Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

Link nerede acaba? Göremedim de ben

kullanan arkadaşlar var mı? ameliyat olmamak için bunu da deneyeceğim.boyum normal ama uzun olmak istiyorum.24 yaşımdayım.daha önce bir telkin sitesinden kendine güven,ego güçlendirme... vs tarzında telkinler indirip dinlemiştim.çok kötü bir zamanımda tesadüfen bulmuştum ve işe yaradığına inanmıştım.burada önce inanmanız lazım.zaten bilinçaltınıza gidiyor sonuçta sizin sadece pozitif olmanız yeterli.subliminal mesajlarla ilgili biraz araştırma yaparsanız aslında hayatımızın her alanında olduğunu ve biz farketmeden bizi etkilediğini görürsünüz. bu telkini hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler çünkü hazırlaması zor olmalı...umarım işe yarar.ben başlayacağım.6 saat dinleyemem ama her zman dinleyebilirsiniz çok yoğun işlerle uğraşmadığınız sürece.özellikle uyumadan önce vs....

ben 3.cuye basliyorum denemekte fayda var.. ben hic olculmedim ama degisiklik oldugunu dusunmuyorum simdilik en az 3/21 kez dinlenmeli.. ben yardim olabilirim bana ozelden mail adresi atarsan atabilirim dosyayi :) :80::80::80::80:

Banada linki atarmısınız lütfen rica etsem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…