• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama boya silici kullanmak

ssskkk ilk sayfada detaylıca yazdım ve foto koydum anlaşılması için . ve link koydum bır tane . o linke tıklayıp bakarsan kullandıgım boya sılıcıyı gorursun . onu saçına uyguluyorsun. ardındanda eğer açık küllü kumral istiyorsanda benim kullandıgım boyaları alabilrsin. numaralarınıda yazmıştım . dogal saçında küllü kumral olduguna gore benden daha ıyı sonuc alırsın eğer elin bıraz yatkınsa.

küllümango'cum banada brz fikir wersen..saçlarım şuan palette altın kahve ( boyadıktn sora ne kdr koleston acık kullu kumrl boyadmsada fark yok denecek açtı ) snn dediğin boya siliciden alp kullansam bi işe yararmı ....? nası bi yön izlesemmm brz yardmcı olsan cnm?

yukarda benım yaptıgım seyleri yapabılırsın . ama yuzde yuz kesin sonuc verır dıyemem. o yuzden boya silici alıp bır kısmında deneyebılırsın. eğer benim boya sılıcı sonrası fotomdaki gibi daha açık ama daha turuncumsu bır renk elde edersen diğer uygulamaları gerçekleştirirsin .benim kuafor hatası yuzunden saçım 2 3 ton koyulaşmıştı . bu yuzden kullandım ve memnun kaldım.

ssskkk ilk sayfada detaylıca yazdım ve foto koydum anlaşılması için . ve link koydum bır tane . o linke tıklayıp bakarsan kullandıgım boya sılıcıyı gorursun . onu saçına uyguluyorsun. ardındanda eğer açık küllü kumral istiyorsanda benim kullandıgım boyaları alabilrsin. numaralarınıda yazmıştım . dogal saçında küllü kumral olduguna gore benden daha ıyı sonuc alırsın eğer elin bıraz yatkınsa.

küllümango yani önce boya silici alıp sacımdakı boyayı kusturacagım sonra o tüp boyalardan alıp oksidanla karıştırıp sacımı boyayacagım yanı bukadar dimi oksıdanla boyayı ne kadar kullanıcagımıda alırken sorarım onlar yonlendırır benı heralde dogru anlamısım degılmı onun dısında bısey yok...zaten sacımın usk kısımlarında kullu kumral cıktı baya alt koyu dıplerı acık duruyo....

birde bişey merak edıyorum boya sılıcıyı kullanmadan da tup boya ve oksıdan kullansam sadece acılırmı saçım acaba bı kac ton

küllümango canım bana yine bir el atsan:1: özelden bana çok yardımcı oldun saolasın gerçekten:16:
ama yine bir sorum var saçımın son halini ekliyorum ve ulaşmak istediğim rengi, en son loreal majirel 9.11 ve 9.07 yi önermiştin aynı boyalardan bahsettiğini görünce sorayım dedim, o zaman bayramdan önce olunca yapmaya cesaret edememiştim. saçım da oldukça aktı, şimdi ne önerirsin bu renklere ulaşmam için?

en üstteki iki kızın saç rengi asıl istediğim renk, böyle açık karamel hatta sarıya yakın bir karamel istiyorum ama yavaş yavaş olucak sanırım,ondan sonraki fotoğraf ilk hedefim:1:

son 2 fotoğraf benim gün ışığındaki flaşsız ve gece flaşlı çekim yaptığım turuncumsu saçlarım:37: istediğim renklere çok benzer görünüyor ama fotoğraflarda böyle çıktı aslında saçımda oldukça kızıllık ve turunculuk var :5:

yardım edersen çok sevinirim:38:

Eklentiler

• $n839364497_846739_7734.jpg
    $n839364497_846739_7734.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $156053_470492602607_530347607_5538895_4209007_n.jpg
    $156053_470492602607_530347607_5538895_4209007_n.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $DSC09158.jpg
    $DSC09158.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC09180.jpg
    $DSC09180.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
siyahincim dedigim uygulamaları yaparsan ve koleston perfect 12.11 ile loreal majırel 9.07 kullanırsan iyi olur . eğer istedigin saç rengi daha açık olsun istiyorsanda yuzde 6 lık oksıdan yerıne yuzde 9 luk kullansan ıyı olur . ancak saçı yıpratır yuzde 9 luk oksıdan yuzde 6 lıga gore . karar verirsen kullanmaya koydugun boyaların 1.5 katı kadar oksıdan koymalısın .ama once bır kısmında uygulama yap begenırsen heryerıne yaparsın .
ssskkk boya sılıcı kullanmadan boya ve oksıdan uygulaması yaptıgında saçında ıstedıgın sonucu alamayabılırsın . saçta daha onceden boya pigmentleri oldugu için yeni boyayacagın boya yer bulamaz saçta .önce saçtaki mevcut boyayı gidereceksin sonra yenı boya ekleyeceksin .

