• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Botoks zehirlenmesi

meriy1623

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1
0
1
28
arkadaşlar merhaba ben bir estetik magduruyum ve başıma gelenler film gibi lütfen bu tarz bi olay yaşamış olan kişiler varsa benimle iletişime geçebilirmi biraz karışık gelebilir kısaca anlatmam gerekirse 1 buçuk yıl önce plastik cerraha üst göz kapagı ve bişektomi ameliyatı oldum görüntüde bi sorun yoktu fakat yaptırdıgım günden beri geceleri gözlerim açık uyuyormuşum sürekli yaşarmalar agrılarla uyanıyodum doktor zamanla geçer dedi bekledim neyse geçtigimiz eylül ayında kendisine hem bu şikayetimle ilgili konuşmak için hemde dudak dolgumu eritmek için gittim aklımda botoksa dair hiç birşey yoktu anlımla ilgili bir sorunumda yoktu neyse doktor bana alın bölgene botoks yapalım belki gözlerini o şekilde gece daha rahat kapatırsın tarzında yorumlar yaptı kesinlikle fazla deri aldıgını kabul etmiyor çünkü görüntüde kötü bi durum yok neyse bende güvenerek kabul ettim dudak bölgeme ve alın bölgeme işlem yaptı sonrasında eve geldigimde küçük dilim şişti yüzüm agzım uyuşmaya başladı kendisine bildirdim hemen hastaneye gitmemi söyledi botoks zehirlenmesi yaşamışım 1 hafta hastanede yattım vücuduma panzehir verildi komple felç kalma veya ölme riskim vardı 1 buçuk ay yemek yiyemedim çünkü üst dudagım hareket bile etmiyordu neyse çok kötü günler yaşadım işimi dükkanımı kapattım . Şuana gelirsek alın bölgem çok kötü kaşlarım düşmüş şişlikler var bölge bölge göçmeler var gözaltlarım yanaklarım çöktü agız bölgemdeki kaslar zarar gördügü için agız kenarlarım aşagı sarktı aynaya bakmak bile istemiyorum evden çıkmıyorum çalışmıyorum bu sürece benzer bir durum yaşayan varmı 6 ila 8 aydan önce birşey yapmam önerilmiyor zaten yaşayıp zamanla iyileşen birileri varmı acaba

Back