Boy Uzatmak İçin Telkinli Ses Dosyası

ay birinin bunu yapmasına çok sevindim.kendimi yalnız hissediyodum:) bn yapıyorum cnm ayın 14ünde başladım...bnde 20 yaşındayımm ve boyumda 1,57:KK66: ortak yanlarımız var çok sevindim:KK66: biz yapalım işe yararsa annende yapar
bn 3gündürde egzersize başladım.sonuçları nolcak çok merak ediyorum:18::18::18:

merhaba :) işe yaradımı acaba? Ben de indirdim başlayacağım. :)

Son düzenleme:
kızlar uzun zamandır yoktum çnkü pc bozuktu:KK43: neyse benim ilk 21 gnüm btti.aramıda verdim 14ünde bşlamıştım... ama evde bnm için çok zor olyodu 6saati tmamlamak ve tabi bn egzersiz ypmayada çalıştım.gün içinde tmamlayamadıklarımı gece uyurken dinlemeye çalıştım.falan filan.boyum 1,57di.20yaşındayım. hala 1,57
ama ben gnede bunu bi 6ay dinlicem ve düzenli yapmaya çalışıcam ve kesinlikle egzersizle.aslında 65 olmak istiyorum ama mucize olabilir belki.en azndan 60 olursam bu 6aylık süre zarfında,sonra devamlı dinlerim 3cm bile byük bişey
umutsuz değilim göğüs telkinini dinleyen arkadaşlar bile sonuçları 2.aydan itibaren almaya bşlamışlar.boy uzaması dha byük bi oluşm ve dha fazla zaman alır mantıken..sabırlı olmak lazım diyorum.şimdi bnm yorumumu okuyupta a işe yaramamış diyip umutsuzluğa kapılan arkadaşlar olabilir.ben sadece ilk ayın soncunu yazdım:KK34: dediğim gibi bn 6ay yapıcam bunu.sonuçlarıda paylaşırım tabiki.merak edenler varsa söyliyim hiç bi şekilde ağrı kemik eklem ağrısı vs yaşamadım

İki telkini aynı anda dinlersek sorun olur mu acaba ??

Şaka yapmıyorum,gerçekten uzadım.En az 3 cm:KK17:

3 cm? ne kadar sürede? nasıl dinledin uyurkenmi,spor yaparken mi vsvs..? biraz daha aydınlatırsan sevinirim 17 yaşındayım çok kısayım kapakların kapandığını söyledi doktor her gün zıplıyorum ama ek olarak bunu da yapmak istiyorum çünkü içimde uzayacağıma dair mükemmel bir inanç var..

Ben gerçekten boyumla takıntılıyım ve bunu denemek istiyorum, yanlış bir şey değildir değil mi? Size güvenebilir miyim? Sonuçta bilinç altımıza başka mesajların gitmesini istemem :KK5: Söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen. Ayrıca bu 4dk sürüyor günde kaç defa dinlemeliyim?
Cevap verirseniz memnun olurum, iyi akşamlar..

Son düzenleme:
Bu telkını onceden bırlıkte calıstıgım arkadasım olusturmustu, ben ıse subliminal ses dosyası halıne getırdım.. kendısıne tekrardan tesekkur ederım.. olur da bır gun karsılasırsa bu baslıkla onu anmadıgımı dusunmesın hıc :KK34:

Telkinle Boy Uzatma

Hazırlamış olduğumuz bu subliminal ıle aslında zihnizi tam olarak boyunuzu uzatmaya hazırlayabılır ve bilinçaltınızın bu durumu kabullenmesine yardımcı olabilirsiniz. Lutfen sadece telkinleri dinlemekle kalmayın bununla birlikte boy uzatıcı egzersizleri de uygulayın. Vücüdunuzun esnemesine yardımcı olacak egzersizlerden platesin bu konuda yararlı olabilecegini dusunuyorum...Ve tabi ki de saglıklı beslenmeye özen gösterin..

Telkin İçeriği

Şu andan itibaren boyun uzamaya başlıyor.

İdeal boy ölçüne ulaşana kadar uzama devam edecek.

Bunun için gereken her şeyı yapıyorsun.

Egzersizler, yiyecekler, sağlıklı bir yaşam biçimine sahipsin.

Boyunun uzaması için gereken her şeyi kolayca yapıyorsun.

Boyun sürekli olarak uzamaya devam edıyor ta ki sen dur diyene kadar.

Severek ve neşeyle uzamaya devam ediyorsun.

İdeal boy ölçüne ulaşıyorsun.

Seni gören insanlar şaşkınlıkla ve sevinçle karşılıyor bu durumu.

Ve biliyorsun ki olan her şey sen istediğin için oluyor.

Her geçen gün daha da fazla uzuyorsun.

Vücudun uzayabilmen için gerekli enerji ve kaynaklara sahip.

Bilinçaltındaki tüm kaynaklar ve evren sağlıklı bir şekilde

Tekrar merhaba Parfait. Gögüsbüyütmek icin telkini kullananlarin yorumlarini tek tek okudum. Bu telkinlerle insanlar boylarini bile uzatabiliyorlarmis.. Beni tanimiyorsun biliyorum ama senden cok buyuk bir ricam var. Vucudumda asiri derecede tüylenme var ve butun hayatim mahvolmus durumda.. Bazen intihar dusuncesi bile aklima gelmiyor degil. Herseyden biktim.. İnaniyorum ki düzgün hazirlanan bir telkin muzigi ile vucudumuzun heryerindeki tuylerden tamamrn kurtulabiliriz. Buradaki bir cok kisininde yakindigi bir durum bu. Ricam etsem bizim icin tüylenme ve kıllanma sorunundan tamamen kurtulmak icinde bir telkinli muzik hazirlayabilir misin?? Bunu yaparsan o kadar memnun olurum o kadar dua ederimki.. Coook tesekkur ederim simdiden Parfaitcim. Haberlerini bekliyoruz :)

Parfait sana kendi adıma gerçekten çok teşekkür ederim. 3 gündür göğüs büyütme telkinini dinliyorum. İşe yaramasa bile bizler için vaktini ayırıp bunları hazırlaman çok güzel. Umudum var, her şey güzel olacak. :) Yazın da boy uzatma telkinine başlayacağım. Aldığım sonuçları o zaman buraya yazarım. Her şey inanmakla bitiyor; inanalım ve başaralım. Hoşçakalın. :)

partfait konuyla ilgili sana özelden bir soru sormak istyorum ama 100 mesaj yazmadığım için olmuyor. sana ulaşabileceğim bir msn adresi verebilirmisin

X