Saç Rengi ve Saç Boyama boya silici kullanmak

kxuxllxuxmango

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.490
3
116
İstanbul
daha önce birkaç kez kendim ve çevrem için boya silicisi kullandım. benim kullandıgım ve tavsiye ettigim marka bu.
Biocarin Color Corrector-

doğal saç 3 4 tonlarında olan bir saçı loreal majırel 7.11 ve biraz gri ve biraz mavi koyarak bu renge çeviriyordum . renk 5. 1 tonlarıydı .

boya silici kullandıktan sonra .renk daha açık ama foto karanlıkta çekildi.

bu rengin üstüne loreal majırel 9.11 ve 9.07 yüzde 6 lık oksıdanıyla uygulandıktan sonra .

bırkaç yıkamadan sonra. dipten dogal saç çıktıgı ve açık renk uygulandıgı için ton farklılıkları oluyor .

iyice akınca

Son düzenleyen: Moderatör:
kısacası çok açık renkler istemedikçe saçınıza oreal kullanmayın ve kuaforlere kullandırmayın. onlar daha fazla para aldıgı için işlerine geliyor .

ya kullu mango acıl bu verdıgın sılıcılerde bırcok renk war hangısını almalı koyu kahve saca ve uygulama anlatrmısın

olala . ilk önce dedigim gibi istedigin renkten 2 ton açık boyayacaksın birkaç kez benim yaptıgım gibi. uç ve boylardaki renk oturunca sende dipteki rengine göre sadece diplerini 1 ton koyulaştırabılırsın. eğer saçların zaten 3 4 tonlarındayda herzaman istedigin renkten bir iki ton açık ve daha yogun renkler kullanmalısın.

yani küllümangocum dipleri kumralla boyasam da tutar mı koyu kestaneler?? biraz geç anlyıyorum kusura bakma :78:

aslında bende seni anlamıyor olabılırım.:) çünkü ben burda boya siliciden bahsettım. sanırım aklında bır renk var onu soruyorsun . eğer şimdiki saç rengini dogal saç rengini ve hangı boyalarla ne zamandır boyandıgını yazıp foto koyarsan ve istedigin rengide soylersen daha ıyı yardım edebilirim/edebiliriz .

yani diplerimin uçlarla aynı renk olması için senin verdiğin örnek için konuşuyorum bu arada
doğal tonu koyu kestane olan saç diplerini hangi boya/larla boyamak lazım.. uçların senin verdiğin örnek gibi boyandığını farzediyorum..

yani başka bi renkten bahsetmiyorum küllü mango

senin gibi yaptık saçımızı

bi kaç ay geçti dibimiz geldi neyle boyucaz napcaz ki renk aynı olsun??

bir kaç ay sonra uç ve boylardaki renk ne renkse sende kendi dogal saç rengini baz alarak ona gore sadece dip boyaması yapacaksın . mesela saçın kırmızıysa 2 ay sonra dipleri yine kırmızıya boyayacaksın . boya sılıcısındeki amaç saç rengini açmak değil zaten . umarım bu kez anlamışızdır bırbırımızı:)
ben renk oturduktan sonra bir sonraki dip boyamalarını 8.11 ve 8.07 ile yaptım . dip boyası bıttıkten sonra yarım saat bekliyorsun sonra saçı nemlendirip uçlara yedırıyorsun dipteki boyayı . ama benım dogal saçım çok kızıllık içermeyen bır renk. senin kestaneyse içine mix tonlarda koyman gerekir istedigin sonuca gore .

Son düzenleme:
slm yA BEN BUGUNE KADAR HEP KUAFORE BOYATTIM acık renkler kullanıyodum sonra bı gun hazır boya aldım koyu kahve ona boyadım bı kac aydır o sekılde kullanıyorum ama sıkıldım ve artık kuafore gıtmek ıstemıyorum kendım boyamak ıstıyorum, bu yazdıgınız seylerı okudum ama daha once hıc boyamadıgım ıcın hıc bısey anlamadım, ne alıyosunuz neyı neye karıstırıyosunuz falan benım sımdı sacım koyu kahve kendı dogal sac rengım de kullu kumraldı ve ben sımdı boyle acık kullu kumral gıbı bı renge donmek ıstıyorum bana sımdı en bastan ne alıcamı gereklı malzemelerı ve nasıl yapacagımı anlatacak bırı olursa mınnettar kalırım......kuaforden nefret edıyorum cok sıkılıyorum ve hep cok cabuk akıyo boyadıkları boyalar oyuzden kendım yapmak ısıtoyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…