yzgtlm Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2012 4 0 16 Almanya 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #1 slm kizlar 5 aylik oglum war ek gidalarla birlikte emziriyorum saclarimi boyamak istiyorum acaba bir zarari olurmu boyadaki kimyasal madd sute gecermi korkuyorumda ltfn acil cvplarinizi bekliyorum...
slm kizlar 5 aylik oglum war ek gidalarla birlikte emziriyorum saclarimi boyamak istiyorum acaba bir zarari olurmu boyadaki kimyasal madd sute gecermi korkuyorumda ltfn acil cvplarinizi bekliyorum...
ugurbocuuu ❤ Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 8.331 18.324 448 Kayseri 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #2 canım bnde bebegım 2 aylıkken sacımı boyadım ıstedıgım gıbı olmadı bı daha boyadım olmadı bı daha yanı 3 gun ıçınde 3 kez.. 8 aylıkkende röfle yaptırdım ve bunların süte gecıp gecmedıgını de bılmıyodum aklıma bıle gelmedı hıç kafadakı boyanın süte karışması oglum 14 aylık bişisı yok ALLAHkorusun ıns ilerde de bişi olmaz.........
canım bnde bebegım 2 aylıkken sacımı boyadım ıstedıgım gıbı olmadı bı daha boyadım olmadı bı daha yanı 3 gun ıçınde 3 kez.. 8 aylıkkende röfle yaptırdım ve bunların süte gecıp gecmedıgını de bılmıyodum aklıma bıle gelmedı hıç kafadakı boyanın süte karışması oglum 14 aylık bişisı yok ALLAHkorusun ıns ilerde de bişi olmaz.........
S Sweettym Bir Ben Vardır Bende Benden İçeru Kayıtlı Üye 6 Mart 2010 398 39 318 28 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #3 Belki bitkisel boyalar zarar vermeyebilir, tabi yine de araştırmak lazım. Ben Hint kınası düşünüyorum.
Belki bitkisel boyalar zarar vermeyebilir, tabi yine de araştırmak lazım. Ben Hint kınası düşünüyorum.
seyma88 Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2007 1.258 2 681 İstanbul 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #4 Boyayabilirsiniz. Hamileliğimde izin vermeyen dr.um doğum sonrasında sorduğumda artık boyayabilirsin demişti
Boyayabilirsiniz. Hamileliğimde izin vermeyen dr.um doğum sonrasında sorduğumda artık boyayabilirsin demişti
gunayder Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 1.502 15 118 İstanbul 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #5 kimyasal madde kesinlikle süte gecer
gunayder Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2009 1.502 15 118 İstanbul 7 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yzgtlm #6 şampuanımızdaki,duş jelimizdeki, koltukaltı rollonumuzdaki ve diğer kullandıklarımızdaki tüm kimyasal maddeler anne sütüne karışır arkadaşlar. cünkü süt annenin kanından yapılıyor
şampuanımızdaki,duş jelimizdeki, koltukaltı rollonumuzdaki ve diğer kullandıklarımızdaki tüm kimyasal maddeler anne sütüne karışır arkadaşlar. cünkü süt annenin kanından yapılıyor