Boy uzatmak için yapılan pilates hakkında

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
Bununla ilgili bir sorum var arkadaşlar.Birçok pilates hareketleri var ama hangileri boy uzatmak için yapılıyo? He şunuda söyliyim ben pilates hareketlerini evde yapıcam ve pilates topum da yok :KK43: Boy uzatmak için yapılan pilates hareketlerini bilen varsa yorum atsın lütfen

hareketleri yapmadan önce,,kimlerin yapınca boyu uzuyor onları bi araştırmalısın,,yaşın uygunmu,,genetik olarak mümkünmü diye yoksa sonuç alamazsın.. :nazar:

Pilates duruşu düzelttiği için 2-3 cm uzatıyormuş onu araştırmıştım.Yaşım 16 boyum 163 tamam benden daha kötü durumda insanlar da var kabul ma benim 170 olmam lazım.Genetik olarak ise annem 157 babam 175.Ama pilatesin o kadar çok hareketleri var ki hangileri boy uzatmak için onu bilemiyorum işte :KK50:

Pilates duruşu düzelttiği için 2-3 cm uzatıyormuş onu araştırmıştım.Yaşım 16 boyum 163 tamam benden daha kötü durumda insanlar da var kabul ma benim 170 olmam lazım.Genetik olarak ise annem 157 babam 175.Ama pilatesin o kadar çok hareketleri var ki hangileri boy uzatmak için onu bilemiyorum işte :KK50:

daha çok küçüksün 7cm fazla fazla uzarsın sıçrama hareketleri veya basketbol oynayabilirsin

X