kızlar ben 5 aylık ewliyim böyle bir şey olduğunu duymuştum ve araştırdım tekirdağda yaşıyorum buradaki boya satan yerlerine sordum fakat bu şekilde hazır bir boya olmadığını söylediler::sm_confused: bende simi ve taşı çok sewrim bir şekilde salon duvarımı simli yapmaya karar verdim.sakın veee sakın o saça dökülen simlerden yapmayın sonuç iğrenç oluyor çünkü boya simi yutup parlaklığını alıyor onun yerine pıtırlı ve siyah benekler bırakıyor. allahtan ben bu yöntemi denemedim ama deneyen 2-3 kişinin ewini gördüm çok kötü olmuş ve o benekli hali kapatmak için çok kez üst üste boya sürüp kısmen düzeltmişler. ben bu konu üzerinde bayağı bir kafa patlattım ve saça dökülen simlerden değilde ahşap boyama dük. satılan simlerden aldım bu sim tüpleri saçta kullanılan sim şisesi büyüklüğünde benim salonum 30mk. ve düvar rengim kum beji idi oyüzden ben içine 4 adet altın sarısı 3 adette bronz sim alıp karıştırdım boyacıda boyadı:) inanın nasıl birşey çıkacağını çok merak ediyorduk çünkü asıl rengini kuruyunca veriyor boyacı ve ben bekledikk ve sonuççç süper ewime her gelen hayran kalıyor kasinlikle göz yormuyor ve abartı durmuyor gece spot ışıkları yaktığımdada çok hoş oluyor gün içerisindede güneş ışıklarının vurduğu yerler parlıyor . yaniiiii asla saç siminden değil bunu ahşap boyamada kullanılan simlerle uygulayın çünkü adı üzerinde ahşap boyamada kullanıldığı için boyaya karıştığında matlaşmıyor ve kararmıyor. biraz uzun oldu ama ayrıntılı anlatmak istedim . sonuçta badana boya sık sık yapılabilen işler değil mağliyetleride az değil o yüzden yaptığınıza değsin istedim....turkbayragi