Saç Rengi ve Saç Boyama Boya üzerine açıcı kullanılırsa?

turuncukapak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
4
0
6
İzmir
Saçımı yeni boyadım ama rengini açmak istiyorum. Boyalı saça açıcı sürülürse boyanın rengi mi açılır yoksa yine turuncu bir renk mi elde edilir?

Bir de kaç gün beklemem gerek? Bugün boyadım. Aktığında mı açmalıyım?

Saçın hangi renkteyse onu 1-2 ton açar. Bugün boyadım aktında mı açmalıyım kısmını anlamadım? Ben normal açıcı kullandığımda aynı boya gibi kullanıyorum ki öyle de kullanılıyo diye biliyorum :S 40 dk falan bekletip yıkıyosun..

Yeni boyadım, şimdi saçımdaki boya aktığında mı açmalıyım yoksa şimdi açsam da olur mu? Çok yıpranır mı dersiniz? Ne kadar bekleyeyim?

Bekle yada bekleme zaten biraz yipranacak. Ben ayni gun hem actim hem boyadim. Istersen 1 ton acarsin cok beklersen 4 ton acarsin. O sekilde canim.

ben saçımı açıcıyla açtım fakat çok yıpranmasın diye lorealin açıcısını aldım oda açmadı saçımı diplerinde kızıllık oldu üstüne karamel tonları boyadım ve dahada turuncu gibi oldu saç tonun ne renkse şuan ona göre açıp boyaman lazım ben biraz dinlenmesini bekliyorum tekrar boyıcam

Bekle yada bekleme zaten biraz yipranacak. Ben ayni gun hem actim hem boyadim. Istersen 1 ton acarsin cok beklersen 4 ton acarsin. O sekilde canim.

Beklesem daha az yıpranması gibi bir şey mümkün mü peki? Her türlü yıpranacaksa beklemeyeyim o zaman?

Ben palettenin açıcısını kullandım, acemilik işte diplerden başlayınca dipler turuncu alt taraflar daha koyu oldu. Alt tarafları tekrar açmayı düşünüyorum. Ne kadar bekleyeceksin sen?

Ben palettenin açıcısını kullandım, acemilik işte diplerden başlayınca dipler turuncu alt taraflar daha koyu oldu. Alt tarafları tekrar açmayı düşünüyorum. Ne kadar bekleyeceksin sen?

ben uçlardan boyamaya başlamama rağmen turunculuk oldu bayramdan sonra boyıcam tekrar çünkü üst üste boyayınca saç baya yıpranıyor keçe gibi oluyor

ben saçlarımı aynı gun boyadım açtım ve begenmeyip tekrar açtım :d saçına guveniosan olmucak şey değil yıpranma illaki oluo ama eger saçında onceden bir açıcı yoksa hiçbişeyyyyyyyy olmazzzz bakma sen insanlara boyamaya korkuolar ben saçlarımı senelerdir evde kendim platine yakın açıp boyuyorm.

yeni konu açtm http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/640903-yogun-istek-uzerine-sari-saclar.html butun saç renklerim var bakarsınız

ben uçlardan boyamaya başlamama rağmen turunculuk oldu bayramdan sonra boyıcam tekrar çünkü üst üste boyayınca saç baya yıpranıyor keçe gibi oluyor

O keçe gibi olma olayı bende de var ama sadece ıslakken oluyor, kuruyunca yumuşacık. Ben de bayramdan sonra tekrar açacağım umarım.

Gördüm fotoğraflarını şimdi. Çok da güzel olmuş. Cesaret verdin doğrusu. En kısa zamanda tekrar açacağım rengi.

bunu bende merak ediyordum saçlarımı yeni boyadım kumral ve sarı karıştırarak bal köpüğü gibi birşey oldu.ama sarı ışıltı olsun diye dün hair plusla ensemde birkaç deneme yaptım.aralardan ince ince alıp sürdüm 20 dk beklettim ama pek bir değişme olmadı.çiğ bir sarı olur diye çok bekletmeye korktum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…