arkadaslar saçlarımı sarı renk istiyorum canlı duracak bişeyler yalnız boyamı roflemı hıc karar veremedım bu carsamba kuafore gıdıcem bu hafta sonuda tatıle... yardımcı olurmusunuz boyasam dıplerden cok sorun yasarmıyım yada rofle yaptrsam cok sık ve kalın attrsam saclarımdan hıc eser kalmasın ıstıyorum hangısı daha ıyı olur?? boyasız dogal renk saçlarım orta kumral boya yada rofle dıyenler kullananlar yada tercıh edenler fıkırlerınızı beklıyorum:sm_confused: :1hug:
illaki boyatacaksan boya derim ben. röfleyı surduğune binpişman olursun.çünkü saçlıktan çıkarıyor. boyada zarar verıyor ancak rofle kadar değil.lütfen ama lutfen röfle surdurme saçına.
kuaforun rofle atalım dıcektır çünkü parasal yonden daha çok kazandırır ona.
o halde ben bi soru sorayım.. kuaförde röfle ve boya fiyatları nedir. illaki kuaförüne ve yerie göre değisir ama ortalama fiyatlar nedira.s.
arkadaslar cok sagolun:1hug: sarısın olmak gıbı bı nıyetım var roflenın dogal durcagını soyluolar cunkı saclarımda boyasız bırden sarıya boyamak yadırganabılr dıolar fakat ben rofleyıde sık ıstıyorum kendı saclarım rengını gostermesını ıstemıyorum fıyata gelcek olursak ben askerıye kuofore yaptırıyorum rofle 30 en fazla saclarım cok uzun... boyada 25_30 en fazla arkdslar dıp sorunundan korkuom roflede belkı dıpler okadr goze carpmayabılr cok kararsızımfisfisfis
boyada aklıma takılan dip sorunuu ustelık rofleyı ıyı yapabılmelerı onemlı bundanda pek emın dıyılım begenmedıgım bşey olursa donusu olmayacaktrsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?