- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Yere paralel yaşiyorum ben bxjxjjx g.tu yere yakin olandan korkun demisler alin gardinizi bxgxgxg
Çok tehlikelii.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere paralel yaşiyorum ben bxjxjjx g.tu yere yakin olandan korkun demisler alin gardinizi bxgxgxg
Boyunuz posunuz gayet de güzel Maşallah. .Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle kimse şımarıklık ilgi çekmek amaçlı yazdığımı düşünmesin lütfen.
Açıkçası boyumdan ciddi şekilde rahatsızım ve bu konuda çok takıntılıyım.Boyumu tam ölçmeye de cesaretim yok bildiğimden de fazla çıkar moralim hepten bozulur diye korkuyorum.175 civarı boyum var bildiğim ve aşırı uzunum,herkesin yanında kazık gibi kalmaktan çok sıkıldım artık.Sürekli eğri büğrü duruyorum biraz daha olsun kısa gözükmek için milletin yanında.
Kampüsün içindeyken çok takmıyordum benim boylarımda kızlar benden kat kat uzun erkekler vardı ancak normal hayatta herkesin yanında dev gibi kalıyorumBir de herkes çok uzunsun falan deyince hepten moralim bozuluyor.Ayağa kalkmak bile istemiyorum millet kalkınca ne kadar uzun diyecek diye.
Boy kısaltmak için bir şey var mı diye araştırdım ameliyatı varmış olmak da istiyorum açıkçası ama 1 sene tekerlekli sandalyeyi sakat kalma riskini vs. göze almam lazım.Lütfen çok takıyorum tavsiye cerin siz çok uzun kız gorunce arkasından dalga geçiyor musunuz
Biz de aynıyız ama ben topuklu sevmiyorum çok. Giyinmeyi de beceremiyorum zaten. Bacak boyum uzun, topuklu giyinince yeni doğmuş zürafa yavrusuna dönüyorum
Bu boyda kadınlar var sizin de olmanız normal. Ama 175 için normal bi boy ıhh şeklinde konusmak saçma. Ülke ortalaması kadınlar için neredeyse 160 olan bi ülke için konuşuyor. Ha bu sorun mu bence degil kilosuna da dikkat ettiği sürece bence harika bi boy.
Sapasağlam ve sağlıklı bir insansınız. Sırf boyum uzun diye ameliyat olunur mu hiç? Ben göbeğime peircing yaptırmaktan tırsıyorum siz sırf boyum uzun diye böyle büyük bir ameliyat olup bir de 1 yıl tekerlekli sandalye ve sakat kalma riskini göze almayı düşünebiliyorsunuz, sebebi de el alem size uzun diyecekmiş diye. Umarım konu faketir de eğer değilse el alem kurban olsun sizin boyunuza posunuza. Kıskanıyorlardır ondan öyle diyorlardır. Delirme ameliyat falan olmayın sakın.
Ben de hep uzunlar bununla gurur duyuyorlar diye düşünüyordum.Ne güzel bir şey...Seni çok iyi anlıyorum. 177 boyum. İzmir merkezde otururken boyumdan memnundum. Manken gibisin derlerdi. İzmirin uzak küçük bir ilçesine taşındım burda çok uzunsun, boyun kaç sorularından bıktım usandım ve boy kompleksini 30 yaşımdan sonra yaşamaya başladım. Kocam 190 ama ben çocuklarımda benim gibi uzun olup onlarıda üzmesinler diye dua ederken buluyorum kendimi.
Valla en kötüsü market. Hem gerizekali gibi zipliyosun ama yetisemiyosun, üstüne bi de alt raflari devirmiyim diye cok da rahat ziplayamiyosun, o yuzden de pinpon topu gibi sekip duruyosun bdjdhdh1.75 efsanedir candır
Çok da abartılı bir boy değil. Markete gidince en üst rafa uzanamamak, perde takamamak gibi sıkıntılar yok
İnsanlar kısa diye kendinizi niye rahatsız hissedeceksiniz ki. Çok asil bir boy 1.75
Bence de çok uzun değil valla anlayamadım175 çok uzun değil ki, etrafınızdaki insanlar pigme mi?
Boyum 175 keşke 180 olsaymış diyorum. Annemden ablamdan ve diğer kız kuzenlerimden uzunum ama bunu dert etmedim. Ayrıca ben sürekli manken gibisin dedikleri için bununla gurur duyuyorum. Eşim 185 ve o da bu durumdan memnun.Arkadaşlar merhaba,
Açıkçası boyumdan ciddi şekilde rahatsızım ve bu konuda çok takıntılıyım.Boyumu tam ölçmeye de cesaretim yok bildiğimden de fazla çıkar moralim hepten bozulur diye korkuyorum.175 civarı boyum var bildiğim ve aşırı uzunum,herkesin yanında kazık gibi kalmaktan çok sıkıldım artık.Sürekli eğri büğrü duruyorum biraz daha olsun kısa gözükmek için milletin yanında.
Kampüsün içindeyken çok takmıyordum benim boylarımda kızlar benden kat kat uzun erkekler vardı ancak normal hayatta herkesin yanında dev gibi kalıyorumBir de herkes çok uzunsun falan deyince hepten moralim bozuluyor.Ayağa kalkmak bile istemiyorum millet kalkınca ne kadar uzun diyecek diye.
Boy kısaltmak için bir şey var mı diye araştırdım ameliyatı varmış olmak da istiyorum açıkçası ama 1 sene tekerlekli sandalyeyi sakat kalma riskini vs. göze almam lazım.Lütfen çok takıyorum tavsiye cerin siz çok uzun kız gorunce arkasından dalga geçiyor musunuz
Abartma istersen? Benim arkadasimin boyu 183(kiz) ben(161) yaninda cüce gibi kaliyorum dkdkd o takilmiyo halinden cok memnun o hala süt icer canim arkadasim bizim türkiyede ortalama erkeklerin boyu 176 kadinlarin ise 161 yani karsilarina cikanlarin ortamalalarin kisilerindir cokta takilma yaniArkadaşlar merhaba,