Boya rengi konusunda yardımınıza ihtiyacım var...

aysima25

seni verene şükür...
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
298
72
298
arkadaşlar kısmetse yakında evleniyorum. evimiz inşaat halinde ve boya rengi belirlemem gerekiyor.

yatak odam beyaz, amerikan mutfağım krem kahve... bunlara kum beji yaptırayım dedim.

ama salon için fikrim yok...beyaz lake (ayakları gümüş) mobilyam var. ve metalik mor (griye dönük mor) koltuklarım var. perdem de gümüş-koyu gri... şimdi ben ne renk boyayayım ki salonumu :(:/ yardımcı olur musun?

açıkçası gözümde bir renkten ziyade anlattığın kadarıyla italyan duvar kağıdı daha yakışır gibi geldi...her tarafı olmasa bile dekorasyona göre tabi bir-iki duvarını gri tonlarında kağıtla kaplaman daha zengin bir görünüm verecektir...

açıkçası gözümde bir renkten ziyade anlattığın kadarıyla italyan duvar kağıdı daha yakışır gibi geldi...her tarafı olmasa bile dekorasyona göre tabi bir-iki duvarını gri tonlarında kağıtla kaplaman daha zengin bir görünüm verecektir...

ezzra01 cevabın için teşekkürler. galiba casatti rose yapmak üzreyim. iyi mi yapıyorum nasıl duracak bilmiyorum..... son saatlerim :18:

canım sana biraz fikir vereyim.
benimde yatak odam beyaz ve ben duvarları mürdüm koyu gül kurusu arasında bir renk boyattım çok yakıştı.
salonumda gri siyah beyaz ağırlıklı duvarlarımda açık gri bir duvarım siyahlı koyu grili duvar kağtlı.
görenler seçtiğim renklere hayran kalıyor.
özellikle yatak odan için çarpıcı bir renk öneriirim.
hatta örn vereyim benim rengim kk nın sayfadasındaki koyu olan renk gibi.

canım sana biraz fikir vereyim.
benimde yatak odam beyaz ve ben duvarları mürdüm koyu gül kurusu arasında bir renk boyattım çok yakıştı.
salonumda gri siyah beyaz ağırlıklı duvarlarımda açık gri bir duvarım siyahlı koyu grili duvar kağtlı.
görenler seçtiğim renklere hayran kalıyor.
özellikle yatak odan için çarpıcı bir renk öneriirim.
hatta örn vereyim benim rengim kk nın sayfadasındaki koyu olan renk gibi.

çok teşekkür ederim cevabın için. incekumla rose (açık gül kurusu) renklerini söyleyiverdim. umarım iyi bir sonuç çıkar. fikir veren arkadaşlara tekrar teşekkürler :28:

casattinin kum bejini yaptırdım. koyu kahve oldu. bilginiz olsun yaptırmayın. tekrar değiştirmem gerekti..

Back
X