Boy Uzatma Ameliyatı

o zaman sanırım preporsiyonum beni kısa gösteriyor. Bacak boyum belime göre kısa. Bacak boyunu nasıl daha uzun gösteririm?
Ben kendimce yüksek bel giyiyorum. Etek boylarım kısadır. Uzun etek giyeceksem yüksek topuk kullanıyorum. Çok uzun saplı çanta kullanmıyorum mesela.. google da size yardımcı olur bu konuda

Kız 1.59 için böyle bir ameliyat olunur mu
Yaptıran çocuk da bence sosyal medyanın dayatılan güzellik algısından yaptırdı
Yemek yapan bir çocuk vardı deprem de vefat eden
Ona da ne cümleler ne hakaretler
Aynaya bakmaya utanmıyor musun diye bile soranlar olmuş😔

Ya da o evde pişen yemeği nasıl yiyorsunuz gibi
İnsanlar çok acımasız
Hiç kimseyi memnun etmek zorunda değiliz
Siz kısa boylu değilsiniz konu sahibi
giyim şekliyle topuklu ayakkabı ile olduğunuzdan daha da uzun görünebilirsiniz

İnsanlar çok acımasız
Dışarısı için tamam ama ya eve girdiğimizde? Evde kendimi nasıl uzun göstereceğim?

Keşke ergenlik çağında basketbol oynasaydım. O zaman boyum kesin uzardı. Küçücük kaldım. Boyumdan çok utanıyorum biliyor musunuz? 1.59 boyundayım. Bir de vücut proporsiyonum iyi değil. Bacaklarım üst tarafa göre kısa duruyor. Halbuki bacak boyunun gövde boyundan daha uzun olması estetik durur. Bu durum beni çok üzüyor inanın.
Kısa değilsiniz.
En azından benden uzunsunuz bunun için bıçak altına yatmayı aklıma bile getirmem.
Canınızı sıkan durum için ameliyat masasına yatıp sakat kalmak sağlığından olmayı göze almak ve bunun için yıllarca acı çekmek yerine spor yapmayı denemelisiniz.
İlk aydan fark başlar bir senede çok şey değişir ve sağlığı bozmaz.

Üstelik şimdi gördüm burun ameliyatı gibi bir ameliyattan bile memnun ayrılmamış yıllarca kafaya takmışsınız, e bunda işler ters giderse, tekerlekli sandalye ya da daha kötü hasarlarla bilinçsiz yaşamak zorunda kalırsanız ya da ölürseniz nolacak? Yaşınız mı küçük acaba

İnsanlar çok acımasız
Biraz kişinin de kendini bilmesi lazım ya biraz bazı şeyleri kapalı çevrede yaşamak lazım.
Görsel algı her zaman değişir. Allah gençlere akıl fikir versin

Proporsiyonumu nasıl daha güzel gösterebilirim? Beni uzun gösterecek giyim şekli nasıldır mesela? Kısa olduğum yetmezmiş gibi bir de bacaklarım çarpık. Bu da kötü gösteriyor vücudumu haliyle. Hep altı kalın ayakkabı tercih ediyorum zaten. Spor giyebilmeyi ne çok isterdim. Ama spor giydim mi iyice kısa görünüyorum
Niye ki 5-6 cm uzun gösteren sneakerslar var. İspanyol paça taytlar var boyu uzun gösteren los ojos markasına bakın.

Ya bütün konuların dış görünüş üzerine. Ayaktan saça kafana takmadığın yer kalmamış canım. Neden bu kadar takıntılısın kendine? Bunun altında başka bir sebep olmalı

Niye ki 5-6 cm uzun gösteren sneakerslar var. İspanyol paça taytlar var boyu uzun gösteren los ojos markasına bakın.
öyle bir sneakers linki atabilir misiniz çok rica etsem? giyim kuşamdan anlamıyorum. Sneakers diyorlar o ne ki diyorum içimden. çünkü toplumdan çok uzak yaşadım yıllarca. ama bana dediğiniz türde bir sneakers atarsanız inanın çok mutlu olurum.

Bir sebep kesinlikle var. Birileri beni çok incitti belki. Bilmiyorum...
Bak benim sana tavsiyem bu konuda terapiye başla. Seni bu konu çok yorar inan ki üzüldüm yani bu kadar kendinle muhattap olman.
Bak sneaker örneği olarak (Skechers d’lites) serisine bak.hem tarzı çok güzel hem rahat 5 cm uzatır seni. Bunun üstüne (los ojos) markasının İspanyol taytlarından giy üstüne de yine aynı markadan üst al

Bak benim sana tavsiyem bu konuda terapiye başla. Seni bu konu çok yorar inan ki üzüldüm yani bu kadar kendinle muhattap olman.
Bak sneaker örneği olarak (Skechers d’lites) serisine bak.hem tarzı çok güzel hem rahat 5 cm uzatır seni. Bunun üstüne (los ojos) markasının İspanyol taytlarından giy üstüne de yine aynı markadan üst al
Dediğiniz ayakkabılar bunlar mı? Pek altları kalın gelmedi bana ama

kkya.webp

Back
X