Saç Rengi ve Saç Boyama boyadan sonrakı yanık goruntusu nasıl yok edılebılır

hulya332

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Aydın
kızlar ben saçlarımı 1.5 ayda 2 kere mecburen orıelle açtırdım tabı halıyle yanık goruntusu oluyo ve uçları bıraz mısır püşkülü gıbı ne yaparda bu goruntuden kurtulabılırım herkese şimdıden tesekurler

kestirmekten başka çare yok diye biliyorum

mafoldumben aynen cnm kestirmekten başka hiç bir çaremiz yok sanırım .. benimde saçım sarı iken sürekli oluyordu. ve kestirimekten başka çare yok gibi duruyorsenağlama

slm arkadaşlar.uzun uğraşlardan sonra ben de bu siteye üye oldum.sevgili hülya332 aynı sorunu ben de yaşadım orielle açıldı ve mahvoldu saçım ama 3 günde kendine getirdim.şöyleki 3 gün yağ karışımımın içine bepantene ve evigen ampul kırıp 2-3 saat bekletti ve geceleri yatarken loreal in re-nutrıtıon gece serumunu kullanıyorum ve çok olumlu sonuç aldım ve devam ediyorum.ama bundan sonra haftada iki kez yapıcam yağlama işlemini.eminim uygularsan sen de olumlu sonuç alırsın.

ama tabi önce biraz kestirerk kendine getirmen en doğrusu

çok sagol pelu ama ben dedıgın bepantene ve evıgen ampullerını nerden alacagım ve ne kadar bunlar yag karısımının içine neler kattın canm yaa yıkarkende nasıl yıkıyosun

Back