boya daha az zararlı dıolar belkıde yaz ıcın daha mı ıyı olur?? ılk olacagı ıcınde endıselerım var:çok üzgünüm:

tatlicadıarzu sacların rofle sanırım begendım cnm sık mı atıldı kalınmı atıldı?? en son nezman yaptrmıstın...

bendede röfle var. beyazlar var bende maalesef genetik. 22 yaşında başlamıştı beyazlar.ve bu nedenle saçıma sık ve geniş röfle attırıyorum. ve çok açık bir ton, platin ,fildişi arası..beyazlar nedeniyle en güzel bu tonu uygun buldum. .. rengini çekebilirsem koyarım.

cnm beklıyorum fotonu meraq ettım platın tonunu bende cok sevıyorum acaba ılk roflede ulasabılrmıyım sarı saclara.. yarın muakak gıtmem lazım kuaforeCADIARZU

cnm profılınden az cok rengı gordum cok gusel bı ton cok hos... ama ılk seferde ona yakın renklere o sıklıkta ulasabılıceklermı acaba ıcımden boyada gecıo alsındasenağlama a.s.

canım benim senelerdir aynı ton ve röfle. hemen o tona gelebileceğini sanmam...........

cnm pekı 4 bes ay beklıomusun yıpranmaması ıcın sureklıı kullanmak yıpraktmıyormu sacı
boyada aynı ısı gorebılır hemen olma olasılıgı var yalnızca bı dıp sorunu bırde cıtcıtlarıda yaptrcam yarına kadar karar vermem lazım..CADIARZU

canım ben haziranda yaptırdım büyük ihtimalle eyylülde tekrar yaptırırım. 3 veya 4 ayda bir yaptırıyorum. tabii bu kadar açık olunca yıpranma olur. ama boyaylada bu tona getirmek istesin saçını yine de yıpranacaktır.ama benim saçım bayağı güçlü bir saç. o yüzden yıpranma o kadar rahatsız edici boyutta değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…