Boşuna panik yaptım!!!

Aynen tesettürlü bayanin olduğunu soylemeseydi inanın bir şeyler eksik olurdu tesettürlü bayan ile konu tamamlandi belkide doktor onun deyimi ile kızlık zarını bozdu hatta ve hatta içine sperm enjekte etti hayat bu herşey olabilir 😂
Bide diyor ki dikkat edin, neye dikkat edelim yani herkes senin gibi kendini bir zarla mı ölçüyor

Yok canım ne ayrilmasi 🤣
Tesettürlü asistan ayrintisini anlayabildin mi? Ben oraya takildim 🥲
Yani bu konuyu ayıplar diye söylemiş fjskfkskd açık olsa ahlaksız olduğu için ayıplamaz normal karşılar ckkskdkd

Bide diyor ki dikkat edin, neye dikkat edelim yani herkes senin gibi kendini bir zarla mı ölçüyor
Aynen öyle..Bu arkadaşımız da namusu zar olarak düşünenler den birisi..hatta zar bile olamayan bı doku parçası kanasa ne kanamasa ne 🤦🏻‍♀️ kanayinca mi namuslu oluyoruz anlayamıyorum..benim çoğu arkadaşımda kanama olmadı eside sen namussuzsun demedi herkesde bunun bilincinde zaten..cahillik kötü birşey araştırmasını öneririm zar denilen şeyin ne olduğunu aslında ne işe yaradığını neden var olduğunu öğrenmeli..ama hala tesettürlü bayan kısmını anlayamadım 😂

Aynen öyle..Bu arkadaşımız da namusu zar olarak düşünenler den birisi..hatta zar bile olamayan bı doku parçası kanasa ne kanamasa ne 🤦🏻‍♀️ kanayinca mi namuslu oluyoruz anlayamıyorum..benim çoğu arkadaşımda kanama olmadı eside sen namussuzsun demedi herkesde bunun bilincinde zaten..cahillik kötü birşey araştırmasını öneririm zar denilen şeyin ne olduğunu aslında ne işe yaradığını neden var olduğunu öğrenmeli..ama hala tesettürlü bayan kısmını anlayamadım 😂
Sormayın benimde annem bu konuda o kadar üstüme geliyordu ki. Ergenliğimde yani 19 yaşında o çocuk yaşında biriyle beraber oldum belki de anneme savaş açmıştım. Kanamam hiç olmadı. Ne oldu gerdeğe saklasaydım? O kadar boş şeyler ki… ya işte gayet açık aslında.. tesettürlü eski kafalı ayıplar demek istemiş

Sormayın benimde annem bu konuda o kadar üstüme geliyordu ki. Ergenliğimde yani 19 yaşında o çocuk yaşında biriyle beraber oldum belki de anneme savaş açmıştım. Kanamam hiç olmadı. Ne oldu gerdeğe saklasaydım? O kadar boş şeyler ki… ya işte gayet açık aslında.. tesettürlü eski kafalı ayıplar demek istemiş
Maalesef ailelerimiz bu tarz şeyleri hala yanlış görüyorlar.Benim annem ben bekarken sürekli erkek yapar geçer ama kadında öyle olmaz namusu kirlenir derdi 😂 şuan hatırladıkca gülesim geliyor 😂😂 erkek yapınca namus kavramı yok ama bize gelince vay halimize 🤦🏻‍♀️..

öncelikle kızlar küstüm beni çağırmadınız son cümlemdeki esprime siz gülmeyin ..nu...abuk sabuk yine akıl veriyor mesajlarını okuyayım deyince konuyu gördüm
Hiçbir şey anlamadım

Adam buna azcık selam vermiş..o da selam bende mi kaldı diye tohtora gitmiş

maval okuma nu ... herüfle babandan gizli 1001 gece aganigi naganigi

X