Boya badana için çok ilginç bir öneri...

simli boyalar hazır da satılıyo canım..ama fiyat olarak pahalı.. ondan alacağına dediğin gibi karıştırabilirsin.

gercekten guzel fikir ya bendemi denesem acaba
Gördüğüm yerlerde benim çok hoşuma gitti..kaydirigubbakcemile5
wayy güzel bi fikir gerçekten
:lepi:
simli boyalar hazır da satılıyo canım..ama fiyat olarak pahalı.. ondan alacağına dediğin gibi karıştırabilirsin.

Hazırının da olduğunu söylüyorlar ama ben rastlamadım..Bu yöntem kolay ve maliyetsiz..alkisalkisalkis

Arkadaşlar geçenlerde benim kuaförümle konuşuyordum bu dekorasyon işlerine çok meraklıdır kuaförüm çok kez en ucuz fiyatlara maleder tasarımları ve dekorasyonları...Bu dediğiniz yöntem aklına gelip yapmış ama simlerde boyaya karışınca parlaklığı gitmiş .. Nasıl yapcaz ben güvenemedim evim için deneyeyim sizlerde yapan varmı ve ayrıntılı olarak anlatabilirmi nasıl bir şekilde yaptığını..
Bu arada daha sonra kuaförde boyayı sürmüş duvara daha ıslakken simleri üflemiş ozaman gayet şık olmuş ama o belli yerleri yapmış şerit gibi yani tüm bir kolon zor olur gibi geliyor . Boyaya karıştırmak mantıklı ama yaa simlerde boyanıp görünmezse

Gördüğüm yerlerde gayette güzel olmuştu karıştırarak..
Değişik yöntemler uygulanabilir..
Belki boyaların cinsiyle ilgili bişeydir..Saten de pek belli olmuyor diyenler falan vardı..
Benim gördüklerim su bazlı plastik boyalardı..
Birde, içine konan sim miktarı da önemli..

Azlık çokluk derecesine göre belirlilik olur..

kızlar ben 5 aylık ewliyim böyle bir şey olduğunu duymuştum ve araştırdım tekirdağda yaşıyorum buradaki boya satan yerlerine sordum fakat bu şekilde hazır bir boya olmadığını söylediler::sm_confused: bende simi ve taşı çok sewrim bir şekilde salon duvarımı simli yapmaya karar verdim.sakın veee sakın o saça dökülen simlerden yapmayın sonuç iğrenç oluyor çünkü boya simi yutup parlaklığını alıyor onun yerine pıtırlı ve siyah benekler bırakıyor. allahtan ben bu yöntemi denemedim ama deneyen 2-3 kişinin ewini gördüm çok kötü olmuş ve o benekli hali kapatmak için çok kez üst üste boya sürüp kısmen düzeltmişler. ben bu konu üzerinde bayağı bir kafa patlattım ve saça dökülen simlerden değilde ahşap boyama dük. satılan simlerden aldım bu sim tüpleri saçta kullanılan sim şisesi büyüklüğünde benim salonum 30mk. ve düvar rengim kum beji idi oyüzden ben içine 4 adet altın sarısı 3 adette bronz sim alıp karıştırdım boyacıda boyadı:) inanın nasıl birşey çıkacağını çok merak ediyorduk çünkü asıl rengini kuruyunca veriyor boyacı ve ben bekledikk ve sonuççç süper ewime her gelen hayran kalıyor kasinlikle göz yormuyor ve abartı durmuyor gece spot ışıkları yaktığımdada çok hoş oluyor gün içerisindede güneş ışıklarının vurduğu yerler parlıyor . yaniiiii asla saç siminden değil bunu ahşap boyamada kullanılan simlerle uygulayın çünkü adı üzerinde ahşap boyamada kullanıldığı için boyaya karıştığında matlaşmıyor ve kararmıyor. biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatmak istedim . sonuçta badana boya sık sık yapılabilen işler değil mağliyetleride az değil o yüzden yaptığınıza değsin istedim....turkbayragi

kendiniz alip karistirmaniza gerek yokki simli badanalar zaten boyacilarda var hazir satin alip kullanin

Peki şekerim..açıklaman için teşekkürler..boyanı güle güle kullan..

Öyle olduğunu söylüyorlar, ama ben henüz karşılaşmadım..hangi markada olduğunu biliyormusun?

yok markasini yada nerede satildigini builmem ama dayim evini öyle yaptirdi ordan biliyorum sormustum simleri sizmi boyaya karistirdiniz diye yok hayir hazir aldim dedi önce duvari boyamislar sonrada bu simli boyayi simli boya dedigim seffaf renk yani cila gibi bisey onun icinde simler onu duvara sürmüsler gayet güzel parliyor hatta dayima demistim simi kendim alip boyaya karistirsam olmazmi yok olmaz parlamaz dedi

Mmmm..anladım..boyadan sonra,son kat bu cila sürülüyor demek ki..

benim arkadaşım salonuna uyguladı
normal boya yaparlarken boya kovasının içine 1-2 paket sim döktü karıştırdı
boyamaya devam ettiler çok hoş oldu

Simli duvar kağıtları var arkadaşlar tereddütte kalıyorsanız ama simli duvarı çok da istiyorsanız onlardan kullanabilirsiniz en azından nasıl duracağı konusunda sorun yaşamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…