Sanki benim gözümede öyle birşey çarptı ama buradamıydı hatırlayamadım selenimo..ya kızlar biri boyamıştı,resimleini de çekmiş koymuştu,ama hangi topikti hatırlayaamadım,
işte buda benim evim diye gösteriyodu.
bi dolanayım bakalım bulursam yazarım.
Bu fikri bir arkadaşım önerdi bende sizlerle paylaşıyorum..hihoyyyt
Bunu arkadaşımın kuzeni yapmış...
Yeni boya badana yapacaklar..
Hani şu kuaförlerin saçlara serptiği pırıltılı simler vardır ya..
İşte onu yapacağımız boyanın içine iyice dağılacak biçimde karıştırıyormuşuz..
Sonra da duvara...
İsteyen bütün duvarlara,isteyen kolon ve kirişlere,isteyende yalnızca tek duvarı boyayabilir..
Ben de,
Önce ufak bir kapta görünmeyecek bir yerde denemek istiyorum..opuyorumnanaktan
Beğenirsem salonuma uygularım..
Bu boya ,akşam ışıkları yakınca güzelmiş..zemuszemus
kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ben yeni evime taşındım nisan ayında. allaha şükür kendi evimizi aldık. ben de boyanın içine kırtasiyeden sim alıp karıştırıp boyadım.. ama salona değil diğer odalarıma yaptım. kumtaşı rengine gümüş sim karıştırdım. hiçbir maliyeti yok. boyacıya verdik kendisi karıştırıp boyadı. çok güzel oldu. gören hayran kalıyor. abartı durmuyor. pavyon gibi hiç değil. güneş ışığında ve akşam ışık yanınca harika duruyor. deneyin bence. sadece kolonlara yapacaksanız simi yoğun bir şekilde katın ki diğer duvarlardan farkı görünebilsin. tek tavsiyem renkli sim yani pembe, kırmızı falan kullanmayın. çünkü boyaya karıştığı için rengi değişecektir ve kötü olabilir. tabi bence. ayrıca siliniyor da. sitemizde yaldizlı duvarlar konusuna da yazmıştım.
tamam foto da isteriz...kaydirigubbakcemile5kızlar bende sadece alcılarda kullanacağım beyaz bobyaya karıstıracagım. babam alcı ve dekorasyon yapıyor ondan duydum cok ii olacagına inanıyorum denedğim zaman yine size söylerim amcAMIN evinde kullanmıslardı güzel duruyor bence hos.
bizim bir tanıdık yapmıştı yatak odasına.. siyah ve bordoydu odası bide küçücük biryerdi eline simi döküp ıslakken üflemiş duvara. ama camlar açıkmış boya kurusun diye öbek öbek olmuştu hep.. bilmiyorum bnm görünce hiç hoşuma gitmemişti. ama bide boyayı kendileri yapmıştı kötüydü ondan olabilir.. işi abartmıştı odaya değil diskoya giriyomuş gibiydi.. kaydirigubbakcemile3