Boy Uzatma Ameliyatı

Keşke ergenlik çağında basketbol oynasaydım. O zaman boyum kesin uzardı. Küçücük kaldım. Boyumdan çok utanıyorum biliyor musunuz? 1.59 boyundayım. Bir de vücut proporsiyonum iyi değil. Bacaklarım üst tarafa göre kısa duruyor. Halbuki bacak boyunun gövde boyundan daha uzun olması estetik durur. Bu durum beni çok üzüyor inanın.

159 Türkiye standartlarında normal bir boy farkında mısınız?
140 falansınız sandım okuyunca.
Basketle de uzamayabilirdi boyumuzun ne kadar uzayacağı zaten belli bu tarz basket yüzme beslenme vs ile az bir şey farkederdi.
Ameliyat kolay değil. Bunu kendinize yapmayın

Geçen bir yere giderken götürecektim. Annemler "öyle olur mu ayıp olur, onlar terlik verir sana" diye aldırmadılar yanıma
Bizde de terlik yada patik alınır misafirliğe giderken
Boyunuz gayet normal 2000 sonrasi doğanlar biraz ortalamayı yükseltti ama yine de 161 Türkiye ortalaması

Arkadaşlar bu ameliyat hakkında bilgisi olan var mı? Türkiye'de yapılıyor mu ve riskleri var mı acaba?
Ben de 1.60 boyundayım 52 kg, ergenlikte basketbol, voleybol oynamayı çok istedim boyumu uzatmak için ama olmadı bazı sebeplerden dolayı. Kendimi seviyorum boyumun kısa olmasını kusur olarak görmüyorum ayrıca yüzmek de boy uzatıyor yaşınız kaç, insan 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş bilimsel araştırmalara göre. Kaç kilosunuz kg fazlalığı da bazen orantısız gösterebiliyor. Bence kadınlar için 1.59 civarı gayet normal, ortalama diye düşünüyorum. Spor yapıp istediğiniz bölgeleri inceltip, şekillendirip, kas yapabilirsiniz mesela, böylece kendinizi daha çok beğenirsiniz belki. Herkesin kendi vücudunda beğenmediği bölgeleri, kusurları olduğunu düşünüyorum önemli olan bunlarla barışık olman. Benim de bana göre bacaklarımın alt baldır kısmı kalın gibi geçen yaz egzersizler yaptım 2 cm kadar incelttim ve kas yaptım çok hoşuma gitti🌝daha sonra tekrar yapmayı düşünüyorum biraz daha inceltmek için.

Ben de 1.60 boyundayım 52 kg, ergenlikte basketbol, voleybol oynamayı çok istedim boyumu uzatmak için ama olmadı bazı sebeplerden dolayı. Kendimi seviyorum boyumun kısa olmasını kusur olarak görmüyorum ayrıca yüzmek de boy uzatıyor yaşınız kaç, insan 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş bilimsel araştırmalara göre. Kaç kilosunuz kg fazlalığı da bazen orantısız gösterebiliyor. Bence kadınlar için 1.59 civarı gayet normal, ortalama diye düşünüyorum. Spor yapıp istediğiniz bölgeleri inceltip, şekillendirip, kas yapabilirsiniz mesela, böylece kendinizi daha çok beğenirsiniz belki. Herkesin kendi vücudunda beğenmediği bölgeleri, kusurları olduğunu düşünüyorum önemli olan bunlarla barışık olman. Benim de bana göre bacaklarımın alt baldır kısmı kalın gibi geçen yaz egzersizler yaptım 2 cm kadar incelttim ve kas yaptım çok hoşuma gitti🌝daha sonra tekrar yapmayı düşünüyorum biraz daha inceltmek için.
bunu bilmiyordum. bilsem 25 yaşına kadar bu boyu uzatmak için neler neler yapardım...

Back
X