- 19 Nisan 2024
- 5
- -2
- 24
- Konu Sahibi cevizagacii
Toplanın boyum ölçülürken 2 cm uzun ölçülmesi lazım yardım fikir verin lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Topukları hafif yukarı kaldirToplanın boyum ölçülürken 2 cm uzun ölçülmesi lazım yardım fikir verin lütfen
Olmuyo öyle kiTopukları hafif yukarı kaldir
Tam da bunu yazmaya gelmiştim. Aklıma ilk bu geldi.Polislik için mi basvuracaksiniz? Boyunuz neyse odur bunun taktigi yok boy uzatma ameliyatı var gidin onu olun istiyorsanız.
Bunun bir taktiği yok; ölçüm yapan insanlar da ilk defa boyunu olduğundan uzun göstermeye çalışan birisiyle karşılaşmayacaklar emin olun. Dolayısıyla ölçüm yapacak görevlileri değil, sadece kendinizi kandırırsınız.Toplanın boyum ölçülürken 2 cm uzun ölçülmesi lazım yardım fikir verin lütfen
Ne için 2 cm ihtiyacin varOlmuyo öyle ki
2 cm uzaması için kış uykusu bile yetmez benceTam da bunu yazmaya gelmiştim. Aklıma ilk bu geldi.
Pilates yapın. Yok bana hemen lazım diyorsanız uyandıktan sonra ölçtürün. Belki yarım cm fark eder.
Ya yeterse2 cm uzaması için kış uykusu bile yetmez bence
Dizler çıkarsa olabilir ama ayakta duramaz4 kisi soyle kollardam bacaklardan tutsun çeksin zıt yöne ya boyunuz uzar ya kolunuz bacaginiz cikar.
Olculmeden önce ailecek kollarından ve bacaklarindan cekistirsinler iyice..Toplanın boyum ölçülürken 2 cm uzun ölçülmesi lazım yardım fikir verin lütfen
Ben hemen uyuyorum o zaman asffgYa yeterse
Cidden böyle bir şey varmış ama. Yer çekiminden dolayı yataktan kalkınca daha uzun çıkarmış boy. Yatmaya yakın da kısalırmışBen hemen uyuyorum o zaman asffg
O da onun problemiDizler çıkarsa olabilir ama ayakta duramaz
Sey iste bu, uyusunda buyusun ninni..Cidden böyle bir şey varmış ama. Yer çekiminden dolayı yataktan kalkınca daha uzun çıkarmış boy. Yatmaya yakın da kısalırmış
PMYO okumak isteyen birine de bu taktiği verip biraz dalga geçmiştim. Aklıma o geldi şimdi
Napti peki sınava giren, uyku ilacı içip 2 gün uyumuştur boyu uzasın diye herhalde addffCidden böyle bir şey varmış ama. Yer çekiminden dolayı yataktan kalkınca daha uzun çıkarmış boy. Yatmaya yakın da kısalırmış
PMYO okumak isteyen birine de bu taktiği verip biraz dalga geçmiştim. Aklıma o geldi şimdi
Polislik için mi basvuracaksiniz? Boyunuz neyse odur bunun taktigi yok boy uzatma ameliyatı var gidin onu olun istiyorsanız.