Botoks tan en hizli sekilde nasil kurtulurum bilen lutfen yazsin

Nkyb

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
230
27
31
Mehaba ben botoks yaptirdim ama cok pismanim bana yardim edin ben bu botokston nasil hizli bir sekilde kurtulurum ben 6 7 ay beklemicem

Siz hic yaptirdinizmi o islemi
Öyle bir ilaç yok evet sadece uygun bölgeyse eski tip radyofrekans cihazlarıyla cikt altı ısı uygulanarak gün aşırı 3-4 seans etki biraz azalır hoşlanmadığınız yer gözcevresiyse zaten hareketli alan 1-2 ayda etki azalır ama alın gibi az hareketli bir yerse o zaman birazcık daha sürer. Siz evde de sıcak uygulayın. Bu arada dediğim bütün bu işlemler için ilk botoxun üzerinden 10 gün gecmesi lazım yoksa tehlikeli olarak istemediğiniz bölgelere botoxu dağıtırsınız

Öyle bir ilaç yok evet sadece uygun bölgeyse eski tip radyofrekans cihazlarıyla cikt altı ısı uygulanarak gün aşırı 3-4 seans etki biraz azalır hoşlanmadığınız yer gözcevresiyse zaten hareketli alan 1-2 ayda etki azalır ama alın gibi az hareketli bir yerse o zaman birazcık daha sürer. Siz evde de sıcak uygulayın. Bu arada dediğim bütün bu işlemler için ilk botoxun üzerinden 10 gün gecmesi lazım yoksa tehlikeli olarak istemediğiniz bölgelere botoxu dağıtırsınız
Sicak uygulama nasil yapmaliyim ve ne kadar yapmam lazim benim 2 ay oldu hic mutlu degilim kirisik olmayan yerlerimi kiristirdi anlimda yok goz cevremde ve kaz ayaklarinda botok yani goz altina yakin yerde botoks

3 aydan itibaren etkisi yavaş yavaş gitmeye başlıyor zaten, 6 ay sürüyor demeleri falan hikaye. Hele benim son yaptırdığım 1.5 ayda eridi

Çizgiler yavaş yavaş geri gelmeye başlıyor. Nihayetinde de yüz eski haline dönüyor. Senede 1 defa yaptırıyorum

Çizgiler yavaş yavaş geri gelmeye başlıyor. Nihayetinde de yüz eski haline dönüyor. Senede 1 defa yaptırıyorum
Peki kac yildir yaptiriyosun ve yasiniz kac yuzunuzde botoks sarma ve ya farkli yerleri kiristirdimi bende ole oldu ve benim yasim 27

Peki kac yildir yaptiriyosun ve yasiniz kac yuzunuzde botoks sarma ve ya farkli yerleri kiristirdimi bende ole oldu ve benim yasim 27
Acele etmeyin zaten etkisi gitmeye başlamıştır bir kac haftası kalmıs kendi kendine yok olur isteseniz de kalıcı sonuc olmuyor. Kırışıkşar falan da gecer gider. Sakin olun ve bir iki hafta bekleyin maksimum iki bucuk ay sonra azalarak bitiyor zaten.

Acele etmeyin zaten etkisi gitmeye başlamıştır bir kac haftası kalmıs kendi kendine yok olur isteseniz de kalıcı sonuc olmuyor. Kırışıkşar falan da gecer gider. Sakin olun ve bir iki hafta bekleyin maksimum iki bucuk ay sonra azalarak bitiyor zaten.
Öle ama bana cok kirisiklik yapti onlar gecicegini sanmiyorum birde cildim sarkti sanki

Birde siz kackere yaptirdiniz botoks

Birde siz kackere yaptirdiniz botoks
En az yılda iki kere diye düşünürsek dört belki beş yıldır yaptırıyorum bence mucize buluş yemem içmem yaptırırım dediğim birşey:) hic ama hic kafana takma cünkü yalvarsan bile kalıcı değil sonuc ve asla eskisi kadar kötü görünmüyorsun sacma sapan haberler falan cıkıyor yok eskisinden beter oluyor vs asla inanmayın bunlara. Yuzyılın buluşu derim ben

Öle ama bana cok kirisiklik yapti onlar gecicegini sanmiyorum birde cildim sarkti sanki
Hayır imkansız bu. Sadece mimik donduran bir işlem nasıl cilt sarkıtsın? Aksine yaptırdıgınız bölgeyi toparladıgı için aksi yöndeki mimik çizgileriniz size batmaya başlamıştır. Ben de ilk etapta sadece üst bölüme yaptırıyordum alt cizgilerim cogaldı gibi geliyordu oysa eski cizgiler gözüme batıyormus şimdi dengeleyince sorun cözüldü. Bence siz botox fikrine alışamamış da olabilirsiniz bir de 27 yaş botox için bana göre tabii ama baya erken bir yaş zaten fresh görünüyorsunuzdur bunlara başvurmak için 35 sonrasını bekleyin ben cok daha ileriki yaşlarda başladım şimdiki aklım olsa 35 de başlardım en azından göz altlarım gevseyıp cizgilenmezdi hic.

Merhaba ben ilk defa botoks yaptirdim. Amacim drla görüşüp birlikte karar vermekti. Doktoru beklerken asistaniyla sohbet edetken anlattim ne istedigimi baktim o katar verdi sutana burana yaptir diye. Sizmi karar veriyorsunuz dr. Bakmayacakmi dedim o da bakacak dedi. Benden once doktor odasına girip ne istedigimi anlatmış. Kapidan girince ben dr. A evet düşük kaslar dedi benimle 2 dakika bile görüşme yapmadan uygulamayı yapti. 2 gun sonra dank etti. Beni salak yerine koydular asistan muane etti dr uyguladı. Kas ortasi diyo dr ama asistanin gozune bakıyor. 5 gun oldu ben yaptirali kaş ve goz kenarlarima bi halt olmadı olmasida umrumda değil. Olmamasi sansima. İlerki gunlerde de olmazsa eğer. Bu sekilde olması normal degil dimi doktorla muane ya da gorusme yapmafanmi botoks uyguluyor. Ben kontrol günümde dr dan para iade istiycem. Benimle bi ön gorusme yapmasi gerekmezmiydi doktorun?
En az yılda iki kere diye düşünürsek dört belki beş yıldır yaptırıyorum bence mucize buluş yemem içmem yaptırırım dediğim birşey:) hic ama hic kafana takma cünkü yalvarsan bile kalıcı değil sonuc ve asla eskisi kadar kötü görünmüyorsun sacma sapan haberler falan cıkıyor yok eskisinden beter oluyor vs asla inanmayın bunlara. Yuzyılın buluşu derim ben

Bana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı yasatti.

X