Maske Tarifleri BOTOKS ETKİLİ MASKE (çizgilere iyi gelir)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

skyflower

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
5
0
0
Ankara
1 yumurta sarısı / 1 tatlı kaşığı bal / 1 tatlı kaşığı kaymak / 1 tatlı kaşığı limon suyu / bir tutam tuz ..

Karışımı hazırlayıp kalın bir maske şeklinde yüzümüze uyguluyoruz.20 dk bekliyoruz ve yüzümüzü yıkıyoruz.Başlangıçta haftada 2 kez yapılacak sonra haftada 1 kereye düşürülecek..

Bu tarifi Doktorum programında bir güzellik uzmanı vermişti, beraberinde birkaç maske tarifiyle..birkaç kez yaptım ve devam ediyorum,yüzünüz yumuşacık oluyor,kesinlikle tavsiye ederim..

ben bu maskeyi daha önce bikere yapmıştım çok süper sonuç veriyo yapıldığında benim yüzümdeki kırışıklar annemde yoktur o derece kırışığım var ve bikere yaptım yüzümde tek kırışık kalmamştı ama tarifi kaybetmiştim tekrar araken burdada gördüm ama başka sitelerde içinde tuz yok sizinkinde var hangisi doğru bilemedim :(

Back
X