- 4 Nisan 2009
- 45
- 0
- Konu Sahibi misterioso
Kızlar benim boyum 1.65 aslında kısa olduğumu düşünmüyorum ama yine de 1.70 olsam hiç fena olmaz diye düşünüyorum sizce ne yapabilirim boyumu uzatmak için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
plates yapabilsirsin düzenli yaptığında 2-3 cm uzama oluyor
aaaa benim boyum demekki ondan kısaldı ya birazda kilo aldım kısa duruyorum şimdi peki plates yapacağımda hem düzenli plates cd si bulabilirmiyim bir de topu olmadan da neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorumyaşla alakalı bir durum.büyüme yaşın durduysa hiç bir şekilde uzamazsın...(önlisans yazıooo...nerden baksan 19-23arasısındır...)ama yaşın küçükse harnup pekmezi ve spor tavsiye ediyorum..plates boy uzatmazzzzz...omurlar arasındaki mesafenin kısalmasından dolayı mevcut boyunuz kısaldıysa;omurlar arası mesafeyi açar.böylece eski uzunluğunuza gelirsiniz..pilates uzun kas yaptığı için uzun durursunuz,boyun ince uzun durduğu için...a.s.
kılzar birinizin bana akıl verin ya benim 18 i doldurmama çok az kaldı boyum 1.49 yani kısayım annemin boyu 1.47 babamın boyu 1.68 sülalele geneli normal ve uzun yani kısa olan yok pek napıcağımı şaoşımış drudmayım napmam grekiyor uzarmı şimdiden sonra çaresi varsa birşeyler yapma isitiyorum psikoljik sorun olmaaya basladı bende iyice bu lütfen yardım edin
bayanlar regl olana kadar uzuyo ama normal hızda regl dan sonrada 22yaşına kadar biraz daha yavaş uzama gerçekleşiyo ama yaşın 17 olmuş tatlım seni üzmek istemem ama 1.80değilde belki 1.68e ualşırsın ve buda hiç fena bi boy değil ben 1.63üm ve herkes bana normalsin diyo sen benden de uzunsun bak
inşallah herkesin başına çarpar o zaman bu kapı1.80 olmak zaten bi hayal benim için hani belki bi sabah uyanırım da kafamı kapıya çarparım falan :roflol:
İŞTE O YAZI!
dr bey sizi anlıyorum fakat katılmıyorum benim kızım 15 yaşında ve 146 cm idi pisikolojisi bozuldu ve en iyi endokrin uzmanlarına hatta cerrahpaşada ve çapada en sonunda bir hoca ile görüştük ve kızıma yapılan 3 aylık film tahlil ve tetkiklerden sonra şeker çıktı ve el filminde kemiklerinin kapandığını öğrendik ama aklınıza gelen tüm tahliller guatır troid vesaire doktorumuz hormon iğnesi olduğunu fakat bununda şekerini azdıracağını bu yüzden tavsiye etmedi isterseniz bu konuda gittiğimiz uzmanların isimlerinide verebilirim araştırma hastanesi ve profların neyse kızıma karşı sorumluluğum vardı ben anneyim ve kızım tedavi sonucu doğdu yatarak çünkü bebeklerim durmuyordu tam 8 tane ilerde ilgilenmedin dedirtmemek için elimden geleni yaptım ve bu bana 5 6 milyara maloldu ama 1cm bile uzamadı ta ki internete boy uzatma diye girene kadar bir çok ürün vardı ve fiyatları çok fazlaydı içinden en ucuzunu yani uzamaxı şeçtim ve bakırköyde bir aktardan 250 gr mını aldım fiyatı orda yüksek 25 tl ve kızım 19 nisanda başladı veeeeeee 2cm uzadı hemen kayseriyi aradım firmayı önce korktular şikaket etcem diye olayı anlatınca onlarda mutlu oldu 3 kutu daha ısmarladım tanesi 30 tl tavsiyem karışık meyva suyu nar portakal firenk üzümü sütle güzel olmuyormuş kızım sütü bebekliğinden beri çok sever ama onunla içemedi el filmini tekrar çektirirmemi firma yetkilileri istedi uzamak isteyenler kızımın bütün tahlil ve filmlerini 15 mayıs 2009 da lütfü kırdarda fuardalar oraya gidip vericem görmek isteyenler uzamaxın buhara firmasının standını ziyaret etmenizi tavsiye ederim insanlarıda lütfen kendi çıkarlarız uğruna engellemeyin her zamanda kim nederse desin gerçektende çocuğum çok mutlu bu bana yeter çünkü kızım 34 hafta 2100 gr doğdu en güzel anneler günü hediyemi aldım ve almaya devam ediyorum yaşım 45 bu yazılarda düzmece değil ispatı kızım her türlüde ispat ederim okumuş insanlara saygım var ama lütfen insanları süistimal etmeyelim o büyük hastanelerde neler çektiğimizi bir allah biliyor çünkü kızım delik deşik oldu tahlillerden allah bu bitki karışımını bulanlardan binlerce razı olsun klasik olcak ama TEŞEKKÜRLER UZAMAX
ALINTI--