Saç Rengi ve Saç Boyama boya silici kullanmak

özge boya silici yıpratmıyor . ama kararsızsan al bır kısmına dene saçının .emin olursun hemde yanılmamış olursun sonuctan.burada ne desem yalan olur kendin gormedikçe. ayrıca koleston perfectte 11.1 rengi yok. olsada tavsıye etmem . yogun kullu kullanman daha ıyıdır her zaman .

yanılmıyosam renk koyu kmral.

küllü mango tşk ederım 12,11 rengınden bana bı örnek gösterebılırmıssın rıca etsem? şuna benzer yada şöyle bişey çıkar dıye
11.1 değil 11.11 galıba yanlış hatırlamıyosam ...

benım ıstediğim renk "küllü açık kumral" tonlarında bı renk sapsarı bir şey ıstemıyorum...
koleston kapağındakı kızınkı guzel mesela

http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/42660/o/r_zb8jtv59vmymvc9m8tl3.jpg

Son düzenleme:
ben şarlarımı papatya ile açtım ama çok açık bi renk oldu ve bana yakışmadı kendi saç rengimi istiyorum açık kumral saçım boyadım 2 kere ama papatyanın üstüne boya tutmuyo sanırsam aktı silici kullansam işe yararmı bi biliginiz var mı kızlar ?

küllümango sna bi sorum olacak bu boya silici kınalı saçtada etkili olurmu kardeşimin saçlarının uçlarında kına war saçları baya uzun kesmek istemior ama sarı saç istio bize yardım edermisn bu arada saçının kına olmayan yerlerinde kestane rengi boya war ltfen yardm et başımın etini yedi bn sarı yaptım die oda tutturdu hergün resmen ağlıo acillllll yardımmm:95::84:

Son düzenleme:
ben loreal zap die bir boya silici kullandim saclarimin uclari platin ustu de kizil oldu.. daha once koyu cikolata kahve vardi hic yakismiyor bana koyu renk bal rengi istedim kahveden once platin roflem vardi resmen o renkler geri geldi ama kafam alaca bulaca oldu dogal olarak... saclariniz uzun sa iki paket kullanin daha oncede kullanmistim bir zarari yok oreal diyil sonucta..

benim saçımı en en son 2ay önce gece mavisine boyadım diplerim çıktı ama sarıya dönmek istiyorum bu silici işe yara mı küllümango?? cvp bekliyorummmm

küllümangocum tebrik ederim çok güzel açmışsın ,
saçlarınıda çok çok beğendim , kumralın rengi harika görünüyor, sakın bozma bu rengi
kanayan bir yaraya parmak bastın
başarılarının devamını diliyorum

Benım saçımda siyah boya var yıprandı bayagı diplernden kopanlar bile var 3 aydır falan boyamıyorum saçımı biraz kestirip boya sillci kullansam acaba olur mu??

Saçlarım epey bir uzun, sırtımın ortasını geçiyor, bu Biocarin'den 1 kutu yeter mi dersiniz acaba, yoksa 2 kutu almak daha mı mantıklı olur?
:79:

benim sçaımdan sırtımın oralarda uzun , ben 1 kutu kullandım canım , ama istersen 1 kutu daha alabilirsin , çünkü yeteri kadar boyanın akmadığını görürsen tekrar uygulama yapabiliyorsun , onun dışında farklı bi renge boyadın içine sinmedi tekrar akıtmak istersen gene kullanırsn. ziyan olmaz yani :) saçı açmaktan iyidir..

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim :)

Selam kızlar,

Bilen/kullananlara bir sorum daha olacak... Benim kendi saç rengim 7.1 tonlarında, ancak çok beyaz olduğundan senelerdir boyarım. Uzun zamandır da 4 ile 3 tonları arasında gidip geliyorum, ancak diplerim çok hızlı uzadığı ve açık renk olduğu için sıkılmaya başladım gene neredeyse 18-20 günde bir boyamaktan... Bu boya siliciyi kullansam saçım kendi tonu olan 7.1 tonlarına mı döner? Çok öyle aman aman bir sarı da istemiyorum, rengini açtıktan sonra 9.11 ve 10.1 gibi boyalarla boyasam (istenilen tonun 2 ton açığını kullanın demiş küllümango sağolsun) , 3 tonlarındaki boyalı saçtan 7-8 tonlarına bir anda açılır mı? Ne dersiniz?

Bu arada son bir kaç aydır gene sizlerin tavsiyesiyle kullandığım boya Loreal Majirel'in 4'ü ve 3'ü, biraz daha zor çıktıklarını duymuştum saçtan... Olur mu ki şimdi yapsam?

küllümango merhaba, kısaca şöyle anlatayım saçlarımı açıcıyla platine yakın bir tonda açmıştık üstüne patlıcan moru yaptım bir kez ve pişman oldum
boya silici yapıp 12.11 e boyasam tam o rengi elde edebilir miyim? morluk gider mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…