- 27 Ağustos 2022
- 4.730
- 7.984
- 88
Yani ulkemizde kadinlarin boy ortalamasi 1.65. Siz sadece 10 cm uzunsunuz ortalamadan. Yani 1.90 falan olsaniz anlarim da, bu farki kafaya takmayin.Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle kimse şımarıklık ilgi çekmek amaçlı yazdığımı düşünmesin lütfen.
Açıkçası boyumdan ciddi şekilde rahatsızım ve bu konuda çok takıntılıyım.Boyumu tam ölçmeye de cesaretim yok bildiğimden de fazla çıkar moralim hepten bozulur diye korkuyorum.175 civarı boyum var bildiğim ve aşırı uzunum,herkesin yanında kazık gibi kalmaktan çok sıkıldım artık.Sürekli eğri büğrü duruyorum biraz daha olsun kısa gözükmek için milletin yanında.
Kampüsün içindeyken çok takmıyordum benim boylarımda kızlar benden kat kat uzun erkekler vardı ancak normal hayatta herkesin yanında dev gibi kalıyorumBir de herkes çok uzunsun falan deyince hepten moralim bozuluyor.Ayağa kalkmak bile istemiyorum millet kalkınca ne kadar uzun diyecek diye.
Boy kısaltmak için bir şey var mı diye araştırdım ameliyatı varmış olmak da istiyorum açıkçası ama 1 sene tekerlekli sandalyeyi sakat kalma riskini vs. göze almam lazım.Lütfen çok takıyorum tavsiye cerin siz çok uzun kız gorunce arkasından dalga geçiyor musunuz
Ben de hep paçaların ve kolların kısa kalmasından şikayetçiyim. 160’a göre yapıyorlar sanırım kısalara da uzunlara da olmuyorAyyy yemin ediyorum tokatlayasım geldi
Daha bu hafta alışverişe çıktım tulumlar falan dev gibi kaldı bana (154 boy). Dedim kimler için yapılıyor bunlar, ortalama belli. Her kıyafeti taşıyabilmek ve çizme dahil her şeyi giyebilmek varken dev gibiyim diyerek ağlamak... bilemedim
vallahi bayıldığım tulumlar boyumu geçiyorduBen de hep paçaların ve kolların kısa kalmasından şikayetçiyim. 160’a göre yapıyorlar sanırım kısalara da uzunlara da olmuyor
175 uzun bir boy değilki,ortalama bir boy,kim bu kadar abarttıki böyle boyunuzu,benim boyum 178 ben böyle tepkilerle karşılaşmadım süreklide topuklu yada yüksek taban spor ayakkabı giyinirim,dikkat çekiyor o ayrı ama olumsuz bir yaklaşım olmadı hiç bir zamanArkadaşlar merhaba,
Açıkçası boyumdan ciddi şekilde rahatsızım ve bu konuda çok takıntılıyım.Boyumu tam ölçmeye de cesaretim yok bildiğimden de fazla çıkar moralim hepten bozulur diye korkuyorum.175 civarı boyum var bildiğim ve aşırı uzunum,herkesin yanında kazık gibi kalmaktan çok sıkıldım artık.Sürekli eğri büğrü duruyorum biraz daha olsun kısa gözükmek için milletin yanında.
Kampüsün içindeyken çok takmıyordum benim boylarımda kızlar benden kat kat uzun erkekler vardı ancak normal hayatta herkesin yanında dev gibi kalıyorumBir de herkes çok uzunsun falan deyince hepten moralim bozuluyor.Ayağa kalkmak bile istemiyorum millet kalkınca ne kadar uzun diyecek diye.
Boy kısaltmak için bir şey var mı diye araştırdım ameliyatı varmış olmak da istiyorum açıkçası ama 1 sene tekerlekli sandalyeyi sakat kalma riskini vs. göze almam lazım.Lütfen çok takıyorum tavsiye cerin siz çok uzun kız gorunce arkasından dalga geçiyor musunuz
Ben de 1.58 im.Sizin boylarinizda birini görünce gözlerimden kıskançlık akıyor.Siz diyeceksiniz ki yine aslında öyle değil, gelinimiz 1.78 boyunda ,fiziği de çok güzel bir kiz.Boyle bak bak bitmiyor .Bunun tadını cikarsaniza.Arkadaşlar merhaba,
Yaşadığı sıkıntıları bir nebze anlayabilirim ama ameliyatı düşündürecek boyuta gelmesini normal karşılayamıyorum.Aslında konu sahibini anlayabiliyorum bir arkadaşım da bundan yakınırdı beğendiğim erkeklerle aynı boydayım ya da kısa kalıyorlar derdi. Türkiye'nin ortalaması malum. Şükürler olsun sevgili yaptı da kurtulduk
160’dan bildiriyorum bana da olmuyoBen de hep paçaların ve kolların kısa kalmasından şikayetçiyim. 160’a göre yapıyorlar sanırım kısalara da uzunlara da olmuyor
Terzi lobisi bence160’dan bildiriyorum bana da olmuyo
Giysi lobisi açıklama bekliyoruz alooo.
Konu sahibi arkadaşım, acilinden gidip özgüven problemlerini çözmelisin abidik gubidik şeyler araştırana kadar.
Yinede böyle herkesten çok uzun kalıyorum diye abartılacak uzunlukta bir boy değil. Sanki bana 1.90 boyu varNasıl uzun değil? Türkiye kadın boy ortalamasına bakınca 175 baya çok uzun oluyor. Konu sahibi Türkiyeden bahsediyor.
Biz de aynıyız ama ben topuklu sevmiyorum çok. Giyinmeyi de beceremiyorum zaten. Bacak boyum uzun, topuklu giyinince yeni doğmuş zürafa yavrusuna dönüyorum173 üm tek sıkıntım eşimin 178 olması ve gönlümce topuklu giyememekhoş gerçi öncedendi o, artık giyiyorum içimden ne gelirse bence abartıyorsunuz.
Sanirsin Victorya Sịkrıt mümkün olsa bana diycek gel melegim ol bxbxbbdhd150 boyla yaşamak nasıl bı bilseniz keşke 185 olsam derdiniz
Arkadaşlar merhaba,
150 boyla yaşamak nasıl bı bilseniz keşke 185 olsam derdiniz
Gidek boy uzatakSanirsin Victorya Sịkrıt mümkün olsa bana diycek gel melegim ol bxbxbbdhd
Bı o kadar da yerin altında var agzggzgzgzgz150 boy da sabır hemen taşıyormuş doğru mu? Sevimli bir boy ya
Dovru. Bxhxhx sevinli dedi ya kendimi kücük köpek yavrusu gibi hissettim Allah razi olsun vxgxgd150 boy da sabır hemen taşıyormuş doğru mu? Sevimli bir boy ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?