kullumango pekı bırde sımdı benım alttan kendı saclarımda bayagı cıktı bu sılıcıyı komple sursem kendı dogal sacım olan kısımlara zarar verırmı acaba??

ssskkk boya silici dogal saç rengine bir etki yapmıyor . dogal saç rengin yıne aynen kalacaktır. ama boyalı kısmına once çok az karıştırıp uygulama yap derim. eğer renkte değişiklik oluyorsa tumune uygulama yaparsın içindeki uygulama tarıfıne gore.
sıyahıncım koleston perfect profesyonel boyadır. sen market boyalarıyla mı karıştırdın acaba ? çünkü çok rahat bulunan bır boya .
Wella Koleston Perfect (Yeni) Saç Boyası bu linkte de ekstra füme sarı dıye geçiyor.istanbuldaysan eminonu zazahanda kolaylıkla bulabılırsın.
başka boya öneremiyorum çünkü 12.11 hem açma gücü iyi hemde yogun bır küllü .igorada 12.22 var yogun kullu. ama ben memnun kalmadım.

çok teşekkür ederim netten sipariş vericem:16: peki %9 luk değil de %6lık oksidan kullanırsam hiç rengi açılmaz mı?biraz açılsa ve turunculuk kızıllık kalmasa yeter,fazla yıpranmasından korkuyorum:17:

saçınn asıl tepki verir bilmem ki :) boya siliciyi bır kısmında dene . daha sonrada yuzde 6 lık oksıdanla karışım hazırla o kısma ve uygula. eğer renk seni memnun ederse tum saçını yuzde 6 lık oksıdanla boyarsın . eğer memnun kalmazsan o zaman yuzde 9 luk uygulama yaparsın.
boya siliciden sonra uygulanan ilk boya tam oturmaz. birkaç ay arayla boyadıktan sonra en ıyı sonucu alırsın.o yuzden deneme yaptıgın kısma bakıpta canın sıkılmasın istedigin gibi olmazsa.onemli olan boya sılıcının saçına nasıl etki edecegi

küllü mango senı burda görmek çok guzel keşke ankarada olsaydın hergun sıze gelır saçımı yaptırıdım valla :))
12,11 i bende denemeyı düşünuyorum ama yıpranmadan korkuyorum saçta kaç dk bekletmek doğru olur onu ??

küllü mango birde şey sorcam boya silici saçı nasıl yıpratıyor yanı boyalar kadar mı? benım saçımın altında röfle varda ben aslında geçen sene saçımda yıne röfle varken boya sılıcı kullanmıştı kuaför ustunede bal köpüğü boyadı ınanılmaz guzel oldu bikaç ay kullandım snra kuaför bıle kendı aynı rengı elde edemedı... boya silici çok işe yarıyor ama saç uzayınca diplerden çıkan sıyah saça boya işlemıyo nerdeyse.... açıcı ya da silici şart hale gelıyor

saçın rofle ustune bal köpugu yapıldıgı için dipten çıkanları tutturamamışşınızdır. boya siliciyle alakalı değil .benim kullandıgım boya silici zaten dipteki saçlara etkisi olmuyor . dipteki dogal saç oylece kalıyor .
12.11 özel sarı serisi oldugu için 50 dk kadar bekletilmesi gerek. profesyonel boya oldugu için market boyalarından daha az yıpratıyor.
boya silici uygulamasından sonra saç 2 yıl boyamamışşında saçın boyası ıyıce akmış gibi oluyor . ama ardından boya uygulanınca saç yıne eski halıne dönuyor . ben yıprandıgını gormedim kesinlikle .

ilk mesajdaki saç rengi süper olmuş,yalnız benim saçım bayagı koyu kumral,içinde turuncu sarı kahve ne ararsan vardı.şimdi dibinin rengine boyattım hepsini.çünkü kuaföre elimde resimle gittiğim halde açık kumral rengini bitürlü elde edemedi.
boyatalı 1hafta oldu,oyüzden uygulamayı hemen yapamam,zaten öyle bi saçım varki 2haftada bu renk bildiğin kızıla dönüyor.
yeniyılda koleston 11.1 yüzde 9 oksidanla kesin boyamayı düşünüyorum.umarım boyadıgımda kızıl veya turuncu olmaz,onun dışında sarının ve kumralı her tonuna razıyım
ve bu evdeki ilk denemem olacak,halbuki herzmn kuaföre gitmekten yana olan bi insandım:)

12,11 çok mu açık olur acaba bende mi 11.1 boyasam ??? hem daha az yıpranmış olur sanırım 11.1 daha çabuk turunculaşır çunku 12.11 daha yoğun küllü

Back