Boya badana için çok ilginç bir öneri...

ya kızlar biri boyamıştı,resimleini de çekmiş koymuştu,ama hangi topikti hatırlayaamadım,
işte buda benim evim diye gösteriyodu.
bi dolanayım bakalım bulursam yazarım.

ya kızlar biri boyamıştı,resimleini de çekmiş koymuştu,ama hangi topikti hatırlayaamadım,
işte buda benim evim diye gösteriyodu.
bi dolanayım bakalım bulursam yazarım.
Sanki benim gözümede öyle birşey çarptı ama buradamıydı hatırlayamadım selenimo..
Bi zahmet bakıver de, haber ver bize görelimmm

güzel fikir salonda kalon varsa hoş olabilir tşklrrr kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben yeni evime taşındım nisan ayında. allaha şükür kendi evimizi aldık. ben de boyanın içine kırtasiyeden sim alıp karıştırıp boyadım.. ama salona değil diğer odalarıma yaptım. kumtaşı rengine gümüş sim karıştırdım. hiçbir maliyeti yok. boyacıya verdik kendisi karıştırıp boyadı. çok güzel oldu. gören hayran kalıyor. abartı durmuyor. pavyon gibi hiç değil. güneş ışığında ve akşam ışık yanınca harika duruyor. deneyin bence. sadece kolonlara yapacaksanız simi yoğun bir şekilde katın ki diğer duvarlardan farkı görünebilsin. tek tavsiyem renkli sim yani pembe, kırmızı falan kullanmayın. çünkü boyaya karıştığı için rengi değişecektir ve kötü olabilir. tabi bence. ayrıca siliniyor da. sitemizde yaldizlı duvarlar konusuna da yazmıştım.

Memnun kalmana sevindimhihoyyythihoyyyt

Bende gümüş veya altın rengi düşünmüştüm..yerimseniben

Evin hayırlı olsun.Güle güle otur..opuyorumnanaktan

kızlar bende sadece alcılarda kullanacağım beyaz bobyaya karıstıracagım. babam alcı ve dekorasyon yapıyor ondan duydum cok ii olacagına inanıyorum denedğim zaman yine size söylerim amcAMIN evinde kullanmıslardı güzel duruyor bence hos.

tamam foto da isteriz...kaydirigubbakcemile5

bizim bir tanıdık yapmıştı yatak odasına.. siyah ve bordoydu odası bide küçücük biryerdi eline simi döküp ıslakken üflemiş duvara. ama camlar açıkmış boya kurusun diye öbek öbek olmuştu hep.. bilmiyorum bnm görünce hiç hoşuma gitmemişti. ama bide boyayı kendileri yapmıştı kötüydü ondan olabilir.. işi abartmıştı odaya değil diskoya giriyomuş gibiydi.. kaydirigubbakcemile3

Yok şekerim yaaa..benim gördüklerim öyle disko filan havasında değil ,kaydirigubbakcemile3mütevazi şeylerdi..

keske bu konuyu 3 gün önce görseydim...yatakodasini yeni boyadik...neyse birdahaki sefere kesin denerim cok iyi bir fikir.......

canım öle cok parlamıo zaten ama bence boyaya karıstırma boya kurumadan bi kapıda dök sac kurutma makinesiyle istedigin yerlere serp benim odam öyle kırmızı üzerine gri sim

Arkadaşım son kat boyarken boyanın içine karıştırmış rulo ile boyamış.kaybolma falan da olmamış..
Bildiğimiz plastik su bazlı boya..

biizm evi boyacı boyamıstı cnm ben uğrasacağınıza boyanın içine dökün dedim öyle olunca sim boyanın rengini alıomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…