Boya badana için çok ilginç bir öneri...

TatLiGaci

Heidi ve kankileri
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
14.249
93
Bu fikri bir arkadaşım önerdi bende sizlerle paylaşıyorum..hihoyyyt
Bunu arkadaşımın kuzeni yapmış...
Yeni boya badana yapacaklar..
Hani şu kuaförlerin saçlara serptiği pırıltılı simler vardır ya..
ışte onu yapacağımız boyanın içine iyice dağılacak biçimde karıştırıyormuşuz..
Sonra da duvara...
ısteyen bütün duvarlara,isteyen kolon ve kirişlere,isteyende yalnızca tek duvarı boyayabilir..
Ben de,
Önce ufak bir kapta görünmeyecek bir yerde denemek istiyorum..opuyorumnanaktan
Beğenirsem salonuma uygularım..

Bu boya ,akşam ışıkları yakınca güzelmiş..zemuszemus
kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çok güzel bir fikir denemek lazım değişik olur akşam olunca ışıl ışıl ne güzel

bende duymuştum bu fikri ama snaırım özel fırçası var bunun onunla yapılıyor.

Normal bu her yerde satılan simler var onlarmı kızlar?Ucuz bişi yani?

canim gercekten cok guzel bir fikir ama sakin butun salonu ayni yapma dedigin gibi belli yerleri yap butun boyali yerlerin parlamasi ilerliyen zamanlarda cok sikici olur sadenin hic bir zaman modasi gecmez ..

canim gercekten cok guzel bir fikir ama sakin butun salonu ayni yapma dedigin gibi belli yerleri yap butun boyali yerlerin parlamasi ilerliyen zamanlarda cok sikici olur sadenin hic bir zaman modasi gecmez ..

Eşimde çok pardon ama pavyon gibi olur dedi, ama pek sallamadım...kaydirigubbakcemile3
Daha denemedim..Özel fırçası olup olmadığı konusuna gelince onuda bu işlerle ilgilenen bir ustaya danışmak lazım...

ben de boya yapılırken püskürtmeli şişede suyla simler karıştırlıp boyanan yerlere dıkılıyor diye duymuştum sitede.sanki o daha mantıklı bu yöntemde simler kaybolabilir arada.

ben de boya yapılırken püskürtmeli şişede suyla simler karıştırlıp boyanan yerlere dıkılıyor diye duymuştum sitede.sanki o daha mantıklı bu yöntemde simler kaybolabilir arada.

Su buharlaşıp uçunca ne oluyor..Simler yapışıp kalıyor mu acaba?yoksa zamanla dökülürmü?

Su buharlaşıp uçunca ne oluyor..Simler yapışıp kalıyor mu acaba?yoksa zamanla dökülürmü?

cnm bnde ewimin heryerini sim karıştırarak boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum
sen denedin mi?denediysen nasıl oldu bnmle paylaşırmısın lütfen çünkü cumartesi günü badana işi başlıycak elimi çabuk tutmam lazım birde boyanın içine karıştırınca simler kaybolurmu asıl onu merak ediyorum beni acil bilgilendirirsen çok sewinirim..

simleri nerde bulabiliriz bilen varmı

tuhafiye ve kırtasiyelerden bulabilirisn ama ben hala simleri boyanın içine karıştırınca özelliğini yitirirmi yitirmezmi karar veremedim
yani 1 kişi ben yaptım güzel oldu dese içim rahatlıycak ama çok kararsız kaldım
senin etrafında yapan warmıydı:uhm::uhm:

kızlar yanlış hatırlamıyorsam artık bu çeşit boyalar var araştırmak lazım

Ben denemedim..Ama yapılış sistemini boyanın içine karıştırılıp yapıldığı şeklinde izah ettiler..Yapılmışını görmedim..:hulya:
simleri nerde bulabiliriz bilen varmı

Simleri de kozmetik malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsiniz..opuyorumnanaktan

Kızlar nasıl durduğunu merak ediyorsanız görünmeyecek bir yere deneyin.Kanepe,koltuk,kapı arkası gibi..

Son düzenleme:
kızlar ben geçen ay yeni eve taşındım.simli boyayı burdan duymuştum.
salonuma smli boya yaptırmak istedim.bunun için bahause de hazır dyo markanın smli boyları var 1.kg.27 liradan satılıyor

benim salonum 35 m2 2kutu dediler.bir hevesle aldım.sonra benim duvarım plastik boyaymış dyuvara sürdük boyanın özelliği saten boya olmasıymış alttaki boyanın.duvar mahvoldu...

sonra salonu boyasttırdık saten boyaya üzerinede simli boya yaptırdık.. ama hiç heveslendiğim gibi olmadı. bilmem yani karar sizlerinn..ayrıca öyle çokda simli parlayan bir şey olmuyoır.

kimsenin dikkat,ni bile çekmiyor.

bizim arkadaşlar bürolarına yapmışlar ama hiç güzel olmamış simler ters dönmüş gibi duruyordu

Salonda ışık yanınca,herhalde akşam güzel duruyor.. Ayrıca çok dikkat çekmemesi,iyi bişey bence..:hulya:
bizim arkadaşlar bürolarına yapmışlar ama hiç güzel olmamış simler ters dönmüş gibi duruyordu

Demek pek hoşnut kalmadınız..:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…