Koyu renkler evi çok karanlık yapıyor
Bir hevesle bende yaptırdım ama inanin çok pişmanım yaza doğru acicam bütün renkleri
Fil disi benim favorim keşke o renk yaptirsaydim
Koridorum koyu renk mesela ama kapkaranlik duruyor
Ferah değil evim renklerden dolayi
Evin gün ışığı almıyorsa tavsiye etmem.İçeriyi karanlık gösterir,ruhun sıkılır.Eşyayla uyumu da sorun olur.
koridor hariç tüm odalar gün ışığı alıyor. camlar büyük.
Dekorasyon bölümüne baktım ama buna benzer bir soruya denk gelmedim.
ev değiştiriyorum ve yeni evimin boyası 2 farklı boyadan yapılmış.
işte salonun bir duvarı koyu renk (gri), diğer duvarlar açık renk(beyaz).
keza yatak odasının vs de öyle, farklı renklerde.
ben de boya badana yapacağım eve girerken. şimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum. açıkçası hep tek renk ve açık renkte evde oturdum, çevremde de genelde böyle evler var.
çift renk pek istemiyorum, ama bakıyorum yine de.
tek renk yapsam ve koyu renk seçsem, hiç denemediğim için bilemiyorum. hani sevdiğim beğendiğim renkler var, çok da iyi olur diyorum. ama koyu renk olunca bir müddet sonra sıkılır mıyım, boğucu olur mu, ondan emin olamadım.
öneriler varsa acilen alabilir miyim, bugün karar vermem gerekiyor
Öncelikle dekorasyon gibi hem basit hem de karmaşık bir konuda içinde bir şey kalması. Uygulaması ve değiştirmesi sorun yaratmayacak şeyler için içinden geleni yap. Neden aklında kalsın ki? Hangi yaşta yapacaksın? Denemekten bir şey kaybetmezsin.Dekorasyon bölümüne baktım ama buna benzer bir soruya denk gelmedim.
ben de boya badana yapacağım eve girerken. şimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum. açıkçası hep tek renk ve açık renkte evde oturdum, çevremde de genelde böyle evler var.
tek renk yapsam ve koyu renk seçsem, hiç denemediğim için bilemiyorum. hani sevdiğim beğendiğim renkler var, çok da iyi olur diyorum. ama koyu renk olunca bir müddet sonra sıkılır mıyım, boğucu olur mu, ondan emin olamadım.
koyu renk hi denemedim bilmiyorum ama ben koyu renk kullanmazdım. açık renkler ortamı ferah gösterir. duvarlarım koyu renkte olsa, bunalırdım ben. koyu renk mobilya ya da halı olsa neyse ama duvar odanın direk bütününü etkiliyor.
iyi bir boyacı kapatır onu ama birkaç kat daha atması gerekir. odalarınızın büyüklüğüyle alakalı bir de. odalar genişse bir nebze. ama küük odalarda koyu renk tavsiye etmemkoyu renk duvarları açık renge döndürmek zor olur mu birde? kaç kez boyamak gerekir?
açık renk olsun canım bence çünkü benim evim açık renk tanıdıklarım var koyu renk kullanan çok derlanıyorum valla artık alıştımbelki ondandır ama açık renk iyidir ya ferah göstrir eviDekorasyon bölümüne baktım ama buna benzer bir soruya denk gelmedim.
Öncelikle dekorasyon gibi hem basit hem de karmaşık bir konuda içinde bir şey kalması. Uygulaması ve değiştirmesi sorun yaratmayacak şeyler için içinden geleni yap. Neden aklında kalsın ki? Hangi yaşta yapacaksın? Denemekten bir şey kaybetmezsin.
Koyu renk ortamı karanlık gösterir sadece ama çok koyu değil fil dişinin bir kaç ton koyusuna ya da kekik yağının koyusuna bakabilirsin. Renk spektrumunu eklersen ve beğendiğin rengi söylersen daha iyi yardımcı oluruz.
hmm renklere baktım ikiside çok hoş olur bence oya çiçeğine bayıldımeşim mavi istiyor. mavinin her tonuna baktık birlikte. ama mobilyalarımızla pek uyduramadık.
mobilyalara uyan renkler olarak şunlar şunlar olabilir dedik;
dyo'nun sitesinden;
1. renk oya çiçeği
2. renk alaçatı
Eki Görüntüle 1763989
hmm renklere baktım ikiside çok hoş olur bence oya çiçeğine bayıldım