Boy problemi?

1.75 mi uzun???

1.75 boy evet ülke standartlarından biraz uzun olabilir ama bence çok güzel farklı olmak. İnsanların ne dediğine bakmadan keyfini çıkarın derim ve sakın ameliyat vs olmayın bunun için.

Keşke boyundan biraz bana verebilseydin

Dovru. Bxhxhx sevinli dedi ya kendimi kücük köpek yavrusu gibi hissettim Allah razi olsun vxgxgd
En pis ısırığı küçük köpekler atıyor ama
1,5 metreden selamlar

M meleker34 1,75 kompleks yapılacak bir boy değil, boyunuz yüzünden bir zorbalığa uğruyorsanız inanın size özel bir şey değil zira kısa boylular da aynı zorbalığa uğruyor, mühim olan kimin ne dediği dalga geçmesi değil, sizin kendinizle boyunuzla barışık olmanız, boyunuzla ilgili kompleksinizi yenmek için boy kısaltma gibi sağlıksız bir operasyon geçirmek yerine terapi almalısınız bence

Ülkedeki kadınlarin çoğu 1.54 ve 1.73. boy konulu konularda genelde bu boylar yazılıyor
Neyse konumuza dönelim yaklaşık boylardayiz çevremde benden kısa çok arkadaşım yok. Genelde grubun uzunuydum okulda falan ama şimdi normel çevre zamanla değişiyor takılmayın.

Benimde 1.70 boyum en yakın arkadaşlarımin yanında hep uzun kalır kambur yürürdm hatta anne ve babamdan bile uzunum eski sevgilim 1.65 falandı ayyy illet olmuştum boyum uzun diye bende gittim 1.85 koca buldum hatta bana topuklu giy falan diyor o kompleksi bende yaşadım ama şuan daha mutluyum

Boyum 165 174 olmak için servet dökerdim :)

Çok uzunsun diye kandırıyorlar seni kuzum, ayrıca derdini seveyim ya hu.

1.75 efsanedir candır

Çok da abartılı bir boy değil. Markete gidince en üst rafa uzanamamak, perde takamamak gibi sıkıntılar yok
İnsanlar kısa diye kendinizi niye rahatsız hissedeceksiniz ki. Çok asil bir boy 1.75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…