Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekur ederim cvp yazdigin icinGitim öle bir ilac yok diyor banaYaptirdigin doktora git botoks eritici ilac veriyorlar duzeliyor
Siz hic yaptirdinizmi o islemiYaptirdigin doktora git botoks eritici ilac veriyorlar duzeliyor
Öyle bir ilaç yok evet sadece uygun bölgeyse eski tip radyofrekans cihazlarıyla cikt altı ısı uygulanarak gün aşırı 3-4 seans etki biraz azalır hoşlanmadığınız yer gözcevresiyse zaten hareketli alan 1-2 ayda etki azalır ama alın gibi az hareketli bir yerse o zaman birazcık daha sürer. Siz evde de sıcak uygulayın. Bu arada dediğim bütün bu işlemler için ilk botoxun üzerinden 10 gün gecmesi lazım yoksa tehlikeli olarak istemediğiniz bölgelere botoxu dağıtırsınızSiz hic yaptirdinizmi o islemi
Sicak uygulama nasil yapmaliyim ve ne kadar yapmam lazim benim 2 ay oldu hic mutlu degilim kirisik olmayan yerlerimi kiristirdi anlimda yok goz cevremde ve kaz ayaklarinda botok yani goz altina yakin yerde botoksÖyle bir ilaç yok evet sadece uygun bölgeyse eski tip radyofrekans cihazlarıyla cikt altı ısı uygulanarak gün aşırı 3-4 seans etki biraz azalır hoşlanmadığınız yer gözcevresiyse zaten hareketli alan 1-2 ayda etki azalır ama alın gibi az hareketli bir yerse o zaman birazcık daha sürer. Siz evde de sıcak uygulayın. Bu arada dediğim bütün bu işlemler için ilk botoxun üzerinden 10 gün gecmesi lazım yoksa tehlikeli olarak istemediğiniz bölgelere botoxu dağıtırsınız
Nasil anlariz erdigini birdr siz sureklimi yaptiriyosunuz3 aydan itibaren etkisi yavaş yavaş gitmeye başlıyor zaten, 6 ay sürüyor demeleri falan hikaye. Hele benim son yaptırdığım 1.5 ayda eridi
Peki kac yildir yaptiriyosun ve yasiniz kac yuzunuzde botoks sarma ve ya farkli yerleri kiristirdimi bende ole oldu ve benim yasim 27Çizgiler yavaş yavaş geri gelmeye başlıyor. Nihayetinde de yüz eski haline dönüyor. Senede 1 defa yaptırıyorum
Acele etmeyin zaten etkisi gitmeye başlamıştır bir kac haftası kalmıs kendi kendine yok olur isteseniz de kalıcı sonuc olmuyor. Kırışıkşar falan da gecer gider. Sakin olun ve bir iki hafta bekleyin maksimum iki bucuk ay sonra azalarak bitiyor zaten.Peki kac yildir yaptiriyosun ve yasiniz kac yuzunuzde botoks sarma ve ya farkli yerleri kiristirdimi bende ole oldu ve benim yasim 27
Öle ama bana cok kirisiklik yapti onlar gecicegini sanmiyorum birde cildim sarkti sankiAcele etmeyin zaten etkisi gitmeye başlamıştır bir kac haftası kalmıs kendi kendine yok olur isteseniz de kalıcı sonuc olmuyor. Kırışıkşar falan da gecer gider. Sakin olun ve bir iki hafta bekleyin maksimum iki bucuk ay sonra azalarak bitiyor zaten.
Birde siz kackere yaptirdiniz botoksAcele etmeyin zaten etkisi gitmeye başlamıştır bir kac haftası kalmıs kendi kendine yok olur isteseniz de kalıcı sonuc olmuyor. Kırışıkşar falan da gecer gider. Sakin olun ve bir iki hafta bekleyin maksimum iki bucuk ay sonra azalarak bitiyor zaten.
En az yılda iki kere diye düşünürsek dört belki beş yıldır yaptırıyorum bence mucize buluş yemem içmem yaptırırım dediğim birşey:) hic ama hic kafana takma cünkü yalvarsan bile kalıcı değil sonuc ve asla eskisi kadar kötü görünmüyorsun sacma sapan haberler falan cıkıyor yok eskisinden beter oluyor vs asla inanmayın bunlara. Yuzyılın buluşu derim benBirde siz kackere yaptirdiniz botoks
Hayır imkansız bu. Sadece mimik donduran bir işlem nasıl cilt sarkıtsın? Aksine yaptırdıgınız bölgeyi toparladıgı için aksi yöndeki mimik çizgileriniz size batmaya başlamıştır. Ben de ilk etapta sadece üst bölüme yaptırıyordum alt cizgilerim cogaldı gibi geliyordu oysa eski cizgiler gözüme batıyormus şimdi dengeleyince sorun cözüldü. Bence siz botox fikrine alışamamış da olabilirsiniz bir de 27 yaş botox için bana göre tabii ama baya erken bir yaş zaten fresh görünüyorsunuzdur bunlara başvurmak için 35 sonrasını bekleyin ben cok daha ileriki yaşlarda başladım şimdiki aklım olsa 35 de başlardım en azından göz altlarım gevseyıp cizgilenmezdi hic.Öle ama bana cok kirisiklik yapti onlar gecicegini sanmiyorum birde cildim sarkti sanki
En az yılda iki kere diye düşünürsek dört belki beş yıldır yaptırıyorum bence mucize buluş yemem içmem yaptırırım dediğim birşey:) hic ama hic kafana takma cünkü yalvarsan bile kalıcı değil sonuc ve asla eskisi kadar kötü görünmüyorsun sacma sapan haberler falan cıkıyor yok eskisinden beter oluyor vs asla inanmayın bunlara. Yuzyılın buluşu derim ben
Bana bu konuda yardimci olurmusun. Nerde kime yaptırıyorsun. Tavsiye uzerine gitmek istiyorum. Kendi bulduklarim hep hayal kırıklığı yasatti.En az yılda iki kere diye düşünürsek dört belki beş yıldır yaptırıyorum bence mucize buluş yemem içmem yaptırırım dediğim birşey:) hic ama hic kafana takma cünkü yalvarsan bile kalıcı değil sonuc ve asla eskisi kadar kötü görünmüyorsun sacma sapan haberler falan cıkıyor yok eskisinden beter oluyor vs asla inanmayın bunlara. Yuzyılın buluşu derim ben