- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Evet ben çok memnunum saçlarım gür olduğu için çok kabarıp elektrikleniodi. Tahta taraklar elektriği alio kabarikligi baya azaldı. Saç diplerindeki yağı da eşit bisekilde saça dağıttığını ve uzamasını hızlandırdığını okumuştum. Ben Gratis ten almıştım canım. Elidor un kampanyasi vardı bı ara. Şampuan alana tahta tarak ücretsiz di. O kampanyadan almıştım. Elidor un kendi taragiydi. Daha sonra hiç görmedim bı daha o kampnysyi. Ama body shop da da var biraz daha pahalı amatahta tarak hiç denemedim ama virüs bitsin gratisten alayım markasını verir misin cnm beğeniyor musun?
Bende almayı düşünüyorum ama virüs olayı bitsin kargo vs. hiç birşey almıyoruz virüs ten çok korkuyorumben bugün interntten aldim canm tahta tarak cok faydayliymis
Bu arada saçların uzaması nasılben bugün interntten aldim canm tahta tarak cok faydayliymis
virüs icin suan cok dikkat ediliyor kargolara canim hic bi problem olmazBende almayı düşünüyorum ama virüs olayı bitsin kargo vs. hiç birşey almıyoruz virüs ten çok korkuyorumbirazdaha sabredeyim
ya ben sinameki yaptım 3 hafta uzattı ama oyle bi döktü ki şuan 1 ay dinlendirmeye gecicem saçlarımı canım ondan sonra devam edicem bakimlarimaBu arada saçların uzaması nasılkaç cm oldular...
Evet sinameki yıllar önce bende kullandım 5 ay uygulamıştım uzatmıştı ama bende aşırı kuruma yapmıştı o yüzden birdaha denemem uzattigimdan birşey anlamadım yani sürekli olarak kuru yerleri kestirmstim sinameki uzatmada başarılı ama çok yan etkisi var sizdede dökülme yapmış şimdi saçlarım hiç kuruluk yok düzenli de uzuyorvirüs icin suan cok dikkat ediliyor kargolara canim hic bi problem olmaz
ya ben sinameki yaptım 3 hafta uzattı ama oyle bi döktü ki şuan 1 ay dinlendirmeye gecicem saçlarımı canım ondan sonra devam edicem bakimlarima
Kına ikl 4veya 5 gün kuruluk yapıyor ama sonra hiç olmaz ben yapıyorum devamlı benim ailem de yapar ablam mesala saçında sıfır boya hep kına kızıl kahve böyle çok hoş hızlı da uzar hep saç uzama yarışı yaparız o beni hep geçer sonra bana derki boyayı bırak derBende çok severim canım kinayi. Kokusuna da bayılırım. Benim saclarim köyü renk olduğu için sadece güneşte kızıl kızıl parliyo çok hoşuma gidio. Zaten ben burdayım desin istemedgm için bana yetio. Geçen yıl kına yaktigimda saçlarım hızlı uzamisti o ara ama bakım da yapıyordum. Acaba kına dan dolayı mı uzaması hızlandı ki bunu iddia edenlerde var yoksa uzama dönemine mi denk geldi bilmiyorum. Ama hızlanmışti. Ama kuaförüm kınanın saclari kuruttgunu soyluyor. O yüzden kararsız kaldım. Halbuki kına yaktigim dönemde saçlarım aşırı parlamıştı. Nem için de pantein in nem maskesini kullanıyorum. Gliserin kullanıyorum bı ara o da çok nemlendirio. Valla çok kararsız kldm bdn kına konusinda
Bende uzun zamandir düşünüyorum boyayı da bıraktım sadecd uçlarında az bı kahvelik kaldı o da ombre efekti verdiği için hoşuma gidiyor. Peki kına ne kdr kalıo sende kaç ayda akio yaniKına ikl 4veya 5 gün kuruluk yapıyor ama sonra hiç olmaz ben yapıyorum devamlı benim ailem de yapar ablam mesala saçında sıfır boya hep kına kızıl kahve böyle çok hoş hızlı da uzar hep saç uzama yarışı yaparız o beni hep geçer sonra bana derki boyayı bırak derkuaförler kına yı neden sevmiyor bilmiyorum benim kınadan hiç şikayetim olmadı yıllar önce kinaliydi saçım gittim açtırdım rengini karamel bal köpüğü gibi açıldı sorunda yaşamadım
Kına nın yararı çok yani yakmak istersen yine de sen bilirsin ama saçların madem koyu ben yap derim kızıl kahve gibi olur parlar ışıl ışıl tabi saçların da başka bir renk değişikliği istemiyorsan ben tövbe artik uzun uzun saçlarımı karamel sevdası bitirdi
Kına ya akıyor diyorlar ama ben sanmıyorum renk açılması oluyor ama belli bile olmuyor açıldığı boya gibi değil yani ablam 1 senede 2 kez yapar mesala ben çok seviyorum ilk zamanlar ayda bir veya iki defa sonra bu aralık uzuyor 3veya 5 ay dip kısmın gelirse rahatsız olursan misal (ben olmuyorum)sadece dip boya yapar gibi sadece dib kısmına uygulaBende uzun zamandir düşünüyorum boyayı da bıraktım sadecd uçlarında az bı kahvelik kaldı o da ombre efekti verdiği için hoşuma gidiyor. Peki kına ne kdr kalıo sende kaç ayda akio yani
Çok geçmiş olsun canm allah şifa versin inşallah. Seni o kdr iyi anlıyorum ki. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benm de Mart'ta 48-49 cm gibiydi. Şu an saçlarım 53 cm olmuş ama hicbisey yapmıyorum. Bnm de babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu. Bakımla falan uğraşmıyorum. İnşallah tez zamanda iyilesirlerSaçlarım 52cm e gelmiş en son 24 mart 'ta 49 cm di 2 buçuk ayda 3 cm kına zamanımda geldi 37 gün önce yapmıştım kınayı ama hala kına yapamam babam kaza geçirdiği için ona bakıyorum saç la falan ilgilenmiyorum dün öyle denk geldi bir mezure ölçeyim dedim tek temennim babam in bir an önce iyi olması
sizede geçmiş olsun cnm inş cabuk iyi olur gerçekten zor bir durumÇok geçmiş olsun canm allah şifa versin inşallah. Seni o kdr iyi anlıyorum ki. Benzer şeyler yaşıyoruz. Benm de Mart'ta 48-49 cm gibiydi. Şu an saçlarım 53 cm olmuş ama hicbisey yapmıyorum. Bnm de babam kalp krizi geçirdi ameliyat oldu. Bakımla falan uğraşmıyorum. İnşallah tez zamanda iyilesirler
tamam canm gün içinde eklerimCanm saçlarının foto sunu ekler misin ne zmaandir foto koymuosun. Uzamasını gorelim